di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 di said: DC'de diski bozulan sunucu basinda cakilmis durumdayim. Gelemiyorum bu sebeple =/ Burdayim =/ Eve gectim gerci ama hala sunucu basindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cincancem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 KINIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cincancem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BOZULAN DİSKİ TABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 su anda hepinizden nefret ediyorum. sümükleriniz kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 beyler ben gelmicem vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 git lan kömürcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 belki gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 30 kişi beraber gelmeyi düşünüyoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yorah gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 LAN, parti mi yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende geldim.. ama eve.. cılkım çıktı sabah erkeneden yola düşeceğim yine :( inşallah bir sonraki toplu seks alemine katılırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 buraya "sevgili paticikelr" diye başlayıp içeriği "tokmak" ve "tokuşturmak" geçen süpersonik bir şeyler yazmıştım ama gerek bağyan üyelerimize ayıp olmasın gerekse aktif cinselliğimizi ortalara dökmeyeyim diye vazcaydım.. böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 serhat.. şu an o partide kaç aktif var bir sayar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bende şu anda yeni eve girdim size iyi eğlenceler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olm nasıl parti lan bu. benim bildiğim çoktan forumun bi yerini trollerdi partiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 30 aktif bir xunn un katılımıyla gerceklesti galiba.. yok la 40 a yakındık =)) baya iyiydi ciddi mana da hic bezmedim ben en azından oyle arada oyun arada geyik arada weekly falan oh mis oldu lan parti.. bi de taksiyle eve gelmek total win minibus falan kassam yagmurda baya uzulurdum yolda bezerdim bi daa lan party e falan da gelmezdim sdf. yok yok yine de gelridim.. neyse ole iste haydi aktifler uykuya erken troll basarısız trolldur.. birileri cok erken trolleyince ip ban yedi kafe hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ip ban Le fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 elime saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila FUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adam olun. bi de mumkunse esas ekantlarina da islem seettiricem eglenceli arkadaslarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bugün çok erken uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lan party oldu mu ? ben gelemedim ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 umarım herkes mutlu mesut bir lan party geçirmiştir elimden geleni yaptım gençler bir daha isteyin bir daha yaparız sorun değil biliyorsunuz:P ama bütün gece hon oynamaktan deli zevk aldım özellikle hon oynamak istiyen var mı deyince kimsenin cevap vermemsi ayrı bir hoşuma gitti anlıyan anladı biliyorsunuz . WoW sux bu arada VAY AK daha da bir sux neyse ben eğlendim herkes eğlenmiştir herhalde eğlenmeyende zaten çıkışta söylediğimi üstüne alınabilir öpüldünüz bende zıbarıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 efe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar