Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazın İstanbul'da Oyun

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dilerim. Pati'nin gitmesini fırsat bilerek bayaa bir tembellik yaptım ve halen senaryoyu yazmadım. (Gerçi bunda en önemli etken ev değiştirmem oldu) Ama söz veriyorum yarın senaryoyu yazmaya başlayıp haftasonuna kadar bitirmeye uğraşıcam. Sonrasında da kalan sağlarla kadroyu oluşturup oyunu oynatıcam. Özürlerimi tekrar sunuyorum. Ha birde yeni taşındığım yerde henüz telefon şebekesi yok haftasonuna kadar bundan başka mesaj atamamam söz konusudur haberiniz ola.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Ooooo bende varım beni unutmayın benim ewde boya badana işleri var onlar bittikten sonra bende gelicem ortalam 2 hafta içinde biter ben daha erken gelmeye calısıcam bu cuma başlicak zaten bir kaç kişinin karekteri hazır selamon senaryoyu yazdımıda iş tamam ist de görüşmek üzere.Ben bu 2 hafta boyunca giremeyebilirim bye ;)[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hepinizden özürdilerim çünkü oyuna iştirak edemiyeceğim annem rahatsızlandı ve hastenede yatıyor bu durumda da benim oyun a gelmem ve oynanm iyi olamaz ayrıca annemi bırakıpta gelmek istemiyorum hepinizden tekrar özürdilerim ama oyundan affımı istyemek zorudayım hepinize iyi oyunlar dilerim.:([signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, bende aynısını düşünüyordum zaten. Yanlız zaman problemimiz var, önümüzdeki cumartesiden önce başlayamayız ve ben önümüzdeki cumartesi tatile gidiyorum, bi hafta kadar kalırım heralde. Plan-program bi kesinleşsin ona göre konuşuruz.

Bu arada bu muhtemel FR campaign de oynamayı düşünenler : 2. bir emre kadar her türlü FR accesory kitabı okumanız yasaklanmıştır :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

5. lvl istediğiniz bi karakter olabilir, karakter kitap kural vs. sınırlaması yok. (aslında ırk sınırlaması var, saçma sapan ırkları olamazsınız. Ben shadowar rogue oliyim 1. lvl yok. Hatta +2,+3lük ırklar da çok sağlam materyellerle gelmediğiniz ve ben plotta ona iyi bi yer bulamadığım sürece yine yok. Despotum evet) Hangi kaynaktan neyi kullandığınızı bileyim yeter. Faerunian karakterler üzerinde yoğunlaşın ama bir yada iki güneyli-doğulu karakter de olabilir. Pmden karakterlerinizi ve geçmişlerini yollarsanız "bi handa tanışıp maceraya atılan grup" olmaktan kurtulursunuz:) Oyun büyük ihtimalle kadıköyde dejavuda olacak ama böyle ayrıntıları tatil programım ve oyuna başlayabileceğimiz zaman belli olduktan sonra yeni bi topic açar konuşuruz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 16 Temmuz 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gel, gel ama sakın paladin olma :) Her ne kadar bunları konuşmak için erken olsa da şimdilik 3 oyuncu görünüyor : Grudge, Jaan ve Tarist. Toplam 5 oyuncu düşünüyorum. Fazlası zarar zaten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

FR accessorylerine bakma demişin ama ben player's guide to faerun'u yutacam birazdan karakter hazırlamak içün :)
bi de regional featler için ne düşünüyosunuz efem? bildiğiniz gibi belli regionlarda belli classlar preferred oluyo. o classları o regiondan gelen bi karakterle seçince bitane bedava regional feat alıyosun (bkz. FR campaign setting)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Regional featlerin çok fazla olduğunu düşünüyorum:) Şu anda hepsine tek tek bakmak gibi bi niyetim yok ama fazla dengesiz bişey çıkacağını da sanmıyorum. Yani class-region uyumu varsa listedeki feat i fazladan alabilirsiniz. Ayrıca npcler de alabilir

Peki grudge efendi oku bakalım. Ama elinde bu kaynaklar olmayan oyunculara okuduklarını anlatmak senin görevin olucak nıhahahaha evet evet intikam alıyorum;)
Yine de bundan sonra dm content olan bişeyi okuma, bi iki arak yapabilirim çünkü :)

Guide to fearun un kapağındaki Evil Wizard Manshoon a benziyor ama diğer ikisini çıkaramadım. Kimdir bilen var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

Sosyal ağlarda paylaş

hepitopu 4 tane regional featim var zaten öm.den attığım karakter için. ben education alacam.
bütün knowledge skilleri class skili sayılıyo
iki knowledge skilline de +2 bonus alıyorum :)

guide to faerunun kapağındaki tipler FR'ın iconic pcleri. elf city of spider queendeki ve bikaç accessorydeki illustrasyonlarda görünüyo. diğerini görmemiştim daha önce. ama önemli diil pek kim olduğu. maskeli manshoon...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Olabilir tabi Dilbao gel sende. Daha tarih kesinleşmeden 5 kişiyi doldurduk gibi ama daha Tarist ten kesin bi cevap gelmedi

Bu arada potansiyel oyuncular, oyun biraz politika içerecek. Kitaplardan bildiğimiz realms politikaları. Yani hangi factiondansınız kimin sempatizanısınız wannabe harper mısınız yoksa Danilo Thann ı gördüğünüz yerde mıhlar mısınız bi karar verin. (yine tekrarlıyorum karakterleriniz faerunian olmak zorunda değil, rashami, halruaan vs.de olabilir -grupta aşırı bi zıtlaşma olmasın yeter) Yanlız dilbao grudge a dediklerim senin içinde geçerli, dm info okumayacaksın bundan sonra. Emirlerim kesindir :)

edit: Ayrıca eğer divine la ilgili bişey düşünüyorsanız Complete Divine çıkmış yeni, indirin bakın. Prestige classlar dışında incelemedim ama güzele benziyor. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 17 Temmuz 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer tatil sorunu felam çıkmazsa rouge veya bard olmak istiyorum duyrulur.
ikiz konusu zor be abi bir defa ikiz olduk çekmediğimiz kalmadı. Ama gene de incelemek lazı mnasıl bir şeydir diye.
Bu arada politika benim göbek adım :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Thunder Twin diye bi faet.1306 Yılında doğan ikizlerde gorulebilir.Moradinin kutsanmış ikizleri falan denir.Ayrı kalırsanız inituit directionla(3rd edit FR ) DC15'e zar atarak ikinizin yerini buluyosunuz.3,5 oynuyosanız survival atarsınız.

[Bu mesaj Odrin tarafından 18 Temmuz 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...