BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bende X4 5551 var 8000 portunu açmayı başardım winamp radyo yayını için ama yine de dinlenemiyor, hatta shoutcast'in played.html sayfası da görüntülenemiyor mesela benim şu andaki IP (sürekli değişiyor yeniden bağlandıkça doğal olarak) 81.213.252.20 olmasına rağmen aşağıdaki DNAS ekranında farklı bir IP görüyorum, ne gibi bir sorun olduğunu da o ekrandan anlayamadım pek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 firewallu devredışı bırakamamış olabilirsin 3.yü denemeni öneriyorum 1.Yöntem Advanced'dan DMZ Configuration gir DMZ'yi Enable yap DMZ HOST IP kısmına 10.0.0.3 yaz Bağlantı bölümüne git Modemlen bilgisayarına bağlı olan bağlantıyı bul Özelliklerine gir IP Protocol (TCP/IP) Gir IP Adress kısmına 10.0.0.3 Subnet Mask 255.255.255.0 Defult Gateway 10.0.0.2 Use The following DNS server adressi clickle DNSlerede 1.ye 212.156.4.4 2.ye 212.156.4.20 Yanlız Web consolda confirm dedikten sonra kesin bir 7-8 dk bekle yoksa işlem görmüyor. 1. yöntemde adslnin firewallunu tamamen devreden çıkardık 2.Yöntem Web Console>Advenced Setup>Virtual Server a giriyoruz Public Port ve Start Public Port End 2sinede Torent hangi portları kullanıyorsa onları yazıyoruz Host ipye bizim connection kısmında atadıgımız ipyi yazıyoruz save ve confirm yapıyoruz ve port açılıyor 3.Yöntem Benim en çok önerdiğim ve diğer 2yöntemde yaşanan bazı p2p programları sorununu aşan yöntem ve diğerlerine göre oldukça basit ilk olarka ip ve subnet kısmına yazdıgımız bütün yazıları siliyoruz sadece DNS bölümünde aşağıdakiler kalıyor. Use The following DNS server adressi clickle DNSlerede 1.ye 212.156.4.4 2.ye 212.156.4.20 Web Console>Advenced Setup>Misc Conf. girip ordan PPP Half Bridge enable yapıyoruz ve save edit confirmliyoruz.Kendisi her baglandıgımızda ipmizi destek alıp başka ipden bağlanıp p2p programlarındaki NAT sorununu aşmamızı sağlıyacak. [Bu mesaj Virus tarafından 19 Temmuz 2004 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 black, arkadaşın yazdıklarını yapamadıysan, yine aynı şekilde modemle gelen kitapçığın dmz bölümüne bakabilirsin. arkadaşın anlattığını anlatıyor yine ama daha yalın gibi. ayrıca firewallunu kaparsan, software bir firewall açmanı öneriyorum. ben tamamen kapadım modemden her şeyi, ve internette 3-4 saat kalınca çeşitli kasılmalar yaşamaya başladım. ping atılıyor, paket yiyorsun, bir şeyler oluyor. software bir şeyler kuruver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 teşekkürler en kısa zamanda deneyecem :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Allah razı olsun oldu galiba :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 u are welcome :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Na kadar ilginç ya. Aynı modem var ben winamp'tan radyo dinleyebiliorum. 8012 ve 8011 portlarını ayrı programlar için açmıştım hem udp hem tcp. Belki winamp arayıp buluodur açık portu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Catscratch Blackrose yanlız yayın yapıyor yani upload yapıcak ondan firewall engelliyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 über bir soru daha! şimdi benim kendime ait bir web adresim var, ya da domain mi diyelim artık neyse, depolama alanı olarak kullanıyorum 100 mb civarı da alanım var şimdi ben diyorum ki mesela radyo.paticik.com gibi ben de bir isim ile radyoya yönlendirsem olabilir mi? elimdeki bu domain i kullanabilir miyim ayrıca malum sabit IPmiz yok, her kopup bağlandığımda IP değişiyo tabi, dolayısıyla böyle bir radyo olayında sürekli farklı farklı ip leri insanlara vermektense böyle sabit bir isim versem ve benim o anki IP ne olursa olsun o isme tıklayan radyoya bağlanabilse? bunu nasıl yaparım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Temmuz 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Senin bağsettiğin şeyi yapmayı bilmiyorum ama bu işini görür www.dynip.com[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bende de aynı modem var ama firewall devrede değil herhalde, her program kullanılabiliyor şu anda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 her programı ben de kullanıyorum sam :) radyo açmayı dene hele bi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 radyo açmaktan kastın paticik radyo'yu dinlemekse dinleyebiliyorum ben. hem de nasıl dinleme, multi-tasking şeklinde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Dinlemek değil Sam yayın yapmak yani milletin senden upload yapması.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 iyi de millete doğrudan değil ki upload, shoutcast sunucusuna yapılıyor. shoutcast plug-in'iyle dl yapılıyorsa ul de yapılabilmesi gerekir aslında. server olarak çalışabilme için ayrı bir izin verilmesi gerekiyorsa porta onu bilemiyorum ama..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok olmuyo öle neyse başına gelince konuşuruz gerisini ;) bu arada benim bahsettiğim yayın paticikfm in kaynakları kullanılarak yapılan yayın değil, kendi bağlantımın bant genişliğini kullanarak yaptığım yayın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi biraz araştırma yaptım da adamın biri aşağıdaki linkte web sitesine bir link koymaktan bahsetmiş; http://forums.radiotoolbox.com/viewtopic.php?t=76 ben pek bir şey anlamadım gerçi ne yapmam gerektiğiyle ilgili ama böyle bir link verilebiliyo olması gayet normal, tıpkı yukarıdaki paticikfm linkine tıkladığımızda radyonun açılması gibi şimdi sorun şu, ben bir domaine sahibim ama onun içine bi şekilde böyle bir linki nasıl koyabilirim? mesela şu benim adresim diyelim; http://www.black71.com/ :p yani o kadar noob o kadar noobum ki belli olduğuna bahse giriyorum şimdiden :) ona göre cevaplayabilirseniz cevaplayınız pls /teşekkürler.pls ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 black adam orda control panel kullanarak server a senin siten için yeni file type eklemeyi anlatmış. bu dosya uzantısı şu şekilde yorumlanacak işlem görecek gibisinden. uğraş biraz yaparsın. yapamazsan icq dan anlatayım ama port olayını çözmenin pek bi yolu yok sanırım.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ok no-ip.com'dan sabit bi ip belirleyecem şimdi o şekilde halledecem www.black71.com/rozfm.pls diye bir dosya yarattım mesela notepadle içine de o texti yazınca direk açılıyor tıkladığımda, kalan tek problem adamın yazdığı o textteki myip myport kısmına benim sabitlediğim bilgileri girmek :) şu değişken ip ne hastalık bişeymiş yaw[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bunu da kendim hallettim anlatim de belki faydası olur birilerine önce şu adresten no-ip free denen üyeliği alıyosunuz, ücretsiz bir seçenek bu daha sonra yukarıdan "your no-ip" den solda Add seçeneğine gelip hostname için istediğiniz bir isim seçiyosunuz, mesela benimki rozfm.no-ip.com bir altta en üstteki DNS Host (A) seçeneğini seçiyorsunuz, onun altındaki IP zaten o andaki IP'niz olarak otomatikman oraya atanmış oluyor create host diyerek çıkıyorsunuz, olay bu kadar daha sonra download kısmından programı indirip yüklüyosunuz, bu IP'miz değiştiğinde bunu güncelleyen program oluyor programı çalıştırdığınızda sizden üye olurken girdiğiniz email ve şifreyi tekrar soruyor bir kereliğine, programda hiçbir ayar yapmanıza gerek yok sadece güncellenmesini istediğiniz host'un solundaki kutucuğu işaretliyorsunuz ve isterseniz bir de her windows açılışında programın otomatik çalışması için options'tan "run on startup" seçeneğini işaretliyorsunuz o kadar, başka bir ayara gerek yok artık IP'niz değişse de hostname olarak girdiğiniz isim işinizi görür oluyor, mesela benim şu anda kullandığım adresi de vereyim ki arada dinleyen olur belki ;) http://rozfm.no-ip.com:8000/listen.pls[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sana daha önceden verdiğim adreste aynı işe yarıyordu. www.dynip.com[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha evet sağolasın o da aynı işi görüyodu sanırım ama ben direk ücretsiz bir seçenek görememiştim orda, körlüğümden olsa gerek ;) bi de şu var, oraya da girdim baktım da bişe anlamadım bu işten hiç çakmayan biri olduğum için :) no-ip daha basit geldi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hmms evet biraz değişmiş site eskiden süresiz freedi şimdi 30gün süre koymuşlar.Bunun yanında başvurup sabit ipyede geçilebiliyor sanırım adslde[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 onu bilmiyodum mesela direk başvurim ben o zaman :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet winamp radyo + adsl + zoom X4 5551 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 her programı ben de kullanıyorum sam :) radyo açmayı dene hele bi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 radyo açmaktan kastın paticik radyo'yu dinlemekse dinleyebiliyorum ben. hem de nasıl dinleme, multi-tasking şeklinde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Dinlemek değil Sam yayın yapmak yani milletin senden upload yapması.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 iyi de millete doğrudan değil ki upload, shoutcast sunucusuna yapılıyor. shoutcast plug-in'iyle dl yapılıyorsa ul de yapılabilmesi gerekir aslında. server olarak çalışabilme için ayrı bir izin verilmesi gerekiyorsa porta onu bilemiyorum ama..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok olmuyo öle neyse başına gelince konuşuruz gerisini ;) bu arada benim bahsettiğim yayın paticikfm in kaynakları kullanılarak yapılan yayın değil, kendi bağlantımın bant genişliğini kullanarak yaptığım yayın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi biraz araştırma yaptım da adamın biri aşağıdaki linkte web sitesine bir link koymaktan bahsetmiş; http://forums.radiotoolbox.com/viewtopic.php?t=76 ben pek bir şey anlamadım gerçi ne yapmam gerektiğiyle ilgili ama böyle bir link verilebiliyo olması gayet normal, tıpkı yukarıdaki paticikfm linkine tıkladığımızda radyonun açılması gibi şimdi sorun şu, ben bir domaine sahibim ama onun içine bi şekilde böyle bir linki nasıl koyabilirim? mesela şu benim adresim diyelim; http://www.black71.com/ :p yani o kadar noob o kadar noobum ki belli olduğuna bahse giriyorum şimdiden :) ona göre cevaplayabilirseniz cevaplayınız pls /teşekkürler.pls ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 black adam orda control panel kullanarak server a senin siten için yeni file type eklemeyi anlatmış. bu dosya uzantısı şu şekilde yorumlanacak işlem görecek gibisinden. uğraş biraz yaparsın. yapamazsan icq dan anlatayım ama port olayını çözmenin pek bi yolu yok sanırım.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ok no-ip.com'dan sabit bi ip belirleyecem şimdi o şekilde halledecem www.black71.com/rozfm.pls diye bir dosya yarattım mesela notepadle içine de o texti yazınca direk açılıyor tıkladığımda, kalan tek problem adamın yazdığı o textteki myip myport kısmına benim sabitlediğim bilgileri girmek :) şu değişken ip ne hastalık bişeymiş yaw[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bunu da kendim hallettim anlatim de belki faydası olur birilerine önce şu adresten no-ip free denen üyeliği alıyosunuz, ücretsiz bir seçenek bu daha sonra yukarıdan "your no-ip" den solda Add seçeneğine gelip hostname için istediğiniz bir isim seçiyosunuz, mesela benimki rozfm.no-ip.com bir altta en üstteki DNS Host (A) seçeneğini seçiyorsunuz, onun altındaki IP zaten o andaki IP'niz olarak otomatikman oraya atanmış oluyor create host diyerek çıkıyorsunuz, olay bu kadar daha sonra download kısmından programı indirip yüklüyosunuz, bu IP'miz değiştiğinde bunu güncelleyen program oluyor programı çalıştırdığınızda sizden üye olurken girdiğiniz email ve şifreyi tekrar soruyor bir kereliğine, programda hiçbir ayar yapmanıza gerek yok sadece güncellenmesini istediğiniz host'un solundaki kutucuğu işaretliyorsunuz ve isterseniz bir de her windows açılışında programın otomatik çalışması için options'tan "run on startup" seçeneğini işaretliyorsunuz o kadar, başka bir ayara gerek yok artık IP'niz değişse de hostname olarak girdiğiniz isim işinizi görür oluyor, mesela benim şu anda kullandığım adresi de vereyim ki arada dinleyen olur belki ;) http://rozfm.no-ip.com:8000/listen.pls[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sana daha önceden verdiğim adreste aynı işe yarıyordu. www.dynip.com[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha evet sağolasın o da aynı işi görüyodu sanırım ama ben direk ücretsiz bir seçenek görememiştim orda, körlüğümden olsa gerek ;) bi de şu var, oraya da girdim baktım da bişe anlamadım bu işten hiç çakmayan biri olduğum için :) no-ip daha basit geldi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hmms evet biraz değişmiş site eskiden süresiz freedi şimdi 30gün süre koymuşlar.Bunun yanında başvurup sabit ipyede geçilebiliyor sanırım adslde[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 onu bilmiyodum mesela direk başvurim ben o zaman :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet winamp radyo + adsl + zoom X4 5551 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Dinlemek değil Sam yayın yapmak yani milletin senden upload yapması.