Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wifi olursa iyi bir avantaj.
o zaman internet daha iyi olur.
boingwo tarzı programlar ya da yutu mu ne öyle bir program vardı wireless lere bağlanabiliyorsun. onunla olabilir belki de bilemiyorum tabii işte.
Mesaj tarihi:
simdi hayaller kurmaya basladim :D

kahvalti ederken tabagin yaninda bu varken , sag elimle arada okuyacagim gazetelere goz atmak, o arada dun geceki maclari seyretmek :D
Mesaj tarihi:
draedan said:

simdi hayaller kurmaya basladim :D

kahvalti ederken tabagin yaninda bu varken , sag elimle arada okuyacagim gazetelere goz atmak, o arada dun geceki maclari seyretmek :D

işte bu hayal beni de besledi direk.
almalı! :)
almayacak adam bile bu hayalin karşısında direk alır. :D
Mesaj tarihi:
eh be apple...canavar gibi bir alet iyi hos
ama ayip be bir camera koyar insan lan...bu kadar web tabanli bir cihaz yapiyosun..koy bi web cam gtalk/skype da neşemizi bulalim alakasiz yerden insanlarla konusalim...illa yagli parmaklara kaldi iş..

bide flash desteklemiyo gene bohuhuh...olsun genede eglenceli bir aparat olmus bence..

ama kamera..ühühühü
Mesaj tarihi:
ayrıca bookmarks olayıyla 3-4 gazeteleri ayarlicaksın bu alette dediğin gibi yemek falan yerken ya da bi kafede vs otururken keyfine bakacaksın.
istediğin haltı ye dur. :)
Mesaj tarihi:
"So we have a breakthrough deal in the US. We hope to have our international deals in the June / July timeframe. However, all of the iPad 3G models are unlocked, and they use the new GSM microSIMs."
  • Yeni Oluştur...