aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Zegna said: su dentinho da gelirse, direk sampiyon.. eze eze. dentinho gelirse, mehmet topuz yedeğe çekilip özer sağ kanatta oynatılırsa (tabi arkadaşın performansı da önemli), bir de güzel bir defans yedeği alınırsa takıma tamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ya Anelka'yı hatırlıyorsunuz değil mi? Herkes kıskançlığından gereksiz eleştiriyordu adamı. Alex bile top atmıyordu adama. Medya bu takıma çok zarar veriyor. Şimdi aynısı Santos'a yapılıyor. Ama bu sefer durum dahada vahim çünkü taraftarda Santos'u anlamsız eleştiriyor. Perfrmansı düşssede adam inanılmaz yetenekli. Yazık bu adamıda daha sonra büyük bir takımda elden kaçmış bir şekilde harikalar yaratıyorken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 santos'un bir dönem büyük düşüş yaşadığını gördük. ama devreye çok güzel giriş yaptı. sol bekte gayet başarılı, atağa katkısı da büyük. frikik golü biraz kalecinin hatası olsa da çok şık. seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 semih out gökhan in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 semih'e üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yani zorla harcadılar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 semih adam gibi oynadı da biz mi harcadık? milli takımda yaptıklarının çeyreğini yapmıyor bizde. adam geçemiyor, top kontrol edemiyor, fiziği yok bitmiş. zaten gol attıktan sonra yüzük öpüp emzik hareketi yapıyor. yaramaz...azalarak bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ulan oynattınız mı adamı ? yedek kulubesinde zorla gol attı adam , bi süreden sonra da bi zahmet küssün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkasokak said: semih adam gibi oynadı da biz mi harcadık? milli takımda yaptıklarının çeyreğini yapmıyor bizde. adam geçemiyor, top kontrol edemiyor, fiziği yok bitmiş. zaten gol attıktan sonra yüzük öpüp emzik hareketi yapıyor. yaramaz...azalarak bitsin.yedek girip gol kralı oldu daha ne yapsın as olmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 tartışma başlatmak gibi olmasın ama şu fenerliler kadar da kadir kıymet bilmez adamlar görmedim, özellikle şu semih olayından beri çok daha iyi anladım bunu. adam kaç sene yedek beklemiş kezman, guiza gibi adamların arkasında. sırf fenerbahçeliliğinden ses çıkarmamış sineye çekmiş. son dakikalarda girip çatır çatır oynamış, goller atmış. Adam isyan edince, artık iyi oynamıyor, nere giderse gitsin modunda takılıyor çoğu fenerli. arkadaş sen adamı turşusu çıkana kadar (yaş kemale erene kadar) yedekte beklet adam ses çıkartmıyor diye, yaşı geçtikten sonra da nereye gidersen git ayağı çek. ha semih hala gs ya da beşiktaşa gelse ilk 11 çıkar kanımca, yabancı kontenjanına girmeyen en iyi target man dir(fatih tekke ile beraber) kendisi. Yazık valla bu adama cidden yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkasokak said: Zegna said: su dentinho da gelirse, direk sampiyon.. eze eze. dentinho gelirse, mehmet topuz yedeğe çekilip özer sağ kanatta oynatılırsa (tabi arkadaşın performansı da önemli), bir de güzel bir defans yedeği alınırsa takıma tamamız. Denthino muhabbeti bir tek bu forumda var. Adamın geleceği konusunda söylenti bile yok. Delinin biri kuyuya bir taş atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 wat? fenerbahçe dentinho diye arat google'dan, kaynak göstermeye uğraşamadım şimdi tek tek. hani fotomaç ayarında kaynaklar var genelde, ama sırf bu forumda var bu laf demek baya saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Semih'i biz alalım bari kaliteli adamların arkasında yedek beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 lol güzel laf sokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 BulletRide said: Semih'i biz alalım bari kaliteli adamların arkasında yedek beklesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 semih konusunda atılıp tutulmuş da biz şu anki performansını yorumlamıyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkasokak said: semih adam gibi oynadı da biz mi harcadık? milli takımda yaptıklarının çeyreğini yapmıyor bizde. evet milli takımla daha dün mükemmel bir maç çıkardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkasokak said: semih adam gibi oynadı da biz mi harcadık? milli takımda yaptıklarının çeyreğini yapmıyor bizde. adam geçemiyor, top kontrol edemiyor, fiziği yok bitmiş. zaten gol attıktan sonra yüzük öpüp emzik hareketi yapıyor. yaramaz...azalarak bitsin. Şaka mısın? Son maçta sanki Norveçli bir pivot santrafor gibi savaştı o şarttaki sahada o fiziki gücü mücadeleyi gösteren başkası yoktu. Koyu Fenerlisin eyvallah, ama değişik garip yorumlar yapıyorsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 koyu fenerli ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ben Trabzonspor olsam (Asla), Gökhan'ı fenere itelerken Semihide takas diye alırdım. Fenere çifte darbe vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 zaten istesende tek basina trabzonspor olman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Beraber olalım yeter mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 semihe atmadıgınız bok kalmadı ne zmn fenrle arası bozuldu kral yaptınız adamı ya. ahah :D geçen seneki yorumları hatırlıyorum. şanslı ballı bi bok değil vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben fenerli olarak semih bi bok değil diyorum ve sevmiyorum oynadıgı mactan da zevk almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar