Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 biraz daha övün yeni sezonları da gaza gelip izleyeyim ya en son 4. sezonda filan bırakmıştım galiba izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Bitti sanıyodum ben bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 zenci karı da çıkmış sanki... ilk sezonlardakiyle tamamen alakasız bi dizi haline gelmiş bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 benjani said: Bitti sanıyodum ben bu diziyi Yahoo aldıydı işte diziyi. Onlar yapıyor 6. sezonu. TV de gösterilmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Saeros said: biraz daha övün yeni sezonları da gaza gelip izleyeyim ya en son 4. sezonda filan bırakmıştım galiba izlemeyi 4. sezon en kötü sezonu zaten. Dan Harmon'ı kovmuşlardı. Sonra 5. sezonda geri aldılar işe. Şimdi ki 6. sezonda da, dizini başında o var, hatta Yahoo ne isterseniz yapın demiş serbest bırakmış baya. Hani 4. sezonu beğenmediysen direk atla 5 ten devam et. Baya iyi bölümler vardı 5 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bu sefer harbiden bitti sanırım dizi sdf http://i.imgur.com/fR1VJof.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu sefer hakkaten bitti lan... cok guzel bitti be... aslinda hersey de guzel gidiyordu. 6. sezonu seyretmem saniyodum ama baya iyiydi. Neyse artik, valla ozleyecegim baya bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 son sezonu bitirdim bende.eskilere göre baya yetersizdi.karakter eskiklikleri çok belli ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 dungeons and dragons bölümünü netflix gibi streaming servislerinden kaldırmışlar blackface var içinde diye blackface dedikleri şey de chang'in drow'um ben diye kendini siyaha boyaması hassasiyetin boku çıktı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 (düzenlendi) euhauhuhhuauhauheahuehuaeuh geçen biri live action drizzt zor olur diyodu drowları nasıl yapacaklar diye doğru hakkanteuh huaWHUAE Haziran 9, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 ahshshs tam netflixlik bi hareket olmus, komedi dizilerinde izin verilmeli boyle seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 4 saat önce, Silphatos dedi ki: euhauhuhhuauhauheahuehuaeuh geçen biri live action drizzt zor olur diyodu drowları nasıl yapacaklar diye doğru hakkanteuh huaWHUAE aynı şeyi düşündüm abi drowları iskandinavyalı falan yapıcaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Zamanina gore (bazilari bugune gore bile) efsane bolumleri var. Ama 3. sezon itibariyle dizi kendini cok tekrara dusuyor. Ustune castte yapilan degisiklikler, bazi karakterlerin cok karikaturize kalmasi ve neredeyse hic degisim gostermemesi insani baymaya basliyor. 4.sezonda dizi tamamen yokus asagi gidiyor. 5.sezonda toparlanma ibareleri gozukse de, sezon 1-2 deki haline yaklasamiyor. Bu noktadan sonra cast te kacmaya basliyor. Yeni eklenenler, yeni eklenip hic varolmamis gibi diziden cikarilanlar da devamliligin icine ediyor. 1-2 bolum iyi olucak diye butun sezonu izlemek insani sikiyor. Haliyle ya bitireyim diye izliyorsun, yada birakiyorsun. Ilk 2(severseniz 3) sezondan sonra atlayarak iyi bolumleri izlemek yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 office > community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar