elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şimdi böle 2.dünya savaşlı film tavsiyesi istiyorum. download edicem. er ryan - enemy at the gates gibi filmler olsun..[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 band of brothers baya uzundur ama, dizi olarak çekilmişti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bu filmlerin dısındakilerden tavsiye istiyorum. band of brothers 10 cd enemy at the gates saving private ryan bende bu filmler var . tavsiyeleriniz neler[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 a bridge too far[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hitler: rise of evil Nuremberg {ya da eskisi Judgment at Nuremberg} Schindler's List[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 the thin red line[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pianist güzel diyorlar.. Burada sayılanların hepsi güzel zaten pek çoğunu izledim. Pianisti izlemem lazım daha bulamadım DvD'sini :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 piyanist er ryan ı kurtarmak hitler:rise of evil enemy at the gate[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pianist cok guzel gercekten ama aksiyon sahnesi bekleme fazla er ryan gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Empire of the Sun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ankaradaysan atakuledeki west musicten kiralayabilirsin[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Piyanist[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 pearl harbor unutulmuş bi de onun eski ve japonu olan tora tora tora var deli bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 das boot denizalti filmlerinin babasi olarak da bilinir, kesin directors cut izle izleyeceksen[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 17 Temmuz 2004 18:10 tarihinde demiş ki: a bridge too far +9872144789 Kesin bunu izle.. Kim oynuyordu hatırlamıyorum ama galiba Harrison Ford falandı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 eheh o filmde oynayanlari saymaya gerek yok . hollywood butun baba aktorleri orda . sean conery i belirtmeden gecemeyecegim ama .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Apocalypse Now!. Bu arada The Thin Red Line'ı ben hiç sev(e)medim, güzel film mi o ya?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ek olarak "Navarronun Topları" . Eski bir filimdir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: sanerixx, 18 Temmuz 2004 17:37 tarihinde demiş ki: das boot denizalti filmlerinin babasi olarak da bilinir, kesin directors cut izle izleyeceksen +1 Ama belirtmek lazım film 200 dakika! :horace:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 pi,tyanist yalan ya. eğer savaş filmi istiyosan piyanist iyi bir seçim değil. u 571 (dneizaltı) longest day (en az 40 yıllık bi film ama izlediğim en iyi 2. dünya savaşı filmi)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Schindler's List Piyanistşiddetle tavsiye ederim[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 longest day evet şimdiye kadar izlediğim en sağlam 1-2 2. dünya savaşı filminden biri...eski ama kaliteli onun dışında band of brothers dizi olarak... ama hiç almanların hikayesini anlatan film yok ortada uyuz oluyorum bu duruma...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 longest day o akdar eski ki sean connery 3. derece bir rolde oynuyo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Apocalypse Now vietnamda geciyor. en guzelleri yazilmis bende Patton'u ekliim, General Pattonun basindan gecen gercek olaylari gosterir, mukemmel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: BlackRose, 17 Temmuz 2004 20:11 tarihinde demiş ki: hitler: rise of evil Bu film 2.dünya savaşı başladığında bitmiş oluyor hatta sadece sonunda hitler'in yaptığı vahşet bilançosu hakkında bilgi veriyor ama filmin içeriği hitler'in yükselişi üzerine hitler yükselince film bitiyor , kısacası 2.dünya savaşına pek deyinmiyor .. Gerçi hayatımda seyrettiğim en iyi filmlerden biri .. Prime max'lerde yayınlıyolar film halinde..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar