Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Biraz önce My sassy Girl'ü izledimde, çok beğendim. Öncedende Denizler İmparatoru, Yabancı prens vs gibi Kore dizilerini izlemiştim. Açıkcası çok beğendim, TÜrkiyeyle çok benzeşen bir ülke gördüğüm kadarıyla, kültür olsun, Değer kavramları olsun, rahatça bize uyan şeyler, ve sinemografisini de beğendim oldukça, tırt filmler pek yok ve tarihi dizileride çok güzel. Önerdiğiniz Dizifilmerin resmini koyup ufakta bir özet geçerseniz çok makbule geçecek, sömestır var 15 günlük ve Korelileri bayağı sevmeye başladım:) (Sassy girldeki koreli hatun ne şirin yahu, amerikan versiyonu da güzel ama koredeki kesinlikle daha iyi çekilmiş, ve Koreli kız kesinlikle daha iyi rol yapıyor ve çok daha doğal:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://www.imdb.com/name/nm1104118/ tek bildiğim bu var.gerçi izlemişindir kim ki dukun filmlerini yönetmen olarak verdim film bolluğu açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kim ki duk chan-wook park joon-ho bong chang-dong lee komple bütün filmlerini tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 My Sassy Girl (tu) Bir de Oldboy var. Şahanedir.(buradan) Bir de GO diye bir film var ama o Japon yahut Çin yapımı da olabilir: (Evet Japonmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 i am a cyborg that's okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kendini süperman zanneden bir adam, ve gazeteci kız vadı? Adı nedir, ve tavsiye eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 zipzip said: http://www.imdb.com/name/nm1104118/ tek bildiğim bu var.gerçi izlemişindir kim ki dukun filmlerini yönetmen olarak verdim film bolluğu açısından Yok, izlemedim hiç. Hep izlemek isterdim, ancak internet kotasız değildi, e yerel mağazalarda da kore filmleri bulamadım. şimdi imkan buldum indirip izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kesinlikle 'i'm a cyborg but that's ok' i izlemeni tavsiye ederim.Kore fanı olarak dizide ise Coffe Prince ve A.n.jell(You're beautiful)ikisinin konusuda erkek kılığına giren kızlar :P ama çok sürükleyici bence,Sad movie,Sophie's Revenge ise tavsiye edebileceğim diğer filmler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Departed adlı filmi duymuşsundur ödüllü , onun sana kalitelisini izlemeni tavsiye ederim :P Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 açık ara Oldboy,onu izlemeden diğerlerini izleme,hatta başka film izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kesinlikle bunu izle Memories of Murder. Ciddiyim beğenmeyenin zamanını iade ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nosfe said: Kesinlikle bunu izle Memories of Murder. Ciddiyim beğenmeyenin zamanını iade ediyorum. nasıl bi iade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Oldboy intikam üçlemesinin son filmi,önce 'Sympathy for Mr. Vengeance' ve Sympathy for Lady Vengeance' izlemesi gerek sanıırım8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 chaser - chugyeogja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 spring summer fall winter and spring, turn left turn right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben önce Mr V sonra Old Boy sonra Lady V derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Darko2 said: Oldboy intikam üçlemesinin son filmi,önce 'Sympathy for Mr. Vengeance' ve Sympathy for Lady Vengeance' izlemesi gerek sanıırım8-) bunu diycektim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 imdb boş ev kore mi emin değilim ama çok güzeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 'Boş ev(bin-jib)' Kim ki duk filmi harikadır :) ayrıca 'Time(shi-gan)' da Kim ki duk'un onuda tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 copry said: Darko2 said: Oldboy intikam üçlemesinin son filmi,önce 'Sympathy for Mr. Vengeance' ve Sympathy for Lady Vengeance' izlemesi gerek sanıırım8-) bunu diycektim =( S for MR V. 2002de çekilmiş, S for Lady V ise 2005te Oldboysa 2003te. Zaman sıraları karışık, emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Shigan nasıl, konusu nedir, tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Buldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 said: for MR V. 2002de çekilmiş, S for Lady V ise 2005te Oldboysa 2003te. Zaman sıraları karışık, emin misin? aklımda öyle kalmış,bu yönetmenlere güven olmuyo kafana göre izle sen en iyisi :P evet 2. Oldboy sıralama olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sir said: kim ki duk chan-wook park joon-ho bong chang-dong lee komple bütün filmlerini tavsiye ederim =) bitmiş topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Efrasiyab said: kendini süperman zanneden bir adam, ve gazeteci kız vadı? Adı nedir, ve tavsiye eden var mı? "A Man Who Was Superman" olması lazım dediğin filmin. Ayrıca yazılmayanlardan, A Bittersweet Life Welcome to Dongmakgol The Host Daisy Il Mare Marathon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar