neande Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bunun komik mi olması gerekiyo rahatsız edici mi ? 2.siyse başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok başarısızlar(td) bide disko kralında çıkıyolardı sanırım di mi, çok iyiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 normal izlenmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok iyiler lan ahdsfz ben eğleniyorum valla, hareketleri falan hoşuma gidiyo gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gülümsetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2:30da sagdaki kizin cenesiyle 3 uncu kopru temeli atilir aa masallah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HaciYatmaz said: çok başarısızlar(td) bide disko kralında çıkıyolardı sanırım di mi, çok iyiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: Bunun komik mi olması gerekiyo rahatsız edici mi ? 2.siyse başarılı. Aslında bu "eleştirel mizah". Her ikisi de olması gerekiyor. Fakat bu yorumların üzerine anlıyorum Aziz Kedi'nin Ekşi'den tüm mesajlarını silmesinin nedenini.. Sizin aksinize parodi dışında mizah yapmaya çalışan metin yazanları beni sevindiriyor. Komik bulmamak ise tamamen zevk meselesi, hiçbir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Hitap ettikleri kitleyi bilemeyeceğim de eğer eleştirel mizah ile basit parodileri birbirinden ayıran kitle ise lafım yok.Ama bunun ayrımını yapamayan, "komik" olarak lanse edilen birşeye kısa yoldan gülmek isteyen, gülmeye ihtiyacı olan "gülerken düşünmek" yerine stresini kafasını yormadan gülerek atmayı tercih eden, ulan şunu yarım saat izleyeyim de bir sosyal mesaj çıkarayım diyecek kadar bol zamanı olmayan, yani türk toplumunun 90%'ı ise çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Toplumun %90'ı düşünmekten sıkılıp sadece gülmek istiyorsa eğitim sistemi çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Yine mi eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 boşa giden dakikalarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 razzRaziel said: boşa giden dakikalarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben hayatımda bu kadar kötü video izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 vurmayın öldü.daha gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neande said: Toplumun %90'ı düşünmekten sıkılıp sadece gülmek istiyorsa eğitim sistemi çok başarısız. Welcome to Turkey.I'll be your guide during your trip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar