Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Reloaded. Bu sefer Efes destekli, eski tekel birasını içenler bilir nasıl "ıslak ekmek" tadında olduğunu. O ıslak ekmek tadı yok, miller'dan daha yumuşak bir tadı var. Kısaca; efsane. Çok güzel arkadaşlar. Ama gidip Asmalımescit'teki Tekel Birası isimli mekandan içmeyin bence, 33 lük şişeye 7 lira vermeyin boş yere. Eve alın 50lik için ama abartmayın çok güzel diye. Birayı bırakmıştım tekrar başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bira sevmek çok güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Göbek yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 the shawshank redemption ve lotr izlememiş olsaydım bira ağzıma koymazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nasıl ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ben de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 shire'daki bar ve shawshank redemp. da mahkumların çatı da bira içtiği sahneyi izledikten sonra sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oha uyuşturucu konulu filmleri sakın izleme o zaman sen! Biraya devam:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bar olayını tahmin ettim de söylemesen çatı sahnesini hatırlayamazdım ehah. Ben fantastik kitaplar okumaya basladıgımda sevmiştim. Her maceradan sonra inn'e gidip buz gibi bira içerdi insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bira, normal bir insanın içebileceği bir şey olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 efes in kışa özel yüksek alkollü tenek fıçı birası çıkmıştı, eskişehirde göremedim.onu merak ediyorum ben de. ama tekel birasının methini ilk duymuyorum, onu da deniyicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dün içtim daha bende çıkmasını bekliyordum geçenlerde rasgele gördüm çıktığını aldım içimi güzeldi hafif bide gusta dark çıkarmış efes onu da alcaktım unuttum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 soguk bira dediniz canım cekti amarula'dan başka bi halt yok evde. Arabanın buzda gidebileceğini bilsem üşenmeden gidicem market'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Flassh said: dün içtim daha bende çıkmasını bekliyordum geçenlerde rasgele gördüm çıktığını aldım içimi güzeldi hafif bide gusta dark çıkarmış efes onu da alcaktım unuttum bak merakla ankarada sınavsın ödevsiz hastasız uygun günü bekliyorum ben de, merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Masticore said: soguk bira dediniz canım cekti amarula'dan başka bi halt yok evde. Arabanın buzda gidebileceğini bilsem üşenmeden gidicem market'e amarula var param var arabam var götümü sıcağa yaydım evim de süper ısınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 amarula süt birazda kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 içtim ben pekte güzel değil. normal efes sifona tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Fistan said: içtim ben pekte güzel değil. normal efes sifona tercih etmem. bu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 barda sattıkları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 barlarda 33 50 ve 70 olarak satılan sulu açık bira işte =) gran torino'yu izledim çok fazla beğendim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 tekel birasını buzlukta iyice beklettikten sonra içmek lazım. daha bi leziz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hm ilginç olmuş "sifon" tenk yu for yor kontribuşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben tuborg green çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sifon deniyo o bardaki doldurdukları hedeye. ilginç bişey yok. sulu olayı da yok benim bildiğim. çünkü o sisteme biraya su karıştırmak imkansız gibi bişey. düzenek kurulur ama daha pahalıya patlayacagı için şehir efsanesinden öte bişey değil sulu bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar