Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kaan yoksa ben de yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 i dont think i come anymore :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ZaugnaKhaldun said: abi raid yapacaksanız direkt gelmiycem ben, dalga mı geçiyorsunuz? bu aralar quote'layıp duruyorum arda seni, hiç hayra alamet değil. Ya da sen doğru yolu buluyorsun, ki bu da güzel bir şey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben hayırlısı diyorum kesin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 madcow said: ZaugnaKhaldun said: abi raid yapacaksanız direkt gelmiycem ben, dalga mı geçiyorsunuz? bu aralar quote'layıp duruyorum arda seni, hiç hayra alamet değil. Ya da sen doğru yolu buluyorsun, ki bu da güzel bir şey sdf. bence yaş ilerledikçe sen doğru yolu buluyorsun, bu en güzeli ajklsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 madcow said: ZaugnaKhaldun said: abi raid yapacaksanız direkt gelmiycem ben, dalga mı geçiyorsunuz? bu aralar quote'layıp duruyorum arda seni, hiç hayra alamet değil. Ya da sen doğru yolu buluyorsun, ki bu da güzel bir şey sdf. Adam viral yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hatta bu topice de yazayım kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hep LAN partylere uğrayıp dönüorum bu sefer gelebilrim şu o an o hep kapıştığınız FPS oyunlarını, CODdur vs. oynamışlığım yok pek, hep elime alırım tahminen ama olsun alacaksam sizden aliim das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Phae said: Liste; (Kalite sıralamasına göre) Xunn Sparkcaster http://bighugelabs.com/output/motivatord999e05b91e1dae25081a9e45338ceaf78f94936.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Estel_Anorien said: hatta bu topice de yazayım kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. abi bizim darbukamız yok ki çalalım biz de bilgisayar oynuoroz işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sparkcaster said: Phae said: Liste; (Kalite sıralamasına göre) Xunn Sparkcaster http://bighugelabs.com/output/motivatord999e05b91e1dae25081a9e45338ceaf78f94936.jpg KALİTE. Hmm, blindfold'u hangi enayiden aldın baps? Edit: AY PARDON SERHAT ROFL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Gelirim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Estel_Anorien said: hatta bu topice de yazayım kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. temizletiyorum ben klavyeleri meraklanma sen hueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bu arada ayarlarım ama arda , kutulu ,holy falan gelmezse gelmem raid mi izliycem len orda bi de para vericem yok artık libiron ceyms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim sınavlar kardan ertelenip duruyor.. o güne kadar sarkmazsa (şu an 4 şubata kadar sarktı) gelcem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Phae said: Liste; (Kalite sıralamasına göre) olm bikez bunu bulan benım, elemeleri atlatıp direk finale taşıyolar benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Estel_Anorien said: hatta bu topice de yazayım kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. Kendi klavyemizi getiriyoruz, ne yetosun Estel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 asdasdasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Böyle inner circle'ın dışında kalan arkadaşlar var, onlara kapı açık. Serhat'a yönlendiriyoruz outer circle'ı o zaman grubun yıh yıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kapı açık olayını biraz açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Gelenbility'im var, dreagloth'u da sürüklicem yanımda belki, Tentative seçeneği göremedim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 wow falan oynanmaz lan partide, delikanlı gibi rune oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Authenticator'um var, her yerde oynarım, acımam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar