Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 4 dersten bütünlemeye kaldık, roket'te kaldı aynı sayıda vs. ama bana asıl üzen haberi de o verdi şimdi, p.tesi salı çarşamba ve perşembe sınavlarım var, pazartesi izmit gündüz -3, gece -10 derece salı günü gündüz -1, gece -11 derece bekleniyor, çarşamba ve perşembe hayal edemiyorum, ne edecez lan biz orada http://www.facebook.com/video/video.php?v=267088808441&ref=nf üstüne üstlük böyle birşeyde var, lan bu okula nasıl çıkacaz biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 merkezde -11 ise, dağda -15 , -20 yi bulur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çakma bolu dağı umuttepe söz konusu olunca evet, Kurt falan inmesinde fakültede birde köşe bucak kaçmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 izmir okudum bir an irkildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 "roket adam" said: merkezde -11 ise, dağda -15 , -20 yi bulur eminim. oha abartma su an çarşıdan geliyorum üstümdeki deri ceketle üşümedim. dün cok soguktu bugun biraz daha kırıldı. o değilde dua ediyorum bu gece kar bastırsa pazartesi günkü sınavlarda iptal olsa ^^ hiç çalışasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İptal olmuycak arkadaşlar çalışın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bizim ilk 2 gn oldu zaten gelecekten şüpheliyiz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 izmit 10 görünce ASL PLS yazmaya gelmiştim uahduahd antalya 13F :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kocaeli üni bütleri ertelemiş hadi yine iyisiniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ne iyiyiz yahu allah belasını versin.. bugün gayet de çıkılırdı okula niye erteleniyor izmitteyiz mal gibi olsun da gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 işte insanoğlu asla memnun olmuyor sdfg ben son dakikada gördüm belki bugünkülerde bi değişiklik yoktur okulun sitesinden bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 var var pazartesi salı da ertelendi. sınavın ertelenmesinden niye memnun olunsun ki?ders zamanı tatil olsa eyvallah tabi de çalışıyorum günlerdir ilk 3 sınavıma gittiler son 3 sınavım oldular + 1 hafta tatilimiz vardı zaten an itibariyle 4 güne indi.. daha erteleme gelirse tatilsiz olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oha kötü olmuş o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yaa dedim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya ya olm ben neden zengin olmayı dilemiyorum böle anlarda NEDEN LAN off bi de geldim karamürsele bilmeden etmeden iyi mi.. geri dönmesi var şimdi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Donmaya geliyorumm çıkmam yahyakaptanımdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 anasını sattığum okulu 2 kar yağdı diye büt haftasının eline vermiş yine, tatil falan kalmadı bana teşekkür ediyorum. adi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 olm yukarıya 4x4 le zor cıkıyor millet manyak mısın üçtepeler falan yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 of abi of. of. OF ULAN. TATİL YAPICAKTIM BEN. TATİLE İHTİYACIM VAR ALLAHSIZ OKUL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 OHA bütlerin tamamının 1-7 şubat'a ertelenme olayı rektörlüğe sunulmuş onay bekliyormuş az önce trt'de söylemiş ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 AHAHAHAHAHAHAHHAHH lan sapıtıcam yemin ediyorum sapıtıcam bilseydim en azından istanbula kaçardım bende of ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar