Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi danışmanı aradım demin ben kabul ettim diyor ama e-dönüşümde geri çevrildi diyor nası şey anlamadım hemde 2kere oldu aynı olay.danışman hocalar her yıl değişiyor mu birde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 2 senem kaldı 2 sene sonra bir daha adım atmıycam okula benim derslerim de kabul edilmedi halen geçen sene danışman olan bi hoca var her adımını öncesinde birine soruyo e dönüşüm kullanmayı bilmiyodu daha geçen sene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oda arkadaşımın dün akşam 9da onaylandı. bizim danışman hala bekliyor. derslerin kotaları doldu program yalan oldu. allah belalarını versin. saat 9dan beri geziyorum okulda resmen adam hala gelmedi. sekretere arattırdım 2 saat önce yoldaydım dedi herif hala yok. cinnet geçiricem şimdi. saçmalığa bak ya ben kota boşken kaydediyorum işte danışman öküzse biz napalım of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oh be ilk başvuruda yaptığım derslerin hepsi onaylanmış ağlamak istiyorum o kadar mutluyum ki :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 burdan anlaşılan bildiğin çileymiş ders seç/al evresi. hazırlık kral şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 adamınbiri said: 2 senem kaldı 2 sene sonra bir daha adım atmıycam okula benim derslerim de kabul edilmedi halen geçen sene danışman olan bi hoca var her adımını öncesinde birine soruyo e dönüşüm kullanmayı bilmiyodu daha geçen sene! Çabalarsın böyle işte belirli kişiler olmadan sürün !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olm ağlıyoruz lan nasıl özlüyoruz biliyomusun kapı önüne çöküp adını anıyoruz saygı ve sevgi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 NIOAHAHA SÜRÜNÜN KÖPEKLER !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 görüyorum ki hala edönüşüm sistemine bağışıklık kazanmamış arkadaşlarımız var :F raaadolun ya sistem hep çöker, ders seçseniz bile danışman giremez, onaylayana kadar kota dolar bunlar boş şeyler, önümüzdeki maçlara bakalım daha add/drop var sonra dilekçe var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar