Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Galatasaray - G.Antepspor Saat: 19.00

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

nonda çık git ya lütfen. adamın ayağına 3 kere top değmiştir koca yarı boyunca, hayır efektif koşular yapsa bişi demicemde yerinde bekliyor adam.

ayrıca kırmızı kartta orta hakemin değil yan hakemin suçu var sonuçta olayı duyan ve orta hakeme söyliyen de o.
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

nonda çık git ya lütfen. adamın ayağına 3 kere top değmiştir koca yarı boyunca, hayır efektif koşular yapsa bişi demicemde yerinde bekliyor adam.

ayrıca kırmızı kartta orta hakemin değil yan hakemin suçu var sonuçta olayı duyan ve orta hakeme söyliyen de o.

söylemesin mi yani? hakem oyunbozanlık yaptı da gitti orta hakeme söyledi gibi yazmışsın ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

doğrudan kırmızı gösterdi

Razu said:

suç derken? adama söylenmemesi gereken birşey söylüyorsa karşılığını görmesi kadar normal bişey yok. "allah belanı versin" de küfürdür bir başkası da. Hakem kararı vermiş sen daha ne laf ediyosun, edersen verir kartı o da.
Sosyal ağlarda paylaş

demeye çalıştığım maç sonunda orta hakeme laf söylencek ama yan hakem veriyor orda kararı ki yukarlarda orta hakeme birileri bişiler sölemiş gibi bişi okudum ondan öyle dedim.

edit:eğerki yanlış bir karar varsa demeye çalıştım orda.
Sosyal ağlarda paylaş

varlok said:

yan hakemler de çıkartıp kart gösterseler ya. ne güzel olurdu.

yan hakemler çıkartıp göstermiyor kartı ama bu örnekte görmekte olduğumüz üzere kart verilmesini sağlıyabiliyorlar orta hakemi uyarmak süretiyle. ha olay çıkarıp kaldırmaksa kartı ona yapamıyor sori.
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

varlok said:

yan hakemler de çıkartıp kart gösterseler ya. ne güzel olurdu.

yan hakemler çıkartıp göstermiyor kartı ama bu örnekte görmekte olduğumüz üzere kart verilmesini sağlıyabiliyorlar orta hakemi uyarmak süretiyle. ha olay çıkarıp kaldırmaksa kartı ona yapamıyor sori.

bunu hatunlar bile biliyor dostum. açıklama yapmana gerek yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...