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 iyi de millete doğrudan değil ki upload, shoutcast sunucusuna yapılıyor. shoutcast plug-in'iyle dl yapılıyorsa ul de yapılabilmesi gerekir aslında. server olarak çalışabilme için ayrı bir izin verilmesi gerekiyorsa porta onu bilemiyorum ama..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok olmuyo öle neyse başına gelince konuşuruz gerisini ;) bu arada benim bahsettiğim yayın paticikfm in kaynakları kullanılarak yapılan yayın değil, kendi bağlantımın bant genişliğini kullanarak yaptığım yayın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi biraz araştırma yaptım da adamın biri aşağıdaki linkte web sitesine bir link koymaktan bahsetmiş; http://forums.radiotoolbox.com/viewtopic.php?t=76 ben pek bir şey anlamadım gerçi ne yapmam gerektiğiyle ilgili ama böyle bir link verilebiliyo olması gayet normal, tıpkı yukarıdaki paticikfm linkine tıkladığımızda radyonun açılması gibi şimdi sorun şu, ben bir domaine sahibim ama onun içine bi şekilde böyle bir linki nasıl koyabilirim? mesela şu benim adresim diyelim; http://www.black71.com/ :p yani o kadar noob o kadar noobum ki belli olduğuna bahse giriyorum şimdiden :) ona göre cevaplayabilirseniz cevaplayınız pls /teşekkürler.pls ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 black adam orda control panel kullanarak server a senin siten için yeni file type eklemeyi anlatmış. bu dosya uzantısı şu şekilde yorumlanacak işlem görecek gibisinden. uğraş biraz yaparsın. yapamazsan icq dan anlatayım ama port olayını çözmenin pek bi yolu yok sanırım.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ok no-ip.com'dan sabit bi ip belirleyecem şimdi o şekilde halledecem www.black71.com/rozfm.pls diye bir dosya yarattım mesela notepadle içine de o texti yazınca direk açılıyor tıkladığımda, kalan tek problem adamın yazdığı o textteki myip myport kısmına benim sabitlediğim bilgileri girmek :) şu değişken ip ne hastalık bişeymiş yaw[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bunu da kendim hallettim anlatim de belki faydası olur birilerine önce şu adresten no-ip free denen üyeliği alıyosunuz, ücretsiz bir seçenek bu daha sonra yukarıdan "your no-ip" den solda Add seçeneğine gelip hostname için istediğiniz bir isim seçiyosunuz, mesela benimki rozfm.no-ip.com bir altta en üstteki DNS Host (A) seçeneğini seçiyorsunuz, onun altındaki IP zaten o andaki IP'niz olarak otomatikman oraya atanmış oluyor create host diyerek çıkıyorsunuz, olay bu kadar daha sonra download kısmından programı indirip yüklüyosunuz, bu IP'miz değiştiğinde bunu güncelleyen program oluyor programı çalıştırdığınızda sizden üye olurken girdiğiniz email ve şifreyi tekrar soruyor bir kereliğine, programda hiçbir ayar yapmanıza gerek yok sadece güncellenmesini istediğiniz host'un solundaki kutucuğu işaretliyorsunuz ve isterseniz bir de her windows açılışında programın otomatik çalışması için options'tan "run on startup" seçeneğini işaretliyorsunuz o kadar, başka bir ayara gerek yok artık IP'niz değişse de hostname olarak girdiğiniz isim işinizi görür oluyor, mesela benim şu anda kullandığım adresi de vereyim ki arada dinleyen olur belki ;) http://rozfm.no-ip.com:8000/listen.pls[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sana daha önceden verdiğim adreste aynı işe yarıyordu. www.dynip.com[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha evet sağolasın o da aynı işi görüyodu sanırım ama ben direk ücretsiz bir seçenek görememiştim orda, körlüğümden olsa gerek ;) bi de şu var, oraya da girdim baktım da bişe anlamadım bu işten hiç çakmayan biri olduğum için :) no-ip daha basit geldi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hmms evet biraz değişmiş site eskiden süresiz freedi şimdi 30gün süre koymuşlar.Bunun yanında başvurup sabit ipyede geçilebiliyor sanırım adslde[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 onu bilmiyodum mesela direk başvurim ben o zaman :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet winamp radyo + adsl + zoom X4 5551 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok olmuyo öle neyse başına gelince konuşuruz gerisini ;) bu arada benim bahsettiğim yayın paticikfm in kaynakları kullanılarak yapılan yayın değil, kendi bağlantımın bant genişliğini kullanarak yaptığım yayın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi biraz araştırma yaptım da adamın biri aşağıdaki linkte web sitesine bir link koymaktan bahsetmiş; http://forums.radiotoolbox.com/viewtopic.php?t=76 ben pek bir şey anlamadım gerçi ne yapmam gerektiğiyle ilgili ama böyle bir link verilebiliyo olması gayet normal, tıpkı yukarıdaki paticikfm linkine tıkladığımızda radyonun açılması gibi şimdi sorun şu, ben bir domaine sahibim ama onun içine bi şekilde böyle bir linki nasıl koyabilirim? mesela şu benim adresim diyelim; http://www.black71.com/ :p yani o kadar noob o kadar noobum ki belli olduğuna bahse giriyorum şimdiden :) ona göre cevaplayabilirseniz cevaplayınız pls /teşekkürler.pls ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 black adam orda control panel kullanarak server a senin siten için yeni file type eklemeyi anlatmış. bu dosya uzantısı şu şekilde yorumlanacak işlem görecek gibisinden. uğraş biraz yaparsın. yapamazsan icq dan anlatayım ama port olayını çözmenin pek bi yolu yok sanırım.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ok no-ip.com'dan sabit bi ip belirleyecem şimdi o şekilde halledecem www.black71.com/rozfm.pls diye bir dosya yarattım mesela notepadle içine de o texti yazınca direk açılıyor tıkladığımda, kalan tek problem adamın yazdığı o textteki myip myport kısmına benim sabitlediğim bilgileri girmek :) şu değişken ip ne hastalık bişeymiş yaw[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bunu da kendim hallettim anlatim de belki faydası olur birilerine önce şu adresten no-ip free denen üyeliği alıyosunuz, ücretsiz bir seçenek bu daha sonra yukarıdan "your no-ip" den solda Add seçeneğine gelip hostname için istediğiniz bir isim seçiyosunuz, mesela benimki rozfm.no-ip.com bir altta en üstteki DNS Host (A) seçeneğini seçiyorsunuz, onun altındaki IP zaten o andaki IP'niz olarak otomatikman oraya atanmış oluyor create host diyerek çıkıyorsunuz, olay bu kadar daha sonra download kısmından programı indirip yüklüyosunuz, bu IP'miz değiştiğinde bunu güncelleyen program oluyor programı çalıştırdığınızda sizden üye olurken girdiğiniz email ve şifreyi tekrar soruyor bir kereliğine, programda hiçbir ayar yapmanıza gerek yok sadece güncellenmesini istediğiniz host'un solundaki kutucuğu işaretliyorsunuz ve isterseniz bir de her windows açılışında programın otomatik çalışması için options'tan "run on startup" seçeneğini işaretliyorsunuz o kadar, başka bir ayara gerek yok artık IP'niz değişse de hostname olarak girdiğiniz isim işinizi görür oluyor, mesela benim şu anda kullandığım adresi de vereyim ki arada dinleyen olur belki ;) http://rozfm.no-ip.com:8000/listen.pls[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sana daha önceden verdiğim adreste aynı işe yarıyordu. www.dynip.com[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha evet sağolasın o da aynı işi görüyodu sanırım ama ben direk ücretsiz bir seçenek görememiştim orda, körlüğümden olsa gerek ;) bi de şu var, oraya da girdim baktım da bişe anlamadım bu işten hiç çakmayan biri olduğum için :) no-ip daha basit geldi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hmms evet biraz değişmiş site eskiden süresiz freedi şimdi 30gün süre koymuşlar.Bunun yanında başvurup sabit ipyede geçilebiliyor sanırım adslde[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 onu bilmiyodum mesela direk başvurim ben o zaman :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar