BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kullanan eden var mı? biraz uzun ama çok etkieldi beni 5800 yerine almayı düşünüyorum da geçmişde LG nin dokunmatik özellikleri sorun olmultu kullanan eden var sa bana bi tavsiye.. 5800 mı lg choco mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sanırım bl 40dan bahsediyosun. ben 1-2 haftaya kadar kullanıcam inş. media marktta test cihazını alıp baya kurcaladım, bana bazı fonksiyonları epey yavaş geldi. heleki menüler arası gezerken yavaşlık rahatsız ediyor. onun haricinde ekranı ve multi touch olması güzel. ayrıca hoparlörüde hoşuma gitmedi. ahizeden veriyor sesi ve bana düşük geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi Mayhem said: ben 1-2 haftaya kadar kullanıcam inş. derken yine çekiliş yarışma vs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kocaman göründü benim gözüme.Hele köşeler dik açı,şekil berbat. İncelemedim bile şeklinden rahatsız olduğumdan.Koca bir dikdörtgen peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: abi Mayhem said: ben 1-2 haftaya kadar kullanıcam inş. derken yine çekiliş yarışma vs mi? evet :) fakat kesin değil. çekiliş çünkü ama çekilişe 28000 defa küsüratlı olarak katıldım. umarım çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 çok rahatsız edici bi görünüşü olduğunu düşünüyorum. fazla dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Görünüşünü bende sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim lg yalan oldu, paraylada alacağım bir telefon değildi. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bnde goruntusunu pek begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar