kerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben bi kaç önce burdan almıştım 9.5 tl hehe ama daha campaingi bitirmek nasip olmadı... bakalım kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cuce said: hıc bı zaman summer 2010 denmedı 2010 bıle benmedıkı summer 2010 dendi dün , subattaki betadan kaynaklı bi aksilik olmassa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Activision reaffirmed that its "Starcraft 2" game will be open in beta later in February and is on track for release in the first half of 2010. dünkü 4çeyrek konferansında 2010'un ilk yarısı demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 activision a noluyo abi olaya fransızım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bnet hesabında blizin tüm oyunları var, artık seçilmezsem düverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lovecraft0Z said: activision a noluyo abi olaya fransızım gerçi bi kaç sene önce activision ila blizzard birleşti activision blizzard oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vay anam serhat neler dönmüş peki şimdi sc2 beta inceden geliyo bende battle.net yok ne yapmam lazım, bi tane blizzard oyunu mu almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mortis said: starcraft 1 oynamadım doğru düzgün 2 oynasam her türlü kötü mü oynarım 1 oynamadığımdan dolayı? canım RTS oynamak istio da hehe tabi ki sc oynuyo olsan sc2 de baya avantajın olur, ama hardkor kasarım stratejileri okurum kafa yorarım diyosan 1 ay'da sc1 oynamış biriyle aynı seviyeye gelirsin sc2'de diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 battle.net üzerinden başvurulara dahil olunabiliniyor. ama en azından 1 adet oyun olmalı hesabınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sanırım şu an itibari ile Closed Beta aktif. Bu arada ben thread'i açtığımda "Pfff" layanlara slm ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 iyide pfflama sebebimiz haber fason diye deil zaten biliniyodu herkes bekliyodu gelmesini diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 LombaK_Knight said: Sanırım şu an itibari ile Closed Beta aktif. Bu arada ben thread'i açtığımda "Pfff" layanlara slm ederim. X( BonePART said: iyide pfflama sebebimiz haber fason diye deil zaten biliniyodu herkes bekliyodu gelmesini diye (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kayıt oldum hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kayıttan kasıt o programi indirip bilgisayarin özelliklerini siteye yollamak değil mi ? umarım yakın zaman da bişiler çikar da 10 oyun geyikleri yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sandbox takiliyorum kimseye karsi savasmiyorum ama baya saglam yapmislar azcik antrenman iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bu sabah mail geldi sc2 betaya resmen kabul edilmişim. Artık gosuluk zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 betadakiler username fln belirtseler de böle karsılıklı , 2v2 vs takılsak olmamı? en azından ling rush toss rush olmayacagı bilinci ile yeni deişik birimleri / taktikleri deneyebiliriz :p danışıklı döğüş bi nevi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ohzman.amelsan beni bulun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar