parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 en azından bir tane mantıklı adam çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 10 yaşında çocuk bırak inci sözlüğü, internete girerek büyüyosa suç incide değil ailesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 parvus said: ya bak ben uğraşmam işim gücüm var, ama olur da dava konusu edilirse sonuç alınır mı diyorum. bu ne hacı dalga mı geçiyosun sen bizimle şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 benimkisi savunma değil bu arada yanlış anlaşılmasın. ben zaten inci açıp okuyan bir insan değilim. bir ilk açıldığında ekşi vasıtasıyla haberim oldu. bence de çok gereksiz ama yani varlığı beni dava açtıracak kadar rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dava açılırsa ne olur onu soruyorum. elbet biri açacak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ne zaman geldik "ben okumuyorum zaten inci, bi bakmıştım" seviyesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sen açmıyacaksan napıcan açılınca açana sor neoldu hacı sonuç diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya arkadaş, açarım açmam size hesap mı vereceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 10 yaşındaki çocuğun kerane muhabbeti yapmasını istemiyorsanız, küfür söylememesini istiyorsanız incisözlüğü değil zihniyeti değiştirmeniz gerekir ilk önce. TV'lerde kafa keserim diyen mafya babalarına özenilirken kalkıp bu tür sitelere dava açmak. Sanki çok ahlaklı bir toplummuşuz gibi. Ama bırakın size ne, o çocuklar her şekilde mahalledeki abilerinden, sokaklardan bu küfürlerin bilyon katını öğreniyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çoğumuz inci sözlükte trollük yaptığımızdan dava lafı edilince celallendik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 parvus said: ya arkadaş, açarım açmam size hesap mı vereceğim ? sonuçlarına katlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: ne zaman geldik "ben okumuyorum zaten inci, bi bakmıştım" seviyesine. okuyor olsaydım okuyorum derdim merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bence olay küfür etmek yada etmemek değil kime ve nasıl küfür edildiği o çocuklar biri derste hocası 1 verdiğinde s**** lan godoş dese nasıl olur? nerde neyi diyeceğini bilmesi önemli olan ve inci sözlük ve türevlerinde her an herşeye istediğini diyebilcek istediği şeye küfür edebilceğini izlemini kapıyo gemide filminden bi alıntı yapiyim adamın poposundan kan alırlar kamil kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konunun linki inciye vericekler, gene fakeler türeyecek forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 eee hadi katlanıyorum ne yapacaksın ? gidip orada bana mı sövecen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bundan böyle yalnız dolaşma parvus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 adamınbiri said: bence olay küfür etmek yada etmemek değil kime ve nasıl küfür edildiği o çocuklar biri derste hocası 1 verdiğinde s**** lan godoş dese nasıl olur? nerde neyi diyeceğini bilmesi önemli olan ve inci sözlük ve türevlerinde her an herşeye istediğini diyebilcek istediği şeye küfür edebilceğini izlemini kapıyo gemide filminden bi alıntı yapiyim adamın poposundan kan alırlar kamil kan. sen de bir karar ver artık ne düşündüğünü bi öyle bi böyle başınla ortan ayrı oynuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 rahatsız olduysan dava aç ama önce bi topic daha aç dava açarsam sonucu ne olur diye hadi bana müsade çok bile muhattab oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 geç bunları ya klavye delikanlısısınız ama sokakta biri höt dese götüne baka baka kaçan tayfadan bunlar komple. kusura bakmayın ama böyleyken böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hahahah bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Saat geçmiyor ki yeni bir kavga çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 parvus said: geç bunları ya klavye delikanlısısınız ama sokakta biri höt dese götüne baka baka kaçan tayfadan bunlar komple. kusura bakmayın ama böyleyken böyle. sokakta biri sana höt dese sen napıyorsun ? aydınlat bizi plz. olmadı konu aç. avrupada derlerse ne yapayım, türkiyede derlerse ne yapayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bella said: hahahah bana mı dedin? sana sana sana hepinize utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürdüm amaaa... siz ondan da anlamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar