Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu size de oluyor mu?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

aynı şekilde kullanıyorum ben de bilgisayarı. hatta bazen sadece monitöre bakıyorum koltuğuma yayılıp. sadece bakıyorum ama, dakikalarca bilgisayar başında hiçbişey yapmadan oturduğumu bilirim.dur madem wowa gireyim diyerek giriyorum, 10dk -gezindikten- sonra sıkılıp çıkıyorum, gh açıyorum 2 şarkıdan sonra bayıyo falan. arada dışarı çıkıyorum bunalıp falan. okula gitmeye başlıcam sıf şu sıkıntıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

aynı şekilde kullanıyorum ben de bilgisayarı. hatta bazen sadece monitöre bakıyorum koltuğuma yayılıp. sadece bakıyorum ama, dakikalarca bilgisayar başında hiçbişey yapmadan oturduğumu bilirim.dur madem wowa gireyim diyerek giriyorum, 10dk -gezindikten- sonra sıkılıp çıkıyorum, gh açıyorum 2 şarkıdan sonra bayıyo falan. arada dışarı çıkıyorum bunalıp falan. okula gitmeye başlıcam sıf şu sıkıntıdan.

aynı durum ya. şu an sıkıntıdan koltugun üstüne çıktım dönüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

üsteki duruma +1
aştım kendimi gözlerimi kapıyarak yapıyorum artık

FromTheHell said:

ama okulda da hocayı değil, dersi dinleyen insanları izliyorum yada saçma sapan muhabbetlerin ortasında buluyorum lan kendimi. emo olmalıyım.

aynı durum bende var

en arkada otururum milleti keserim
tırnaklarımı yerim defteri çizerim 5 dk sonra dersten koparım zatan rahat

cam kenarında oturursam kendimi dışarı bakarken bulurum
Sosyal ağlarda paylaş

varlok said:

koltuk da benimki dönenlerden. daha kolay oluo assfadasf.

death note daki L gibi oturup dönüosun böle çok güzel oluo.

aman allahım ben de yapıyom lan bunu::o

360 derece dönmem de şöyle bi 60 derece bi sağ bi sola dönmesi iyi oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

bürositte dönmek büyük bir heyecan benim için. yan tarafta kalorifer bütün sertliğiyle duruyor. diğer tarafımda ise yatağın ucu ve elbette dizüstünü kullandığım masa. KEndi etrafımda bir tur döndüğümde eğer mükemmel noktadaysam hepsini 1 cmle falan ıskalıyorum. Hiçbirine çarpmadan ne kadar hızlanabileceğime dair çok deneme yaptım.
Kalorifer adisi fena gömüyor =/
Sosyal ağlarda paylaş

valla akşam 12 de çıkıcam diyip 3 gibi "lan sabah 7 de kalkıcam oha saate bak" dediğim çok olmuştur.

not: ayrıca bürositte dönmek çok zevkli ama artık yapamıyorum zira kulaklık takılı oynadığımdan 1. tur sonunda bi yerler paralanabilir.

(hayır kulaklığı çıkartmayı düşünemedim diil tabii de niye çıkartim çok sessiz oluo öyle :| )
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

abi ben bayaa oturma grubunun tekli koltuklarından birini çektim pc başına. sırtımın üzerinde oturarak nette geziyorum. o da iyi bişey.

aynen. saçma yatış şekilleri geliştiriyorum, tekli koltuğa yanlamasına yatıp belimi ağrıtıyorum olabildiğince, sonra OH ÖBÖR TÖRLÖ ÇOK RAHATMIŞ diye düzeliyorum falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...