Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Apple’dan yeni yılla birlikte yeni ürün: iPad

http://www.timeturk.com/images/news/230120100115357538599_2.jpg

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/12/29/fft16_mf470447.Jpeg

İngiliz Guardian gazetesinin teknoloji sayfasındaki habere göre, Apple 2010 yılında “iSlate” adlı, klavyesi olmayan, televizyon izlemeye, internette dolaşmaya, online gazete, dergi ve kitap okumaya yarayan, “tablet bilgisayar” çıkarmaya hazırlanıyor.
Apple firmasının ürünü “iPhone”dan boyutu biraz daha büyük olacak ürünün tanıtımının 26 Ocak 2010’da San Francisco’da yapılması bekleniyor.
Guardian, Apple firmasının her yıl Ocak ayını yeni ürünlerini tanıtmak ve piyasaya sunmak için kullandığına dikkati çekerek, Ocak 2008’de firmanın MacBook Air bilgisayarını, Ocak 2007’de ise iPhone’un ilk versiyonunu tanıttığını anımsattı.
Gazete, yeni “iSlate”in nasıl gözükeceğine dair dedikodulara da yer verdiği sayfalarında, ürünün iki versiyonu olacağını, birinin 10 inç (25 cm) ekranı, küçük versiyonunun ise 7 inç (17 cm) ekranı bulunacağını kaydetti. Apple’ın bu yeni ürünle birlikte böylece, kağıt baskı yerine “elektronik kitap” cihazlarına gösterilen yoğun ilgiden de faydalanacağı yorumuna yer verildi.

http://teknoloji.milliyet.com.tr/apple-dan-yeni-yilla-birlikte-yeni-urun--islate/yeniurunler/haberdetay/25.01.2010/1179644/default.htm

http://www.youtube.com/watch?v=r0MFoW-_y78

http://www.youtube.com/watch?v=wnxGNwifqLQ

bi de bu var.

http://www.youtube.com/watch?v=E6EDKXgKx1U
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başka bi haberdede 600 dolar olacağı hakkında yazıyordu.
tabii türkiyede falan fiyat nolur bilmiyorum o yüzden bize amerikada uzak doğuda olan adam lazım olacak bi bakıma. :)

ama tam yatakta falan kitap okumalık, video ve müzik dinlemelik multimedya tüm işleri bunda en rahat şekilde yaparsın.

sonuncu video video abi. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geniş bi şekilde düşünürsek esasında çevresel olarak yararlı birşey olacak belki de.
bilmem belki sığ bi düşünce olabilir.
reader aletini inceledim geçenlerde media market rusyada ki şubesinde yaklaşık 1 saat inceledim. 1 saat hiç durmadan ekranı hareket ettirip durdum ısınma olmadı elime aldığımdada açıktı hani. bi sıcaklık hissetmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben artık apple'ın bir patern'e göre, veya amac/arac ilişkisi kullnarak, ürün tasarladığına inanmıyorum.

böle bi makine yapmışlar (os'ide unix based *wink wink*) adı random hype generator. Böle kocaman yuvarlak bişi var ortasında, tuş gibi ama tuş diil, basılmıyo, onun yerine daire ciziyosun. Steve jobs gelip o şeyin icine elin koyup daire ciziyo, alette random bişi üretiyo. Sonra pazarlıyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insallah guzel birsey cikar bakalim, merak ediyorum baya.
ama iste apple'in ana problemi (sirket veya gelir acisindan degil tabi, teknolojik yenilik acisindan) yarin iBok anons etse bile alacak milyonlarca insan olmasi. ilk iphone bildigin devrimdi mesela. 3G daha sonuk kaldi, 3GS'te bildigin hicbisey degismedi veya zaten normalde telefonda olmasi gereken seyler geldi, git gide bi yavaslama var. onu gectim, iphone kullanicinin o kadar kisitlandigi bir telefon ki yani. ayni hatalari yapmasinlar, bu hatalarini da tez zamanda duzeltsinler insallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...