ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 /cast adrenaline rush /cast sinister strike çalışmıyor. Niye? aynısını cold blood+evis için kullanıyordum ama şimdi böyle yazınca adrenaline rush atıp kalıyor. /cast sinister strike /cast adrenaline rush yapınca da sinister atıyor, adrenaline'i kullanmıyor. Hata nerde?
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gcd tetikliyorsa ard arda yapılamıyordu diye hatırlıyorum
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Aynı anda atmasına gerek yok. Sinister ı spamlıyorum 1 sn sonrada atsa olur. Fakat 2. komutu hiç görmüyor.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sinister Strike in yanına rank ini eklemen gerekli , onun için spellbook u aç oradan shift + click ile ekle macro ekranına. Yanlış hatırlamıosam level80 deki rank 12 olması lazım. /cast Sinister Strike(Rank 12) gibi Bir de tavsiyem adrenaline rush i gidip de sürekli kullandıgın bir skille birlikte kullanmaman. Lazım olunca bas kullan.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kalktı onların hepsi, çok uzun süredir GCD barındıran 2 skill aynı makroya bu şekilde koyulamıyor. Hatta kısa bir süre önce /castrandom için bile kaldırıldı bu olay, artık gcd barındıran 2 yetenek castrandoma bile konulmuyor. Bu aslında paladinler tek tuş makro spam ile dps yapıyorlar diye kaldırdılar. Şuan o iki skill'i sadece /castsequence makrosu ile kullanabilirsin /castsequence reset=taget adrenaline rush, sinister strike Şeklinde çalışır ama burdada sorun şuki sen SS spamlarken açılınca AR kullanılsın istiyorsun sanırım. Bu makro onuda yapmaz ne yazıkki.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 #showtooltip /stopmacro [nocombat] /castsequence reset = combat/target Sinister Strike, ,Sinister Strike, ,Sinister Strike /click ActionButton6 #showtooltip - skilin tootlipi gosterir.macroda soru isaretini secin nasıl olsa sinister strike gelecek yerine. /stopmacro [nocombat] - combatta değilsen kesinlikle calısmaz yanlış basarsan bosuna adrenaline rushu harcamanın alemi yok. /castsequence reset = combat/target Sinister Strike, ,Sinister Strike, ,Sinister Strike - combata girip cıktıkca veya target değistirdikce resetler, arada bilerek iki skill arasında virgullerle boşluk konuldu oraya da alt satırdaki click girecek.MAcro devalmmı o buttonu spamlayacagı icin bir boş zaman gerekirki Adrenaline rush ready oldugunda aradaki bosluklardan biride basacak ona. /click ActionButton6 - bu kullancagınız skilin nerde durduguna isaret eder action buttonun 6 ncı dugmesinde adrenaline rush varsa adrenaline rusha cd doldukca basıp duracak.Onu 3 ncu dugmeye koyarsan 6 rakaımını 3 yap veya hengi dugmede duruyorsa.Tabi bu blizzard standart barlar icin kullanıldı. ornek olarak ,Sizde dominos bongos veya baska bir actionbar varsa , ona gore action bar id lerini bulmanız ve yazmanız gerek. /castrandom kaldırıldı artık kullanılamıyor , başka bir uygulaması varsa bilemiyorum tabi ,combat skillerinde yapamazsın.Yine de /castrandom a yakın bir şekilde kullanabileceğin /click hala kapatmadılar.Yakında kapatırlarsa sasırmayacagım.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu arada bazı arkadaşlar rankı kullan demiş , gerek yok ona , Blizzard default olarak spell adını yazınca direk olarak en yuksek olanını olan rankı kullanır, aksini belirtmedikce. yukarıdaki /click sayesinde aynı gcd yi kullanan bir cok skili kullanabilirsiniz.Tabi skiller arasında boşluk bırakarak. eger farklı bir actionbar kullaniyosanız buttonun adını ogrenmek icin su macroyu kullanın : /script ChatFrame1:AddMessage(GetMouseFocus():GetName()) /echo GetMouseFocus():GetName() mousu o buttonun ustune getirip macronuza basın chatte o buttonun adı cıkar , tabi bu world frameler icinde gecerli
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Neden böyle bir macroya ihtiyacın var tam anlamadım. 2 tane key bindlamayayım sinisterla AR aynı tuşta bağlı olsun diyorsan pve için optimal değil. CD'larını proclarda kullanman daha faydalı olur. PvP içinse yine anlamsız. Tam çözemedim
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bariz ar cd kaçırıyor isteğe göre ama wispye katılıyorum gayet gereksiz bencede.
Öne çıkan mesajlar