Razu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nonda çık git ya lütfen. adamın ayağına 3 kere top değmiştir koca yarı boyunca, hayır efektif koşular yapsa bişi demicemde yerinde bekliyor adam. ayrıca kırmızı kartta orta hakemin değil yan hakemin suçu var sonuçta olayı duyan ve orta hakeme söyliyen de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 doğrudan kırmızı gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Razu said: nonda çık git ya lütfen. adamın ayağına 3 kere top değmiştir koca yarı boyunca, hayır efektif koşular yapsa bişi demicemde yerinde bekliyor adam. ayrıca kırmızı kartta orta hakemin değil yan hakemin suçu var sonuçta olayı duyan ve orta hakeme söyliyen de o. söylemesin mi yani? hakem oyunbozanlık yaptı da gitti orta hakeme söyledi gibi yazmışsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ayip, soylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 cık cık cık. bence de çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konn said: doğrudan kırmızı gösterdi Razu said: ayrıca kırmızı kartta orta hakemin değil yan hakemin suçu var sonuçta olayı duyan ve orta hakeme söyliyen de o. suç derken? adama söylenmemesi gereken birşey söylüyorsa karşılığını görmesi kadar normal bişey yok. "allah belanı versin" de küfürdür bir başkası da. Hakem kararı vermiş sen daha ne laf ediyosun, edersen verir kartı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 demeye çalıştığım maç sonunda orta hakeme laf söylencek ama yan hakem veriyor orda kararı ki yukarlarda orta hakeme birileri bişiler sölemiş gibi bişi okudum ondan öyle dedim. edit:eğerki yanlış bir karar varsa demeye çalıştım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 son kararları orta hakem verdiği için tabi.. yan hakemler de çıkartıp kart gösterseler ya. ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yan hakem bebeymiş ya hemen kostu ispiyonladı delikanlı adama yakısırmı cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 olayı açıkladım hala anlamadıysan sorun sende dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahaha yok yahu okudum ben senin yazdıgını sana deildi lafım yanlıs anlasıldıysa affola ortaya bos laf söledim Edit:harbi tekrar okudumda tam senin geyigin üstüne olmus sana deildi laf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bence yanlış duşmuştur yaktılar antepi hakemler maçı satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lan fm de alıcaktım ben bu adamı. almıyım küfretti. nondanın yerinde olsam tek taraflı fesheder giderdim sözleşmeyi. bu ne len insan bi işe yarar. bu saatten sonra nondadan anca şişe açacağı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 varlok said: yan hakemler de çıkartıp kart gösterseler ya. ne güzel olurdu. yan hakemler çıkartıp göstermiyor kartı ama bu örnekte görmekte olduğumüz üzere kart verilmesini sağlıyabiliyorlar orta hakemi uyarmak süretiyle. ha olay çıkarıp kaldırmaksa kartı ona yapamıyor sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o değil herif bir de "iyi oyanyayaım da beni göndermesinler" telaşı da yaşamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 30 santim var onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 iyi de film çekmeyeceğiz top oynatacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Razu said: varlok said: yan hakemler de çıkartıp kart gösterseler ya. ne güzel olurdu. yan hakemler çıkartıp göstermiyor kartı ama bu örnekte görmekte olduğumüz üzere kart verilmesini sağlıyabiliyorlar orta hakemi uyarmak süretiyle. ha olay çıkarıp kaldırmaksa kartı ona yapamıyor sori. bunu hatunlar bile biliyor dostum. açıklama yapmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hoş film çekmek sitesek mavi donu da yoktur bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 penalti oldu da, Jo isiniyo mu lan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu zurita ne pislik bi herif arkadaş. direk daldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nonda mi? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ABİ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kacirdi iste. sasirmadin, zaten siyah kicini topun basinda gorunca bu salah atamaz dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 NONDA öf öf kısmına her türlü küfür pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar