Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kesin itelediler abi bana bi tane. otesi yok.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hamsilipilav said: bunu niye alıyor insanlar anlamıyorum hacı teknoloji salaklığı mı bağımlılığı mı demek gerekir bilmiyorum. tabi ki bi kısım insan ihtiyaçları doğrultusunda alacaktır ama büyük bi çoğunluk ta "benim iPad im var" demek için alıyo olacak.
draedan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aylardir bekliyordum 2 i , bi bana bi babama hediye olur bu bi guzel :D istede musterilere makina videosu, hdmi cikisiyla presentation. tamamdir bu is. orospusu oldum apple in bi tv si eksik kaldi :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya ben başka bir markanın tabletini de inceledim nun da alınası var.. neyse 2 ay sonra akgöt kar göt ortaya çıksın her şey belli olur.. özellikle fiyatlar ama.. şimdiki açıklanan dfiyatlara göre ipadin fiyatı iyi ama 200dolar daha verip daha iyi kameralı ve flash çalıştırna bir ürün de tercih edilebilir gibi duruyor.. neyse konuyu ipad vs hede ye çevirmeden bitireyim mesajımı ehe
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 off bir de sayfa başı oldu tam oldu
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 esasen özellikler olarak honeycomb ile aynı sayılır. asus un tanıttığı eeepad in özelliklerine bakabilirsiniz. ayrıca onda dahili klavye de var sürgülü.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sürgülü klavye çok yer kaplar ama ya.. aslında şöyle bir sistem istiyorum.. eve gelip "dock" adaptörüne taktığımda ev bilgisayarı gibi kullanmak istiyorum ki dell in böyle bir modeli var ma aynısını ipad 2de de yapabilecekmişiz.. de adamlar onun için çok para ister ehe bir de samsungun yeni bir görüntü aktarma sistemi olacakmış usb çıkışından hdmi bağlantı kurulabiliniyormuş.. hani güzel bir "docking" aparatı olacaksa samsungun da fena gideri olur.. hem flash da çalıştırıyor.. ama ipad 2 şu haliyle çok iyi.. bekleyip görmek lazım diğer firmalar fiyat kırmaya gidecek mi yada daha iyi kampanyalarla mı gelecekler.. mesela siterim ki eğer samsung galaxy tab ipad den daha pahalı olacaksa bari yanında 2-3 aparat bir şey versinler de aradaki vereceğimiz farka değsin
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://cdn.pclabs.com.tr/wp-content/uploads/2011/01/asus-eee-pad-slider-550x383.jpg aletin kalınlığı 1.67cm http://www.pclabs.com.tr/2011/03/03/asusun-kizakli-android-tableti-cebitte-eee-pad-slider/
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ipad 2'yi begenenler hangi özelligi kastediyolar? ipad1 den farki nedir aletin?
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 BabacumMostors said: . şimdiki açıklanan dfiyatlara göre ipadin fiyatı iyi ama 200dolar daha verip daha iyi kameralı ve flash çalıştırna bir ürün de tercih edilebilir gibi duruyor.. dat aynı şeyleri düşünürouz
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu flash destegi olayi apple in adobe ile arasi acilmasindan sonra olusan keci inadinin devami sanirsam. Desteklemedikleri gibi alternatif bir tech leride yok microsoft un yaptigi gibi (silverlight vs.) Simdi ipad 2 de flash destegi olacakmiymis?
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Loxias said: samsungun 7" modelini bekliyorum ben galaxy tab den bahsediyosan onlar çıktı ki? vatanda medimarkt ta falan satılıyo.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Gladmir said: Simdi ipad 2 de flash destegi olacakmiymis? yok adamlar hiçbir zaman eklemicez şu 3 ürünü dediler: "Java, flash, and shockwave" inat etmişler.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 iPad i kullanıcak alan bulamadım sorusuna. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22376647
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Java, Flash ve Shockwave ısrarını da ben anlamıyorum arkadaş, anlamıyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 elektrik mi! nerede kullanacağız ki!!! gibi bişi abi "nerede kullanıcam" demek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çünkü alternatifinin tam randımanlı oalrak kullanılmasına ve genele yayılmasına daha çooooook zaman var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bir de android de stabil değil mi? ben şidmiye akdar iş hayatında da androidli ürün kullanıp "çok pimanım sürünüyorum" diyen olmadı hiç yoksa bana mı denk gelmediler?
Loxias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kozalak said: Loxias said: samsungun 7" modelini bekliyorum ben galaxy tab den bahsediyosan onlar çıktı ki? vatanda medimarkt ta falan satılıyo. yeni model bekliyorum. 10.1" tanıtıldı en son androidin son versiyonuyla gelen + çift çekirdekli. 7" ini bekliyorum yani
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 1 aydır falan iphone kullanıyorum çılgınca, bi sefer falan gördüm o meşhur "flash yok bunda" simgesini. Flash cidden mobil cihaz düşmanı bir şey, adamlar cidden haklı. Forumlarda gezerken i5 işlemcili laptopum bile ısınıyor flash tabanlı saçma sapan banner'lar yüzünden, herhalde pil ömrü 2 saate düşerdi öyle. (ki düşüyor da zaten, flash destekli android cihazların pil ömürleri hep çok daha düşük iphone ve ipad'den)
Loxias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 flash kapat diye bir şey koyarsın, pil süresi düşsün istemeyenler kapatır. bukdr basit. kökten olması saçma
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 e iyi de "daha az X yaparsanız dha çok Y tasarruf edersiniz" demekle aynı şey olmuş ha flash destekli sitelere girme ihtiyacı yoktur kullanıcının o ayrı
Öne çıkan mesajlar