dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 korkaklık konusunda da: o eski sevglisi var ya anlatmıstım forumda, onu da karsıma alıp herrrrr seyi anlatmak istiyorum bagıra bagıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 off yine paticikte sevgili simülasyonları. çok sıkıcı bu tripler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 exten next olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bağırma sakin sakin anlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 O konuda Barkin'a ben de cok kirginim dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 akşam da şarap var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Werewolf said: adam durmadan çalışıyo, sen de bunun üzerine gidip cosmopolitan okumuş kız tripleri atıyosun, vallahi ayıp10 numara tespit yalnız hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben de ona soylemiyorum, belli etmiyorum bu cılgın hallerimi. hatta trip konusunda asırı basarısızım bence. "iyi peki" dioyrum kırgın halde, o kadar. icim icimi burda yiyo sonra. onun ruhu duymuyo. oyle planlı hareket edip sevgilisini degistiren biri olmadım hic, olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 iyi trip atıyomuşsun işte. "iyi peki" daha güzel trip mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bella said: balon said: dunno said: fede ne diyim sana? tamam gel sevgili olalım BAŞARDI LAN. bella kapak olsun. bana niye kapak olsun fededen iyisini mi bulcak. ama dunno fedeyi bozar. fedeye başka birini bulurum ben sdfg evet dunno ben de varım.bol bol çikolatam var, bol bol. m-joyu, yeni tadellesi, damakı. bol bol yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bi de şöyle gözlerini yukarıya doğru kaldır hafifi böyle yukarda gezdir, kırpıştır gözlerini, bunu yaparken de kafanı sağa doğru yukardan dairesel harketle çevir, bi de şöyle dudaklarını da yana aç az, gülme ama yanaklarını ger hafif bi de hıh sesi çıkar ama belli belirsin, köpeğin olur o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kim sana böle trip attı lan fede of içim ürperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ahahah iyi trip atabilen kızların cidden hastasıyım. manyak bi çekicilik katıyor. ama manyak bi çekicilik. bi süre sonra itiyo yani asşlkd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 köpeği olduğum bi kız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kavga ediyor musunuz? etm,yorsanız bu konu üzerine bir kavga edin de kardeşten farkınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 6 sayfayı da okudum da.. yok be kızım bu adam müstahak sana hem "adam kıçını kaldırmıyor" diyorsun hem de sen kılını kaldırmıyorsun biz buradan anca adama reiki yollarız.. yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abi ben de boyle rahat bi hayat istiyorum ya. Butun dertlerim bunlar olsun nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kavga da etmiyoruz. beceremiyorum ben oyle seyler. mal dibi direkt soyluyorum: seninle zaman gecirmek istiyorum, beraber biseyler yapmadıgımızda üzülüyorum diye. maksimumu benimle aynı enerjiye sahip olması. bir kere de o beni heveslendirmeye calıssın istiyorum dunno bak soyle bisey varmıs hadi ona gidelim, su konssere gidelim surayı gecelim vs diye. adamın maksimum onerisi: sana yemek yapiyim. hep bi ev kuşu hep bi sakinlik arayısı. onu da gectim bi kere bi enerjik ol bi güldür et ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi bu kadar sikayetciysen birak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adam mükemmelmiş. rahat bırak adamı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o seni oldugun gibi kabullenmis, sen onu kabullenemiyosan bosuna degistirmeye ugrasma. bi insani oldugu gibi sevemiceksen, biragh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno ve dindirilemeyen erkek sorunlari :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 onun bi üst modelini istiyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: abi bu kadar sikayetciysen birak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar