Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Buyse said: bi insan nickiyle bu kadar uyumlu olur. şurada msnini versen o adamdan 10 kat iyi bi sürü erkek çıkar karşına. NEEE MESENE Mİ? HANİİĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hahah kendinize çalışmayın. yanlış şeyler yapmanı istemem dunno........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bence o adam anlatsın birde... neymiş mevzu? ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aslında berkcan bunu sana yapmamalıydı dunnoğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bende muhittin'e en az senin kadar tepkiliyim dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 HavaliKorna said: bence o adam anlatsın birde... neymiş mevzu? ehue benyatıyordumsonrabukarıgeldidıuşarıçıkalımdiyetutturdudedimmanyakmısınyorgunargınevegelmişimbirazdinleneyimgelsanaromantikbiryemekyapaıyımdedimgittişimdibilgisayarbaşındabirşeyleryazıyorediyoryüzünehepturuncuturuncuışıkvuruyoranlamadımkidurlanuğurdündarlastarhaberbaşlıyorbirşunabakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 HavaliKorna said: bence o adam anlatsın birde... neymiş mevzu? ehue iste o durum anca böyle sonlanir.. ya da böle delirip DIZZIT ERENKÖY diye dunnoyu terkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ah be yavrum be. Ah be dunno be. Geldik gidiyoruz hala adam muhabbeti. Kafayı rahatlat.gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Elemana şunu de, belki akıllanır; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap AAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bir dunno konusu kacirmis olmanin uzuntusunu yasiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 said: tatile girdim, biyerlere gitmek biseyler yapmak istiyorum bi filmler izleyeyim, bi suru oyun var onlara gideyim , konser olsun bi aktivite olsun biseyler yapayim istiyorum -parayı kim ödüyor? +e o ödeyecek tabii.. -evde kalın.. evet.. lan para mı basıyoruz kızım biz! gerçi bassam bile öle zırt pırt harcamam! hem piyasada para bollaşır değeri düşer hem de kolayca yakalanırız kalpazanlıktan.. özetle evde para basmayın ve evde oturun siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 peki bu istediklerini yapmana engel mi oluyo eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 QueenofSpades said: vaniLLe said: niye, neyi cezbediyor bu kadar seni ? bence alışmış, ondan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ayağını kokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yemeğine kafa yapan bişiler at o kafayla her yere götürürsün adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 di said: Abi ben de boyle rahat bi hayat istiyorum ya. Butun dertlerim bunlar olsun nolur. ahuahuahuauhaua abi 7kişi bileşip şööle bi hayata girelim lan. onları da alalım bizimkine bi sokalım.. adamlara macera filmi gibi gelir biz de rahat rahat tatil yaparız işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hatun kevgir oldu ya. kaçıncı topik bu dunno? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Doktora gitsin erkek arkadaşın. Hastalık sahibi olabilir bu yaşta böyle bir durum varsa. Uyku ve yemek düzene girsin. Vitamin alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dunno said: sevmedigim birsuru yonu var. sevdigim de bücok yönü var. sevdigim ozellikleri kalsın, sevmedigim özellikleri değişsin istiyorum nick hornby - how to be good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dunno said: 1dünyanın en baymış enerjisiz adamlarında biriyleyim ve onu enerjik hale getiremiyorum, gıcık oluyorum. 2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum 3cesurlara özeniyorum 4mektupla hediye geldi=) 5tam bi korkagım İlk bulduğun kadınla evlenmeni tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oh yeah les bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 adamınbiri said: slickers said: ona küçük sürprizler yap ahahaha sesli güldüm ahahaha cosmopolitan yazarı gibi aniden jofıkpsogğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şeker kokan ayaklardan bahsedildi mi 10 sayfa bakılmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar