BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 saat itibariyle doğumgünün kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 olsun üzülme doğum günün kutlu olsun geçen ben de mesela 25 arkadaşımla kutladım ama 50 kişi çagırmıştım çok üzülmüştüm o yüzden:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 doğum günün kutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ayrıca doğum günün kutlu falan olmasın haketmişsin demekki arkadaşlarının vardır bi bildiği bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Git 2 - 3 tane düzgün arkdaş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben 3 senedir evde tek başıma geçiriyorum doğum günümü. Bu 3 sene içinde 18. yaş günüm de var. AAAH AH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben 18. yaş günümde bar kapısından çevrildim de sonra meyhaneye gitmiştik 2 kişiydik o gece.. master ve apprentice olarak.. o gündne orna da kimliimi taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 vaniLLe said: said: nerd[b]a[/b] hata yaptım çok merak ediyorum sad smiley aha tam burda... ahahahh sağol Nil ya. düzeltmek için elimden geleni yapıcam :D sabah sabah kahkaha attım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sağolun kutlamalar ve troller için :D aslında pek takmam da, karşıdakine yaptığını o sana yapmayınca insanın canı sıkılıyor biraz. akşam film falan izlerim herhalde evde. anathema falan takılim bugün biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nice yillara =) ya ne anathema takilcaksin, git kendine pasta al tek basina üfle mumunu. oh mis gibi. =P bugün kutlayamazsaniz, baska gün telafi edersiniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Doğum gününe nasıl girersen o yılın öyle geçer. Paso tek başına mum üflüyeceğine (ki başın döner) Anathema ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 töbe yarappim. al eline sarabini takil ya da ne farkeder. önemli olan olumlu olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 vaniLLe said: töbe yarappim. al eline sarabini takil ya da ne farkeder. önemli olan olumlu olmak. Offf sıcak şarap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şirkette olan arkadaşlar kutladılar sağolsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nice mutlu yıllara=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 vaniLLe said: said: nerd[b]a[/b] hata yaptım çok merak ediyorum sad smiley aha tam burda... BU adam çok komik yaa. :) patlatıyo her denk gelene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adam mı? AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adam madam bulasma sen saga sola, uzgun olup `tuh talihsizlige bak` falan diyip sonra kendi topicinde dalga gecmek ne lan milletle dfhdf. kutlu olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adam mı? canın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 J'eon said: adam madam bulasma sen saga sola, uzgun olup `tuh talihsizlige bak` falan diyip sonra kendi topicinde dalga gecmek ne lan milletle dfhdf. kutlu olsun bu arada geçilmeyecek gibi değil ki sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sana topic açacaktım da baktım millet buradan kutluyor, iyi ki doğdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sostizm said: vaniLLe said: said: nerd[b]a[/b] hata yaptım çok merak ediyorum sad smiley aha tam burda... BU adam çok komik yaa. :) patlatıyo her denk gelene :D ahaha selam ben nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nil diye erkek ismimi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım... teomandan dinlersen kesmez müslüm babadan dinlicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar