Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 TEDx, “Ideas worth spreading” sloganının ruhuyla, TED benzeri bir deneyimi yerel ve bağımsız olarak gerçekleştirmek için düzenlenen bir etkinlik. TEDx etkinlikleri küçük topluluklara TEDTalks videolarını ve canlı konuşmaları bir arada izleme ve tartışma imkanı veriyor. Bağımsız olarak organize edilen bu etkinlikler TED ekibi tarafından “TEDx” olarak markalandırıldı. TEDx etkinlikleri, TED Konferanslarını rehber olarak alan bağımsız birer organizasyon. TEDxİstanbul konferanslarının ilki "Toleransın Sınırları" temasıyla 23 Ocak 2010 Cumartesi günü Sabancı Müzesi The Seed Salonu'nda düzenleniyor. Şuan yayındalar. http://www.tedxistanbul.com/Webcast Ted Hakkında Technology, Entertainment ve Design kelimelerinin baş harflerinden oluşan TED, “Ideas worth spreading” sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon. TED konferansları 25 yıl önce Kaliforniya’da 4 günlük bir konferans olarak başlamış. Konuşmaların 18 dakikayla sınırlı olduğu TED konferanslarında bugüne kadar Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende ve İngiltere Başbakanı Gordon Brown gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı. Videolarını TED.com websitesinden izlemek mümkün. Bu sene de, yıllık TED konferansı Kaliforniya Long Beach’de gerçekleşti. Ayrıca uzun bir süreden sonra TEDGlobal konferansı Oxford’da ve TEDIndia konferansı Hindistan Mysore’da yapıldı. TED’in daha geniş kitleler tarafından izlenip, fikirlerin paylaşılması için TED.com web sitesinde düzenli yeni içerikler yayınlanıyor. TED’e gönül vermiş gonüllüler, TED Open Translation Project’te TED konuşmalarını farklı dillere çevirip altyazılı olarak izlenebilmesine imkan sağlıyorlar. TED ayrıca, her yıl dağıttığı TED Prize ödülüyle dünyayı değiştirecek fikirleri olan üç kişiye harekete geçmeleri için destek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi ted dediğin, wireless elektrik, inme geçirmiş birinin anlattıkları, solar yenilikler, suyu vurarak kaynatan hayvanlarla doluydu, öyle eylenceli şeler olsa da dinlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 davetiyem vardı, gitmedim. tolerans kafasında en son sevan nişanyan "türkiye'ye ordu gereksizdir" falan diye açıklama yapıyordu. biraz da kendin çal kendin oyna tadında oldu katılımcıların bir kısmından anladığım kadarıyla. salonun da yarısı doluymuş kar mar sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Tek TED bilirim o da Türk Eğitim Derneğidir. Gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Chemical said: abi ted dediğin, wireless elektrik, inme geçirmiş birinin anlattıkları, solar yenilikler, suyu vurarak kaynatan hayvanlarla doluydu, öyle eylenceli şeler olsa da dinlesek dfsdf Bu dediklerinin hepsini eksiksiz izledim. TED iyidir, laf gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bu yıl gidecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ne zaman? Ben gelmek isterim ama param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 18-19 nisan ben ctesi gidebilecem sadece, 19 nisana. paran yoksa üzgünüm, elen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar