weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 GALATASARAY' ımızın 100. yılı gün bizim günümüzdür kardeşler tüm gslileri bu topic altına davet ediyorum. UTUNMAYIN GALATASARAY TARAFTARI HER ZAMAN [u]ASİLDİR[/u].[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kutlu olsun[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık [Bu mesaj CwzX tarafından 20 Temmuz 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Kutlu olacağı pektabii Mutlu olmasıda temennimiz.[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 daha altı ay var[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Olsun bizşimdiden başlayalım[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ozaman burdan bir uA uyesi olarak herkezi Yeni sezonda Galatasarayımızın arkansın da olmasını statta yanlız bırakmamasını ve www.ultraslan-anadolu.com a takılmasını rıca edıyorum.Unutmayın Gslık olmak ayrıcalık ıster fedakarlık ıster.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yürüyün ASLANLARIM[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Her mesaja cevap verirsen o güne kadar 500 sayfa falan olcak topic. Kutlu olsun Canaydın'lı 100 yıl.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 100. yıl duygusunun nasıl olduğunu bildiğimden tüm gslilere kutlu ve mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 valla yok öyle bi duygu falan bende =) 100. yılmış. ee şampiyon olunca normal bir şampiyonluk kadar sevinicem yani. şampiyon olamayınca da normal üzüldüğüm kadar üzülücem[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Hadi aslanlar bastıralım İnşallah şampiyon oluruz 100. yılımızda beşiktaşlılar bu duyguyu bnılıo bıze destek olsunlar biz kardeş takımız bana göre :) asil takımın asil taraftarlaru**uA**[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 OLE![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Başarılar Galatasaray [Bu mesaj Jhengie tarafından 21 Temmuz 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kutlu olsun hadi bakalım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eh umarım bizde beşiktaş gibi şampiyonluk la kutlariz 100. yılımızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kutlicaz Kardeşler hiç merak etmeyin[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ***ultrAslan*** HERYERDEYİZ!!![signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: stan-marsh, 22 Temmuz 2004 00:15 tarihinde demiş ki: ***ultrAslan*** HERYERDEYİZ!!! TABİKİ HER YERDEYİZ :) ŞAMPİYONUZ ALLAHIN IZNİYLE[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Buradan bizi destekleyen butun BJK lilere teşekkur ediyorum.[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar