Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Galatasaray - G.Antepspor Saat: 19.00

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Neden elano, arda çıktı da Nonda hala oyunda?

maçı izlemedim ama yorumlardan nonda nın neler yaptini tahmin edebiliyorum =) belki de nonda cıkınca seyirciler yuhlamasin diye baska birini tercih etmis olabilir rijkaard bu arada macı izleyenler neill ve jo yu anlatsın biraz naptilar ne ettiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yani çok savundum zamanında burda Nonda'yı,ama hakikaten bitmiş bu adam daha penaltı noktasının başında gördüğümde biliyordum kaçırıcağını artık. O psikolojide bi adama penaltı attırmak da nasıl bir hatadır hangi öküzün jestidir bilmiyorum.
Jo'yu ve Neill'ı beğendim ikisi de oldukça faydalı olucak gibi duruyorlar. Barış klasik pas hatalarını yapsa da inanılmaz mücadele etti sırf mücadelesi için kalır takımda böyle bi pres gücü yok.
Caner çok iyiydi, ama sahanın en iyisi Elano'ydu bence harika oynadı savunmaya yardım etti güzel paslar çıkardı sanki Jo'nun gelişi moral olarak da baya uçurmuş Elano'yu...
Bu havada çok iyi bi maç beklemiyordum aslında ama yine de iyi futbol oynadı Galatasaray baskı kurdu beğendim takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Neill röportajdaydı demin, çok güleryüzlü düzgün birine benziyor, konuşması da çok net anlaşılıyor valla sevdim elemanı.
Geriden iyi oyun kuruyorsa belki de hızlı zenci stoperden daha faydalı olur, hayırlı olsun Gsli arkadaşlara

Maç için konuşursam, Caner baya güzel, Nonda ise rezalet oynamış, eğer gidecem nasılsa diyip bu derece saçmaladıysa şaşmam.
Sosyal ağlarda paylaş

elano iyiydi baya.çalım malım da atıyor.bakalım duzgun zemin maçlarda ne yapacak

nonda gs için bitmiştir herhalde.bundan sora jo ve gelince baros oynar

caner iyiydi

elano yerine arda cıkmalıydı bence.arda çok yoruldu

zemin kötüydü.kırmızı kart dogruydu

tek kale oynadık ezdik
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

kirmizi kart dogruyduda adami allah belani versin diyecek duruma getiren hakem nasildi?

kufur etmek istedim bi an şu yoruma :)

yani gs ye karşı birşey savunayımda ne olursa olsun mantıgı.her faule ana bacı kufur mu etmemiz lzm.canerin ayagına vurdular kufur mu etti adam.ardaya çelme taktılar hakem vermedi arda ana bacımı yaptı ?

cahil cahil konusmayın pls
Sosyal ağlarda paylaş

Caneri,Elano'yu ve Balta'yı beğendim...Caner bu takıma müthiş faydalı olacak kesinlikle alınmalı bonservisi ile...Artı Balta bu devre iyi oynayacak gibi daha bir güçlü gördüm sanki,Elano niye atmadı penaltıyı o sırada hala oyundaydı sanırım,hakemin kararları doğrudur,bence iyiydik...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Ümit Karan su sıçrattı diye kırmızı kart gördü hiçbirinizin gıkı çıkmadı. Ki allah belanı versin falan demiyor orda =) gayet de giriyor küfürle =) ki ne farkeder düpedüz hakeme hakaret+şiddetli itiraz var hadi kırmızı kart çok ucuz çıktı her şartta sarı kart yaptığı hareket zaten aynı sonuca varıyor.
Adam Caner'e tekme atıyor penaltıyı çalan kart çıkaramıyor orda da sesiniz çıkmıyor.
Hani bi hakemle yendiniz diyebilmek için ordan burdan sündürüyosunuz da yok yani. İnsanda utanma olucak azıcık.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

tamam o zaman verilmeyen karta sayın olsun bitsin

maç izlemeden gelip yorumlar yapmayın artık.sıktınız

ühühü bizim sahamıza su damladı futbolcularımız gölde oynadı

bizimkiler gül bahçeşinde oynadılar

saygın olsun ne demek abi gösterilen karta? kafan mı güzel o ne anlama geliyor? ben sadece bu tip kararları her takıma karşı görmek isteriz onu söylüyorum.. bu gs ye böyle oluyo demiyorum sadece , bjk ve fenere de bu şekilde oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...