there Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Evet Arkadaşlar Serverda Değişikleri Yapıp Ycc Açıp Save Alıp Kapatıyorum.Tekrar Açtığımda Acc ile Yaptığım Değişikler Gitmiş Oluyor Daha Önce Böyle Bir Sorunum Yoktu Sizce Nerde Hata Vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Save almak için .save komutunu kullanıcaksın. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 brook arkadaşım o kadar cahil deilim onu bende biliyorumda bilmedğim şeyi bi üst topicte yazım ve yardımınız bekledim nasıl save atılacağını deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Daha önce böyle bi sorunla karşılaşmamıştım, herhangi bi yardımım olucağını sanmıyorum.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 anladığım kadarıyla savelerde değişiklik derken accu dosyasında oynama yapıosun . onla oynadıktan sonra konsolda a yazıp enter a basacan sonrada save alacan[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Accu ile server acikken oynanmaz, acct'ye yazacaginizi yazip zgrw'nin dedigi 'a' olayini yapacaksiniz, ya da save alacaksiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Abi sade bu deil serverda yaptığım değişikliklerde olmuyor kapatığ açtığımda geri gidior spherechars.scp ile sphereworld.scpde bi sorun var ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Read only olabilirler, bir bak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Save dosyaların Salt Okunur olabilir dicem herkes gülücek :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Temmuz 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Temmuz 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 arama yaptım sphere dosyasının içinde 3 tane sphereworld.scp geldi birisi savede birisi scripts biriside accountsda normalde böylemi yoksa fazla olan sphereworld .scp mi var fazla olan varsa hangisini silecem ? up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sadece SAVE klasoru içindeki kalsin digerlerini sil yada baska yere kaldirip yedekle[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Teşekkürler Jonq Çözdüm sphereworld.scp nin bi kaç yerde olmasından kaynaklanıomuş senin dediinin yaptım oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar