b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 beni yarı yarıya sayın belki gelirim belki gelemem[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 20 Haziran sonrası hergün boşum, siz aranızda kararlaştırın oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Birde eklemeyi unutmuşum evet hala Kadıköy'de Deja-Vu var ve kadıköy de en rahat frp oynancak mekan orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 orda oynıyak ben de sheetime başliim o zmn Rashune Amakiir olcak 5. level half-elf paladin[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kadıköy bana çok iyi uyuyor, yurt dışı durumum yüzünden kesin bir şey söyleyemem ama temmuz başlarındaysa çok büyük ihtimalle gelirim, gelmek isterim daha doğrusu... kabul ederseniz. çok tecrübeli bir oyuncu da sayılmam yani.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Tamam ozaman deja vu da oynayalım ben yuzde 90 istanbula gelcem ve bu arda salemon karakterleri nasıl gondereyım detaylımı ıstyosun feat lerını skill lerini yazayım mı yoksa yuzeysel bunu sunu gıbı olsu diyemi nasıl ıstersın.Miragen de dedigi gibi tecrube konusunda orta sayılırım izmircona falankatılmıstım öss yuzundende meticona gıdemedım.Bide bagırmama kızmısınız ne yapayım nezamdır yazmıyodum ıcıme atıyodum yeter artık dıyıp patladım :)[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 İzlemeye gelebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gönderilecek karakterler baştan aşağı herşeyiyle hazır olsun arkadaşlar. Şuana kadar elime tam detaylı tek bir karakter ulaşmıştır : O da Grudge un karakteri. 4 karakter daha ulaştıktan sonra başka oyuncu almıycam arkadaşlar haberiniz olsun. İsteyen belirttiğim karakterlerden de seçebilir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben de varım bu oyunda. Tabi oyuncu açığı varsa. Yer varmı Selamoncum?? Madem karakterleri biz yapacaz, limitlerimiz ne? Yoksa sayısal herşeyi tavana vurdurmaktan çekinmeyecem.. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 selamon abi ya sen bnm yerimi bi kesin hazırlar mısın benim ingilizce char sheet bulmam lazım ingilizce kitabı arkadaşıma verdim türkçesi duruo bende[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 salemon ben kesinlikle ist ye geliyorum en geç 25 sınde orada olucam alırsan oyuna katılabılırım[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 o zmn bi görüşek konuşak ya selamon bi saat belirle forumda herkes online olsun bi konuşak[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Şimdi efenim ben size kesin oyuncuları söyliyeyim: Natural Jedi Grudge Slayer77 Bivrip Dilbao Bu durumda maksimum oyuncu sayısına ulkaşmış oluyoruz ancak oynamayı gerçekten isteyen bir arkadaşımız olursa limitleri zorlayıp oyuncu sayısını 6 ya çıkartabilirim. Karakter yaratma limitlerinize gelince. Oyunda bir cüce ve halfling mecburi olarak bulunacak. Grudge, slyer77, Natural Jedi karakterlerini belirtmiş durumda. Bu durumda Bivrip ve Dilbao ya ne yazıkki karakter seçme özgürlüğü kalmıyor. Oynamak isteyen arkadaşlarla birebir görüşmeleri daha rahat yapabilmek için ahanda icq numaramı sunuyorum 84446327. Oyuncuların forumda toplucana buluşup konuşması için ise bir saat ne yazıkki belirliyemiyorum çünkü ben bir sürü bilinmezlerle boğuşuyorum şu aralar. Ha son olarak şunları ekliyeyim. Türkçe karakter kağıtları benim için iki kere makbuldür ve bütün karakterler en fazla 5'inci seviye olabilir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Abicim limit söylemedin ki karater belirtiim sana. Hala da bi limit belirtmiş diilsin. Neys, sadece dwarf ve halfling arasından seçebileceksem o zmn halfling olurum. Ama Lightfoot diil de Tallfellow halfling yaratcam ben. Tallfellow ları daha çok seviyorum çünkü... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ben dwarf ım[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 tamamdır ozaman ben dediğim gibi en gec 25 ınde orada olucam nezaman isterseniz baslarız[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 şindi oyun 3rd. ed mi olcak yoksa 3.5 mu? önemli bi ayrıntı bu benim için... karakter temel hatlarıyla değişmese de bazı şeylerle oynamak lazım geliyo çünkü... bi de axedice oynuyodu nooldu? [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 16 Haziran 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hay abi mına koyam ya annem hık mık edio off kıl oluorum ya[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Valla ben 3.5 hazırladım karakteri. 3 olursa tüm olayı bitiyo karakterin, imp. feint gibi featler aldım çünkü. Ama onlar 3de yok. Hem 3.5 duruken ne 3ü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 3 rulaz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Forumlarda ardarda mesajlar patladı, axedice dan hızlı davrananlar yeri kaptı :) Eğer gelemeyen olursa yada dm bi oyuncu daha kabul ederse katılabilirim. Hatta Selamon dersen yarına kadar karakteri pm den yollayabilirim. Bivrip 3ün 3.5 a göre ne fazlası varki? Hatta eksikleri var, 3.5 varken 3e hiç gerek yok. Grudge gibi bi loremasterınız(mız) varken kitaba da ihtiyaç yok[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 axe, bence sana yer bulunur (di mi DMcim?:))[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Selamon zorlayabilirsen benide araya sıkıştır :P Human/Fighter oynamak tercihimdir fakat her türlü class'ı human olarak oynayabilirim[signature][hline]Magandaya özgürlük !!! Türkiyede internet eşittir bayan arkadaş arıyorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Seffa, 01 Temmuz 2004 12:49 tarihinde demiş ki: Human/Fighter human veya fighter. / :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 01 Temmuz 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Tam selamona bi pm attım pati gitti. Ne oldu şimdi bi gelişme var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar