Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Counter-Strike movie'si yapıyorum. Böle ona gıdıcek haraketlı aynı sozu bır kaç kere tekrar eden parçalar arıyorum. Örnek olarak Spider-Man 2 ' nın trailer'ındakı muhteşem Lacrimosa.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 onu bilmem de Rainbow Six serisi müzükleri güzel olabilir CTlerin görüntüleriyle...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hmm sendemi cs moviesi yapıon :) benim gibi yani ;) uehue bi aralar adminlik karşılığına klanlara movie yapmıstım :) neyse müzik olarak şey var Hmmm Holymen - Counterstrike mix böyle bişey var :) imesh'dan yada kazaa'dan arat kesin bulursun :) harika bi müzik tam movie'lik :) yada şeyi koy Hmm Linkin Park - A place for my head [Bu mesaj C4p tarafından 02 Temmuz 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Kimin şarkısı bu Lacrimosa.[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 02 Temmuz 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Beyler artist+title seklinde yazarsanız sevnrm[signature][hline]
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 kantır strayk ölmedi mi hala ya...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Lacrimosa - Mozart[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Onu indirdimde SP2 nin trailerında olan o deilki[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bir counter-strike movisinde iron maiden - fear of the dark vardı şahane olmuştu.. movie'yi yapanların kendi tercihine, (hareketli sahneler, daha yavaş sahneler, dramatik sahneler vs vs) şarkılar değişebilir. movie şarkısı diye birşey olamaz.[signature][hline]pc and comic geek
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 soad-spiders ortadaki solo güzel gidiyor ayrıca girişe çok hızlı aramıyorsan paradise lost-wreck ve so much is lost var ayrıca da slipknot-wait and bleed..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Sonucta ben bır kısıtlama getırdım ılk attıgım postta onu okursan ne aradıgımı anlarsın. Saygılar. Buda SP2 ' nın traıler parçası ---> SP2][signature][hline]legend never die only change , vilt. Me
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bone, hareketli ve yavaş sahneleri anladım da dramatik cs sahnesi nasıl oluyor pek çıkaramadım. yani hs yedikten sonra yere yatarken oğlunun adını sayıklayan polis memuru falan mı? hı? :D edit: kafaya hs yemek nedir kardeşim düzelteyim şunu.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 03 Temmuz 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ha bu arada, ben cs oynarken arkaplanda ya prodigy - fat of the land ya da fear factory - digimortal albümü çalardı. ikisi de süper gaz albümlerdir tam cslik. tabi csyi bırakalı 2 sene oldu aynı gaz var mıdır bilmiyorum. en son condition zero'ya bir bakayım dedim, siper alınmadığı zaman bile hiçbir şekilde mermi geçirmeyen, tutan kişiyi invulnerable yapan bir tactical shield'ı gördüm, küfredip oyunu sildim. bunu da editleyeyim geldikçe geliyor aklıma çünkü... resident evil'ın filminin soundtracki de csye uyan efendi bir albümdür..[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 03 Temmuz 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 gaz istiyorsan hareket istiyorsan: KMDFM - Ultra Stabbing Westward - The Thing I Hate Sonic Mayhem - Quad Machine Joseph Bishara - Death Is The Only Way Out Dungeon Keeper 2 - Intro Red Alert - Hellmarch ha bi de unutmayalım, Survivor - Eye Of The Tiger, çocukluğumun gaz olma parçasıydı hehehe Rocky![signature][hline]pc and comic geek
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 rising up, back on the streets did my time, took my chances... ehehe kim unutabilir ki onu. aslında cidden arkada onun çaldığı bir cs movie süper olur.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Head Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 L.A. Guns - I'm the one Live - Deep Enough Guano Apes - Lord of the boards Motörhead - Jack the Ripper Muse - Plug in baby[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
ErkalCan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Korn-Blind yada metallica-one (Özellikle hareketli kısmı) Değişik seçimler olabilir ama en iyisi Hardcore yada Metal türünden geçer... Muhahahhahahahha...[signature][hline]
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 tskurler[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 daha fazlasına ıhtıyacım var up :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 darude - sandstorm drowning pool - bodies (shaguar moviede vardi ama cidden tam movielik eheh )[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 21 Temmuz 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 joe satriani - crushing day joe satriani - summer song her ikiside hem enstrumantal hem de az olmaları bakımından gayet güzel fon şarkısı olabilirler. Bence bi dene...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Infernal_Reborn, 03 Temmuz 2004 17:50 tarihinde demiş ki: ha bu arada, ben cs oynarken arkaplanda ya prodigy - fat of the land ya da fear factory - digimortal albümü çalardı. ikisi de süper gaz albümlerdir tam cslik. tabi csyi bırakalı 2 sene oldu aynı gaz var mıdır bilmiyorum. en son condition zero'ya bir bakayım dedim, siper alınmadığı zaman bile hiçbir şekilde mermi geçirmeyen, tutan kişiyi invulnerable yapan bir tactical shield'ı gördüm, küfredip oyunu sildim. bunu da editleyeyim geldikçe geliyor aklıma çünkü... resident evil'ın filminin soundtracki de csye uyan efendi bir albümdür.. Yok bee cs öyle baba bir soundtracki kaldıramaz[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Marilyn Manson ft. Slipknot - Fight Song bunu buldum ve cok guzel uyuyo csye.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 in flames veya children of bodom gibi grupların şarkılarıdır dikkat ederseniz çoğu moviedeki şarkılar. o yüzden in flames - man made god derim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Vilt, 02 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Counter-Strike movie'si yapıyorum. Böle ona gıdıcek haraketlı aynı sozu bır kaç kere tekrar eden parçalar arıyorum. Örnek olarak Spider-Man 2 ' nın trailer'ındakı muhteşem Lacrimosa. Lacrimosamı? Lacrimosa klasiktir ya Bethooovenın... 300 500 ü çıkıyo artık heralde ;)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Öne çıkan mesajlar