pch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sostizm said: Neden elano, arda çıktı da Nonda hala oyunda? maçı izlemedim ama yorumlardan nonda nın neler yaptini tahmin edebiliyorum =) belki de nonda cıkınca seyirciler yuhlamasin diye baska birini tercih etmis olabilir rijkaard bu arada macı izleyenler neill ve jo yu anlatsın biraz naptilar ne ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Estel_Anorien said: züritanın penaltı pozisyonunda atılması gerekirdi. gavura vurur gibi vurulmaz öyle.hakem zaten itiraz eden futbolcuya da s... ulen dedi kameraya takıldı heheh. en azı sarı kartlık pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 jo önümüzdeki maçlar için iyi sinyaller verdi bence. neill de baya iyi oynadı, defans anlamında çok iş düşmedi üstüne ama pas trafiğinde etkili oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 eee erman-sansal yok mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hakem yorumcusu da olmayacakmış bir daha, her maç için pozisyon/karar/hakem tartışma süresi 6 dakikayı geçemeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Pazar gecesi hakem konuşulur zevki işin, eski köye yeni adet getirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sostizm said: Hakem yorumcusu da olmayacakmış bir daha, her maç için pozisyon/karar/hakem tartışma süresi 6 dakikayı geçemeyecekmiş. bu ciddi mi şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bunu isteyen de kulüpler ha. kendileri işlerine gelmeyince bırbırbır konuşacak erman da çıkıp doğrusu budur kimse konuşmasın diyemeyecek. sevsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ne guzel konustu lan neill, cok efendi bi adam gibi, kanim isindi. bu avustralyalilar hep boyle mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yani çok savundum zamanında burda Nonda'yı,ama hakikaten bitmiş bu adam daha penaltı noktasının başında gördüğümde biliyordum kaçırıcağını artık. O psikolojide bi adama penaltı attırmak da nasıl bir hatadır hangi öküzün jestidir bilmiyorum. Jo'yu ve Neill'ı beğendim ikisi de oldukça faydalı olucak gibi duruyorlar. Barış klasik pas hatalarını yapsa da inanılmaz mücadele etti sırf mücadelesi için kalır takımda böyle bi pres gücü yok. Caner çok iyiydi, ama sahanın en iyisi Elano'ydu bence harika oynadı savunmaya yardım etti güzel paslar çıkardı sanki Jo'nun gelişi moral olarak da baya uçurmuş Elano'yu... Bu havada çok iyi bi maç beklemiyordum aslında ama yine de iyi futbol oynadı Galatasaray baskı kurdu beğendim takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Elano ile caner iyiydi,gerisi normalin altında oynadılar bn ence(neilin eskı halını bılmıyorum).Jo barosun bıraz daha kaslısı ama onun gibi hareketli değil.Baros ve kewellın yoklugu baya aranıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Neill röportajdaydı demin, çok güleryüzlü düzgün birine benziyor, konuşması da çok net anlaşılıyor valla sevdim elemanı. Geriden iyi oyun kuruyorsa belki de hızlı zenci stoperden daha faydalı olur, hayırlı olsun Gsli arkadaşlara Maç için konuşursam, Caner baya güzel, Nonda ise rezalet oynamış, eğer gidecem nasılsa diyip bu derece saçmaladıysa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lucas edward neill 2 ay değil 3 hafta yok demiştir, umarım bir an önce iyileşirsin kewell. böyle bi sey yaziyo eksisözlükte dogru muki bu acaba duyanınız var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet 3 hafta dedi röportajında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 elano iyiydi baya.çalım malım da atıyor.bakalım duzgun zemin maçlarda ne yapacak nonda gs için bitmiştir herhalde.bundan sora jo ve gelince baros oynar caner iyiydi elano yerine arda cıkmalıydı bence.arda çok yoruldu zemin kötüydü.kırmızı kart dogruydu tek kale oynadık ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kirmizi kart dogruyduda adami allah belani versin diyecek duruma getiren hakem nasildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ulusoy istifa. canerin ayagına hayvan gibi tekme atmıs herif kırmızı görmedi. istifa ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Odeon said: kirmizi kart dogruyduda adami allah belani versin diyecek duruma getiren hakem nasildi? kufur etmek istedim bi an şu yoruma :) yani gs ye karşı birşey savunayımda ne olursa olsun mantıgı.her faule ana bacı kufur mu etmemiz lzm.canerin ayagına vurdular kufur mu etti adam.ardaya çelme taktılar hakem vermedi arda ana bacımı yaptı ? cahil cahil konusmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hayır hakem faulü görmeyebilir küfür mü etmek lazım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 allah belanı versin nedir ya? her maç nice küfürler duyuyoruz mikrofona yakın pozisyon sonralarında. çok gereksiz bir çıkış. kazım'ın fuck kelimesine kırmızı kart gösterten kompleksli yan hakem tribi gibi... olmasın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bende bunu demek istemiştim... yani o bu kadar da kırmızı kart ucuz olmamalı.. burdaki gs li arkadaşlarda işlerine geldiğine göre kitaba göre konuşmasınlar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tamam o zaman verilmeyen karta sayın olsun bitsin maç izlemeden gelip yorumlar yapmayın artık.sıktınız ühühü bizim sahamıza su damladı futbolcularımız gölde oynadı bizimkiler gül bahçeşinde oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Caneri,Elano'yu ve Balta'yı beğendim...Caner bu takıma müthiş faydalı olacak kesinlikle alınmalı bonservisi ile...Artı Balta bu devre iyi oynayacak gibi daha bir güçlü gördüm sanki,Elano niye atmadı penaltıyı o sırada hala oyundaydı sanırım,hakemin kararları doğrudur,bence iyiydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yahu Ümit Karan su sıçrattı diye kırmızı kart gördü hiçbirinizin gıkı çıkmadı. Ki allah belanı versin falan demiyor orda =) gayet de giriyor küfürle =) ki ne farkeder düpedüz hakeme hakaret+şiddetli itiraz var hadi kırmızı kart çok ucuz çıktı her şartta sarı kart yaptığı hareket zaten aynı sonuca varıyor. Adam Caner'e tekme atıyor penaltıyı çalan kart çıkaramıyor orda da sesiniz çıkmıyor. Hani bi hakemle yendiniz diyebilmek için ordan burdan sündürüyosunuz da yok yani. İnsanda utanma olucak azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Red said: tamam o zaman verilmeyen karta sayın olsun bitsin maç izlemeden gelip yorumlar yapmayın artık.sıktınız ühühü bizim sahamıza su damladı futbolcularımız gölde oynadı bizimkiler gül bahçeşinde oynadılar saygın olsun ne demek abi gösterilen karta? kafan mı güzel o ne anlama geliyor? ben sadece bu tip kararları her takıma karşı görmek isteriz onu söylüyorum.. bu gs ye böyle oluyo demiyorum sadece , bjk ve fenere de bu şekilde oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar