FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aynı şekilde kullanıyorum ben de bilgisayarı. hatta bazen sadece monitöre bakıyorum koltuğuma yayılıp. sadece bakıyorum ama, dakikalarca bilgisayar başında hiçbişey yapmadan oturduğumu bilirim.dur madem wowa gireyim diyerek giriyorum, 10dk -gezindikten- sonra sıkılıp çıkıyorum, gh açıyorum 2 şarkıdan sonra bayıyo falan. arada dışarı çıkıyorum bunalıp falan. okula gitmeye başlıcam sıf şu sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oluyor pc başında uyuyorum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ama okulda da hocayı değil, dersi dinleyen insanları izliyorum yada saçma sapan muhabbetlerin ortasında buluyorum lan kendimi. emo olmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 FromTheHell said: aynı şekilde kullanıyorum ben de bilgisayarı. hatta bazen sadece monitöre bakıyorum koltuğuma yayılıp. sadece bakıyorum ama, dakikalarca bilgisayar başında hiçbişey yapmadan oturduğumu bilirim.dur madem wowa gireyim diyerek giriyorum, 10dk -gezindikten- sonra sıkılıp çıkıyorum, gh açıyorum 2 şarkıdan sonra bayıyo falan. arada dışarı çıkıyorum bunalıp falan. okula gitmeye başlıcam sıf şu sıkıntıdan. aynı durum ya. şu an sıkıntıdan koltugun üstüne çıktım dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 said: aynı durum ya. şu an sıkıntıdan koltugun üstüne çıktım dönüyorum. AHAHAHAHHAHA lan bunu ben de çok yaparım asodjaşlksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 üsteki duruma +1 aştım kendimi gözlerimi kapıyarak yapıyorum artık FromTheHell said: ama okulda da hocayı değil, dersi dinleyen insanları izliyorum yada saçma sapan muhabbetlerin ortasında buluyorum lan kendimi. emo olmalıyım. aynı durum bende var en arkada otururum milleti keserim tırnaklarımı yerim defteri çizerim 5 dk sonra dersten koparım zatan rahat cam kenarında oturursam kendimi dışarı bakarken bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bilgisayar başına koltuk mu koydunuz lan siz de? ahaha yada laptop, evet. mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 klasik memur çoçugusunuz işte hepiniz dert etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hehe bi deli ben sanıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 koltuk da benimki dönenlerden. daha kolay oluo assfadasf. death note daki L gibi oturup dönüosun böle çok güzel oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gözlerini kapa abi uçuyormuş gibi oluyor asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahahahahha of hakkaten yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 varlok said: koltuk da benimki dönenlerden. daha kolay oluo assfadasf. death note daki L gibi oturup dönüosun böle çok güzel oluo. aman allahım ben de yapıyom lan bunu::o 360 derece dönmem de şöyle bi 60 derece bi sağ bi sola dönmesi iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vay anasını. ne kadar çokmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şu anda yapıyorum bende bunu mail, pati, face, twit, friendfeed kontrolu yaptım kapatıp ders çalışmam gerekirken eski konuları okumakla ilgileniyorum. biraz şanslıymışım ama ben, çünkü koltukda dönme evresi henüz yok sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bürositte dönmek büyük bir heyecan benim için. yan tarafta kalorifer bütün sertliğiyle duruyor. diğer tarafımda ise yatağın ucu ve elbette dizüstünü kullandığım masa. KEndi etrafımda bir tur döndüğümde eğer mükemmel noktadaysam hepsini 1 cmle falan ıskalıyorum. Hiçbirine çarpmadan ne kadar hızlanabileceğime dair çok deneme yaptım. Kalorifer adisi fena gömüyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi ben bayaa oturma grubunun tekli koltuklarından birini çektim pc başına. sırtımın üzerinde oturarak nette geziyorum. o da iyi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 valla akşam 12 de çıkıcam diyip 3 gibi "lan sabah 7 de kalkıcam oha saate bak" dediğim çok olmuştur. not: ayrıca bürositte dönmek çok zevkli ama artık yapamıyorum zira kulaklık takılı oynadığımdan 1. tur sonunda bi yerler paralanabilir. (hayır kulaklığı çıkartmayı düşünemedim diil tabii de niye çıkartim çok sessiz oluo öyle :| ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aynı 20dk içinde 4-5 kere facebook login olup logout olup login olup log out olup login oluyorum bazen ama bişi olmuo yeni falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 keşke günler 48 saat olsa da 10 saat çalışsak 15 saat gezsek 7 saat uyusak kalanında da bilgisayarda oyun fln oynasak. edik: 10 saat çalışmayı sevdiğimden değil de fix işte onu pass geçemiyoruz ya. edik2 :typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olmuyo biz bilinçli kullanıyoruz interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 FromTheHell said: abi ben bayaa oturma grubunun tekli koltuklarından birini çektim pc başına. sırtımın üzerinde oturarak nette geziyorum. o da iyi bişey. aynen. saçma yatış şekilleri geliştiriyorum, tekli koltuğa yanlamasına yatıp belimi ağrıtıyorum olabildiğince, sonra OH ÖBÖR TÖRLÖ ÇOK RAHATMIŞ diye düzeliyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 talha erkek ismi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahah ben de ona takıldım, nasıl kız olduğunu anladınız ya? kızın önce kendi niki, yanından sevgilisinin ismi yazıyodu, direkt kız demişsiniz, valla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bi erkek msnde anca kızla konuşur die düz mantk galba sdhasdhd saçma gerçi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar