xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Apple’dan yeni yılla birlikte yeni ürün: iPad http://www.timeturk.com/images/news/230120100115357538599_2.jpg http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/12/29/fft16_mf470447.Jpeg İngiliz Guardian gazetesinin teknoloji sayfasındaki habere göre, Apple 2010 yılında “iSlate” adlı, klavyesi olmayan, televizyon izlemeye, internette dolaşmaya, online gazete, dergi ve kitap okumaya yarayan, “tablet bilgisayar” çıkarmaya hazırlanıyor. Apple firmasının ürünü “iPhone”dan boyutu biraz daha büyük olacak ürünün tanıtımının 26 Ocak 2010’da San Francisco’da yapılması bekleniyor. Guardian, Apple firmasının her yıl Ocak ayını yeni ürünlerini tanıtmak ve piyasaya sunmak için kullandığına dikkati çekerek, Ocak 2008’de firmanın MacBook Air bilgisayarını, Ocak 2007’de ise iPhone’un ilk versiyonunu tanıttığını anımsattı. Gazete, yeni “iSlate”in nasıl gözükeceğine dair dedikodulara da yer verdiği sayfalarında, ürünün iki versiyonu olacağını, birinin 10 inç (25 cm) ekranı, küçük versiyonunun ise 7 inç (17 cm) ekranı bulunacağını kaydetti. Apple’ın bu yeni ürünle birlikte böylece, kağıt baskı yerine “elektronik kitap” cihazlarına gösterilen yoğun ilgiden de faydalanacağı yorumuna yer verildi. http://teknoloji.milliyet.com.tr/apple-dan-yeni-yilla-birlikte-yeni-urun--islate/yeniurunler/haberdetay/25.01.2010/1179644/default.htm http://www.youtube.com/watch?v=r0MFoW-_y78 http://www.youtube.com/watch?v=wnxGNwifqLQ bi de bu var. http://www.youtube.com/watch?v=E6EDKXgKx1U
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hmm bi tech specleri görmek lazım diye düşünüyorum. usb girişi fln olmuyorsa bi anlamı yok.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 cok guzel de, cok luks aynı zamanda. hani ne harcadıgına dikkat etmeyecek kadar bol paran olacak ki kullanıcaksın yolculukta falan. yoksa bi gerekliligi yok yani sunun. ama efsane gorunuyo tabi tasarım acısından.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 milliyet benim dergiweb profilimi 20 gün gecikmeli olarak takip ediyor olmalı :p
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 başka bi haberdede 600 dolar olacağı hakkında yazıyordu. tabii türkiyede falan fiyat nolur bilmiyorum o yüzden bize amerikada uzak doğuda olan adam lazım olacak bi bakıma. :) ama tam yatakta falan kitap okumalık, video ve müzik dinlemelik multimedya tüm işleri bunda en rahat şekilde yaparsın. sonuncu video video abi. :)
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi su elektronik cihazlardan kitap okumaktan keyif alıyo musunuz gercekten? yani su alet yatarken kucagında olacak 17", ısınacak falan. öyle kitap keyfi mi olur be.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 geniş bi şekilde düşünürsek esasında çevresel olarak yararlı birşey olacak belki de. bilmem belki sığ bi düşünce olabilir. reader aletini inceledim geçenlerde media market rusyada ki şubesinde yaklaşık 1 saat inceledim. 1 saat hiç durmadan ekranı hareket ettirip durdum ısınma olmadı elime aldığımdada açıktı hani. bi sıcaklık hissetmedim.
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yeter tekme tokat dalacam yakında apple a. aynı şeyleri zamanında google için de düşünüyodum.
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok ohanzi bişey değil aslında iphone'dan 4 tane alıp birleştirmişler alttarafı. 10" nedir ki :p
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 akp gibi firma bu apple ya. salak salak işler yapıyolar ama bi %47 var.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 lan hem levent kırca gibi oldum hem siyaset soktum allahta benim belamı versin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 xwhiplashx said: sonuncu video video abi. :) ajdar kılıklı hergelenin biri çıkıp videonun sonunda üstüne "göz" çıkartması yapıştırdığı bir yer karosuna tık tık tık vuruyor komik olmuış da.. ne bileyim beklentim başkaydı :( aldatıldım :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ama üzdü :( beklentilerim vardı o video üzerine tamam mı! :( mimimimimimimimimimimi
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hani optik okuyucuları kaldırmıştık... pff nalet olsun
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 applein boyle bi alete cdrom koyucagina inandin mi sen?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ben artık apple'ın bir patern'e göre, veya amac/arac ilişkisi kullnarak, ürün tasarladığına inanmıyorum. böle bi makine yapmışlar (os'ide unix based *wink wink*) adı random hype generator. Böle kocaman yuvarlak bişi var ortasında, tuş gibi ama tuş diil, basılmıyo, onun yerine daire ciziyosun. Steve jobs gelip o şeyin icine elin koyup daire ciziyo, alette random bişi üretiyo. Sonra pazarlıyolar.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sen hicbir zaman apple'la ilgili herhangi birseye inanmiyordun ki cuce..
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben cocukken, ibmle mucadele eden ufak bir kahramandı. sonra cürüdü
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ehehe sen de Michael Dell kafalarindasin demek. ama o furya 10 yil onceydi be cucecim. artik "steve baskan cok yasa" furyasi var. ona katil sen de.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 insallah guzel birsey cikar bakalim, merak ediyorum baya. ama iste apple'in ana problemi (sirket veya gelir acisindan degil tabi, teknolojik yenilik acisindan) yarin iBok anons etse bile alacak milyonlarca insan olmasi. ilk iphone bildigin devrimdi mesela. 3G daha sonuk kaldi, 3GS'te bildigin hicbisey degismedi veya zaten normalde telefonda olmasi gereken seyler geldi, git gide bi yavaslama var. onu gectim, iphone kullanicinin o kadar kisitlandigi bir telefon ki yani. ayni hatalari yapmasinlar, bu hatalarini da tez zamanda duzeltsinler insallah.
Öne çıkan mesajlar