Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Grudge oyunuma katılmak isterse büyük mutluluk duyarım ve iyi bir oyuncunun party de olduğunu bilerek çok daha iyi hazırlanırım. Umarım Grudge oyuna katılmak ister.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 isterim tabü. ayrıca abarttınız bence bi miktar... :-p de kendi karakterimi hazırlamak da isterim... ne dersiniz sayın DM?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bone um partım eğer sen oyun oynatacaksan ve arcane sen bi mok bilmiosun ama kral adamsın gel dersen bana haber ver gelirim ben.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Belirttiğim 4 race ve classın tamamen dışında bir karakter hazırlamaktan mı bahsediyorsun yoksa belirttiğim karakterlerden birinin karakter kağıdını kendin hazırlamaktan mı söz ediyorsun? Eğer karakter kağıdını kendin hazırlamaktan söz ediyorsan sorun değil fakat belirtilenlerin dışında bir karakter hazırlamak istiyorsan sanırım bu karakter hakkında bir görüşsek fena olmaz. Çünkü backgroundlar sayesinde karakterleri birbiriyle bağlamıştım eğer bir değişiklik olursa bacgroundlar da ve senaryonun başlangıcın da ufak bir değişiklik yapmam gerekbilir :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 söz konusu 4 karakterin dışında bi karakter oynamayı tercih ederim. ama hangi kitapların kullanılmasına izin veriyosun onu da bilmek lazım. bi de nerde oynicaz?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mekan benim için sorun değil ev ortamı isterseniz evimi açabilirim, yok cafe ortamı olsun derseniz frp oynuyacak güzel kafeler biliyorum, oraları tercih edebiliriz. Kitaplar konusuna gelince, ne yazıkki pek fazla alternatif sunamıyorum, sadece PHB 3ed. Diğer kitaplar kullanılarak karakter hazırlanırsa ne yazıkki o karakterler üzerinde etkin olamam, e bu da oyunun keyfini bayaa bir azaltır gibime geliyor. Eğer farklı bir karakter hazırlamak istersen istediğin karakteri bana anlatır ve bg gönderirsen karakterini maceraya adapte edebilirim, sorun olmaz sanırım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hmmz... prestige class yok diyosun... eshef verici...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Üzgünüm fekat elimde ne yazık ki DMG yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi cdye ne kadar kitap varsa doldurup getirsem üşenmeyip okur musun?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 O kitapları okursan karakter seçimindeki sınırları kaldırır mısın?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 aç kurtlar gibi bakıyorlar hmm ilginç :) kitapları okursan race sınırınıda kaldırırmısın ? :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Şöyle bir şey yapalım siz bana yaratmak istediğiniz karakteri yazın ben o karaktere göre bg ayarlayıp karakteri senaryoya entegre edeyim karakter yaratma mesuliyeti sizde olsun? Böylece sınırlar da kalkmış olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben bi tane gnom istiorum sorcerer olcak bööle[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sürgün bir moonelf. Ftr-rogue tadında hançer kullanan ilerde invisible blade olacak bi karakter. Hatta Elaine Cunningham ın elfsong kitabını kimse okumadıysa -Elaith Croulnober in hikayesi çok hoşuma gitmişti- bir benzerini alabilirim bg olarak. Ve tabii motivasyon olarak. Bu arada ne good ne de lawful oynatmak istemiyorum. Gına geldi "iyi" karakterlerden. Hem grudge ın elf bladesinger lalesiyle de atışırız aksyon olur :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 assimar paladin yada human paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sistem tamamiyle değişmiştir arkadaşlar. Herkez hazırlamak istediği özel mesajla tüm özelliklerini ayrıntılı biçimde içerek şekilde bana yollasın, ben inceleyin ona göre bg yazıp senaryoyu hazırlayım, sizde oyun günü elinizde karakter kağıtlarınızla gelin, oynuyalım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 axe, hayal kırıklığına uğratacam seni. netekim ben rage mage oynamaya karar verdim :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya abi ben 16 veya 17 si istanbulda olabilirim ozaman bi oyun atsak hem sınav öncesi stres atarız daha iyi olaz mı?gerci bende hic heyecan yok o ayrı konu ama.VE BONEPART sakın yuksek puan alıp katsayıları yukseltme bide senin yuzuneden giremicez o olucak valla ne zevk sendekide ole ya hersene hersene[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya bu arda oyunun tam zmanı nezaman temmuzmu agustosmu[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben de oynatabilirim esasında tüm kitaplar var bende nerdeyse 3rd ed. ama benim yane oyun bilgim akıcı deil (ööle her an çat die kuralı flm hatırlayamam) güzel bi senaryo da hazırlıyabilirim ama sizi oyuna bağlıyabileceğimi sanmıorum yane küçük biri olunca dm olrak daılır oyun gibi gelio bana selamon la oynamak isteyenler bi +1 yazsın da liste çıkaralım[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kuralları falan öyle çok sallamayın ya. önemli olan rp ve zevk. bir de bir ricam var. haziranın 26'sından temmuzun 16'sına kadar istanbul'dayım. yıllardır masaüstü oynayamadım hasret kaldım. şöyle tek seferlik falan bir oyun oynatacak varsa beni de çağırabilirseniz hoplarım zıplarım. almanya'dayım, daha dili günlük hayatta konuşamıyorum, frp falan oynayabilmem için en az 1-2 yıl gerek burda. bu 10 günlük fırsat uzun süreli son fırsatım.. irc'den oynasam desem adam gibi net bağlantım yok, oyun desem adam gibi bilgisayar yok. poff.. neyse.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 12 Haziran 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 character sheetim hazır (Khwaaj "the Dragonspeaker" [Barbarian/Sorcerer]) 9000 gp lik ekipman da aldım (5. level bi karakterin parası bu kadar oluyo...) diğer oyuncuların da gaza gelmesini ve tarih bekliyoruz :) bu arada oyunlar kadıköyde deja-vu'da olsun derim (tabii eğer hala öyle bi yer varsa) yoksa tercihen gene kadıköyde bi cafe bulalım.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 Haziran 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Grudge tarafından 12 Haziran 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 10 temmuz cumartesi desem? Zati öss yüzünden 20 haziranı geçiricez bari 2 hafta daha geç başlayalım hem daha bi hazır olur oyun. Havalar daha bi sıcak olur. Ne biliyim..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 walla ben oynarım 19 unda...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 selamon abi kimler oynuo kimler oynamöio önce onu bi kararlaştırsak.benim için karakter farketmez ne olsa oynarım modundayım:Dkafana göre takıl.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar