roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 aynen öyle diyoruz salkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bakalım bunu da kilitleyin de son ss yi alalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o ssler boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gel al vereyim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Allahın malı de yürü hadi odana inine geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bezelye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kilitlemeyelim bunu ya, kalsın kenarda nolcak. bence başarılı bi troll girişimi değil yani ciddi cevap veren çok az insan var. biraz daha ateşli bi ortam olsaydı daha güzel olabilirmiş kdsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 14 yaşında seni türlü zorluklar bekliyor olacak. bu senen kolay olmayacak. şimdiden kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bence şu yaş muhabbeti bitmeli acilen . Eskiden güzeldi ama şimdi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Artık herkes hak vermiştir herhalde, yaş ortalaması ve zeka seviyesini bu kadar belli eden insanların cirit attığı sitelerin ne kadar gereksiz olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben malım diye konu açıp mallığımla dalga geçtirdim ehehehe diye gülmek olmuş bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ama incisözlük adminleri ile yaptığı sözde yazışmaya çok gülmüştüm şahsen asdlkasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu konuyu kiltlemeyin ama inci sölüğe girip de hit maalmalarına nedne olmayın adamlar gitti reklam aldı siteye hani minimal şirketlere geliyoruz :) gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Çoluk çocuk hikayeler yazıp aklı başında yardımsever insanların burada vaktini çalıyor, sonra da trolledim ehü diye vızıldıyor. Hadi evladım hadi git sen takıl yine o küfür deryası molozların ortamında, biz burada iyiyiz aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "roket adam" said: ama incisözlük adminleri ile yaptığı sözde yazışmaya çok gülmüştüm şahsen asdlkasjd abi o konuşma gerçekmiş. http://www.incisozluk.org/inci-sozluk-ileti/91390 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "Tatar Ramazan" said: Çoluk çocuk hikayeler yazıp aklı başında yardımsever insanların burada vaktini çalıyor, sonra da trolledim ehü diye vızıldıyor. Hadi evladım hadi git sen takıl yine o küfür deryası molozların ortamında, biz burada iyiyiz aramızda. yalnız yorumlar nasıl da 180 derece döndü, hani ben trollenmiştim, inci beni trollemişti de ava giderken avlanmıştım da vs vs böyle olur işte zordur incindiğini kabullenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gençler bundan sonra testis malzemesi olursanıs ss alıp inci ye koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya o kadar fena yutmuşsun ki hala çıkartamadın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o topicde konuyla ilgili mesajım yok birader kuyruk acımdan deği aptallığını yüzüne vurmak için yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 parvus buraya 2007 de kayıt olmuşsun. yetememişsin komuniteye girememiş ezilmişsin. sonra da inci'deki ne olduğu belli olmayan mallar sürüsünün içinde kendine yer bulup BİZ İNCİYİZ HUELAL diyorsun. çok eziksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 alem buyse kral yukardaki yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu arada http://forum.paticik.com/read.php?20,4454167,4454167#msg-4454167 parvustan inciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi adam konsepti anlamamış, anlayacak gibi de değil bence bu konuyu da oldupu gibi bırakın hani up laycaksa kendisi uplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 : ) nedir bu kadar ezik bir insana cevap verme mücadelesi sayfalarca o zaman. sana da yazık, bak azcık aklı başında insanlar gelip de yazmadı buraya veya bu konu oyun olabilir deyip fark eden zeki insanlar da çıktı ama istisnalar kaideyi bozmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Buyse said: bu arada http://forum.paticik.com/read.php?20,4454167,4454167#msg-4454167 parvustan inciler. ne olmuş ki ben o konumun arkasındayım gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar