Cd- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 said: İnternetle akalaı bir işte çalışıyor olmasam bırakmayı düşünüyordum. adam interneti bırakma kararı almış ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ahaha ben bunu kaçırmışım ya. en son kerim'in HOŞGELDİN KURBAN BAYRAMI imzasına bu kadar gülmüştüm ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tunca said: x: Allah başlığında edilmiş küfürleri silmeyecek misiniz? Bu ne aşağılık bir şey. Çok rahatsız oldum. admin: Rahatsız olduysan kucağıma gel y...m. 9/10 bu ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 inci seveeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ahahahahahaha lütfen et çok iyi ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ferrero hakli, davarliga prim verilmesi gercekten hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 aman offended olur falan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Werewolf said: saçmasapan bi sitede üç beş hakaret var aman allahım hemen mahkemeye koşturmalıyım savcıııı yetiiiiiş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 trolls, trolling trolls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 PublicEnemy said: bu konu kilitlenmeli cunku amaci ne oldugu bilinmeyen bir grup neredeyse bilinen tum forum sitelerine ayni yaziyi c/p yapiyorlar yani bir icerik yok sadece provokasyon var bolum moderatorunun bilgisine. İnci sözlükçüler olmasın bu provokasyoncular? Onların tarzına benziyo çünkü bu. Sonra da "zuhahahah nasıl yedik ulen sizi i.neler!" diye çıkabilirler ortaya. Trollük bir yaşam tarzı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi adamlar cok mal, daha dogrusu cok lesti gozumde, ama bu basligi okuduktan sonra fikirlerim degisti destekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 İnci sözlükteki "infected creature"lar buraya da da sıçramış! Bir Arthas gerek bizi, bizden içerü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hep ayni seyi soluyorum trollleri beslemek en buyuk hata siz adini yazdikca daha cok unleniyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 inci inci inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bir de şu vardı, bi 10 gün kadar önceydi sanırım, radyodan tekrarını dinliyordum bu habertürk'de tarihin arka odası programında murat bardakçı inci sözlük'e kendileri hakkında yazdıkları hakkında dava açıp sonuna kadar gideceklerini hiddetle söylüyordu. ya da şöyle yapsaydı canlı yayında, yok ben açmıycam da açarsam nolur diyorum pelin'cim fğdsoglpşğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 inci sözlüğe yazılanların gercekten yazarların kendi dusunceleri oldugunu mu dusunuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 in parvus we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 İyi stres atıyolar gibi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 suleymansahin said: Allah-u Teala'ya hakaretler ediliyor, neden ciddiye almayayım? Hep taviz mi vereceğiz bu kişilere? Vallaha-mı Tillaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Küfür söylemek insanoğlunun yapısında var. Küfür bazen insanların anlatamadığı şeylere tercüman olabiliyor. Şahsen herkesin İstanbul şivesiyle konuştuğu bir dünya düşünemiyorum, istememde. Mizah dergilerinede dava açın o halde. Veya filmlere, tiyatrolara falan. Yada en iyisimi çocukları disney'in miki mausların görkemli alemlerine sürükleyin, 150 tl'lere varan battaniyeler aldırtsınlar babalarına falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 istanbul şivesi değil ama ankara şivesi ile konuşan bir toplum istiyorum, evet, yapın bunu. http://www.youtube.com/watch?v=v4-cQYUG-kc küfür güzel değildir, ankara aksanı ise her şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bunun karilisi wardir kesi neauhea erkeklisini neden izliyon ki be bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 istanbulu bilmem de ankarada erkekler söylüyor bunu önde de erkekler kaşık oynayarak dansediyor. bu videodaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_Riv5AtpG7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 inci siker diyorsunuz yani www.incisozluk.org'da görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar