Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adrenaline Rush/Sinister Strike makrosu yardım


ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Sinister Strike in yanına rank ini eklemen gerekli , onun için spellbook u aç oradan shift + click ile ekle macro ekranına. Yanlış hatırlamıosam level80 deki rank 12 olması lazım.

/cast Sinister Strike(Rank 12) gibi

Bir de tavsiyem adrenaline rush i gidip de sürekli kullandıgın bir skille birlikte kullanmaman. Lazım olunca bas kullan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kalktı onların hepsi, çok uzun süredir GCD barındıran 2 skill aynı makroya bu şekilde koyulamıyor.

Hatta kısa bir süre önce /castrandom için bile kaldırıldı bu olay, artık gcd barındıran 2 yetenek castrandoma bile konulmuyor. Bu aslında paladinler tek tuş makro spam ile dps yapıyorlar diye kaldırdılar.

Şuan o iki skill'i sadece /castsequence makrosu ile kullanabilirsin

/castsequence reset=taget adrenaline rush, sinister strike

Şeklinde çalışır ama burdada sorun şuki sen SS spamlarken açılınca AR kullanılsın istiyorsun sanırım. Bu makro onuda yapmaz ne yazıkki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

#showtooltip
/stopmacro [nocombat]
/castsequence reset = combat/target Sinister Strike, ,Sinister Strike, ,Sinister Strike
/click ActionButton6

#showtooltip - skilin tootlipi gosterir.macroda soru isaretini secin nasıl olsa sinister strike gelecek yerine.

/stopmacro [nocombat] - combatta değilsen kesinlikle calısmaz yanlış basarsan bosuna adrenaline rushu harcamanın alemi yok.

/castsequence reset = combat/target Sinister Strike, ,Sinister Strike, ,Sinister Strike - combata girip cıktıkca veya target değistirdikce resetler, arada bilerek iki skill arasında virgullerle boşluk konuldu oraya da alt satırdaki click girecek.MAcro devalmmı o buttonu spamlayacagı icin bir boş zaman gerekirki Adrenaline rush ready oldugunda aradaki bosluklardan biride basacak ona.

/click ActionButton6 - bu kullancagınız skilin nerde durduguna isaret eder action buttonun 6 ncı dugmesinde adrenaline rush varsa adrenaline rusha cd doldukca basıp duracak.Onu 3 ncu dugmeye koyarsan 6 rakaımını 3 yap veya hengi dugmede duruyorsa.Tabi bu blizzard standart barlar icin kullanıldı. ornek olarak ,Sizde dominos bongos veya baska bir actionbar varsa , ona gore action bar id lerini bulmanız ve yazmanız gerek.

/castrandom kaldırıldı artık kullanılamıyor , başka bir uygulaması varsa bilemiyorum tabi ,combat skillerinde yapamazsın.Yine de /castrandom a yakın bir şekilde kullanabileceğin /click hala kapatmadılar.Yakında kapatırlarsa sasırmayacagım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bazı arkadaşlar rankı kullan demiş , gerek yok ona , Blizzard default olarak spell adını yazınca direk olarak en yuksek olanını olan rankı kullanır, aksini belirtmedikce.
yukarıdaki /click sayesinde aynı gcd yi kullanan bir cok skili kullanabilirsiniz.Tabi skiller arasında boşluk bırakarak.
eger farklı bir actionbar kullaniyosanız buttonun adını ogrenmek icin su macroyu kullanın :

/script ChatFrame1:AddMessage(GetMouseFocus():GetName())
/echo GetMouseFocus():GetName()

mousu o buttonun ustune getirip macronuza basın chatte o buttonun adı cıkar , tabi bu world frameler icinde gecerli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...