Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adrenaline Rush/Sinister Strike makrosu yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

/cast adrenaline rush
/cast sinister strike

çalışmıyor. Niye?

aynısını cold blood+evis için kullanıyordum ama şimdi böyle yazınca adrenaline rush atıp kalıyor.

/cast sinister strike
/cast adrenaline rush

yapınca da sinister atıyor, adrenaline'i kullanmıyor.
Hata nerde?
Mesaj tarihi:
Sinister Strike in yanına rank ini eklemen gerekli , onun için spellbook u aç oradan shift + click ile ekle macro ekranına. Yanlış hatırlamıosam level80 deki rank 12 olması lazım.

/cast Sinister Strike(Rank 12) gibi

Bir de tavsiyem adrenaline rush i gidip de sürekli kullandıgın bir skille birlikte kullanmaman. Lazım olunca bas kullan.
Mesaj tarihi:
Kalktı onların hepsi, çok uzun süredir GCD barındıran 2 skill aynı makroya bu şekilde koyulamıyor.

Hatta kısa bir süre önce /castrandom için bile kaldırıldı bu olay, artık gcd barındıran 2 yetenek castrandoma bile konulmuyor. Bu aslında paladinler tek tuş makro spam ile dps yapıyorlar diye kaldırdılar.

Şuan o iki skill'i sadece /castsequence makrosu ile kullanabilirsin

/castsequence reset=taget adrenaline rush, sinister strike

Şeklinde çalışır ama burdada sorun şuki sen SS spamlarken açılınca AR kullanılsın istiyorsun sanırım. Bu makro onuda yapmaz ne yazıkki.
Mesaj tarihi:
#showtooltip
/stopmacro [nocombat]
/castsequence reset = combat/target Sinister Strike, ,Sinister Strike, ,Sinister Strike
/click ActionButton6

#showtooltip - skilin tootlipi gosterir.macroda soru isaretini secin nasıl olsa sinister strike gelecek yerine.

/stopmacro [nocombat] - combatta değilsen kesinlikle calısmaz yanlış basarsan bosuna adrenaline rushu harcamanın alemi yok.

/castsequence reset = combat/target Sinister Strike, ,Sinister Strike, ,Sinister Strike - combata girip cıktıkca veya target değistirdikce resetler, arada bilerek iki skill arasında virgullerle boşluk konuldu oraya da alt satırdaki click girecek.MAcro devalmmı o buttonu spamlayacagı icin bir boş zaman gerekirki Adrenaline rush ready oldugunda aradaki bosluklardan biride basacak ona.

/click ActionButton6 - bu kullancagınız skilin nerde durduguna isaret eder action buttonun 6 ncı dugmesinde adrenaline rush varsa adrenaline rusha cd doldukca basıp duracak.Onu 3 ncu dugmeye koyarsan 6 rakaımını 3 yap veya hengi dugmede duruyorsa.Tabi bu blizzard standart barlar icin kullanıldı. ornek olarak ,Sizde dominos bongos veya baska bir actionbar varsa , ona gore action bar id lerini bulmanız ve yazmanız gerek.

/castrandom kaldırıldı artık kullanılamıyor , başka bir uygulaması varsa bilemiyorum tabi ,combat skillerinde yapamazsın.Yine de /castrandom a yakın bir şekilde kullanabileceğin /click hala kapatmadılar.Yakında kapatırlarsa sasırmayacagım.
Mesaj tarihi:
bu arada bazı arkadaşlar rankı kullan demiş , gerek yok ona , Blizzard default olarak spell adını yazınca direk olarak en yuksek olanını olan rankı kullanır, aksini belirtmedikce.
yukarıdaki /click sayesinde aynı gcd yi kullanan bir cok skili kullanabilirsiniz.Tabi skiller arasında boşluk bırakarak.
eger farklı bir actionbar kullaniyosanız buttonun adını ogrenmek icin su macroyu kullanın :

/script ChatFrame1:AddMessage(GetMouseFocus():GetName())
/echo GetMouseFocus():GetName()

mousu o buttonun ustune getirip macronuza basın chatte o buttonun adı cıkar , tabi bu world frameler icinde gecerli
Mesaj tarihi:
Neden böyle bir macroya ihtiyacın var tam anlamadım.
2 tane key bindlamayayım sinisterla AR aynı tuşta bağlı olsun diyorsan pve için optimal değil. CD'larını proclarda kullanman daha faydalı olur.
PvP içinse yine anlamsız.

Tam çözemedim
  • Yeni Oluştur...