Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kocaeli merkezden annemi trene bindirip uğurladım. Sonra daha hızlı gideyim evime diye hat12'ye bineyim dedim, bindim de hatta. Şimdi öyle bir yerleşim hayal edin ki otobüsün girdiği yer grafikte y ekseninde sıfır noktası bizim ev 175 falan, o derece uzak ve dik bayırlarla dolu. otobüs tam 0'da durdu,el frenini çekti, ben bu yolu gitmem dedi ve kapıları açtı. Bi kavga gürültü derken şöför gitmedi ve indirdi hepimizi. Yaklaşık 1 saat yoğun kar ve bayırda bilmediğim yollarda yürüdüm, evime geldim. sol ayağımı hissetmiyordum ki baktım serçe parmak zaten mosmor ve iğneye falan da tepki vermiyor. Gidip kombiyi açıp iki üç çorap giydim, kurulandım derken evin ısınmadığını farkettim. baktım ki kombi de bozuk. Servisi aradım yarın inşallah geliriz abi diye testis geçercesine kayıt aldı benden. Şu an parmaklarımı hissetmeden sekiz kat kıyafetle yalnız başıma evdeyim.. Allah belamı veriyor sanırım da niye, onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 montla sıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şarap iç, tek kurtuluşun o şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 su ısıt, torbaya koy, ayaklarını ısıt.. sonra bi daha su ısıt yatak altına gir olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu durumda kutup ayisi kim? kombi mi, otobüs söförü mü yoksa HAYAT mi? cevap veriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hayat. kahpe hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ayakları soktum suya, kanyak için dışarı çıkmam lazım ki tecavüze uğramayı tercih ederim şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 vaniLLe said: bu durumda kutup ayisi kim? kombi mi, otobüs söförü mü yoksa HAYAT mi? cevap veriniz. çöldeki bahtsız değil kutuptaki bahtsız oldum. Deve bekliyorum. HAYIRLISI ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 burda da klimayi sogukta calistiriyorum. su kahpe dunyaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ama olumlu tarafindan bak, jeografik olarak bedevilere daha yakin olan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 /thread cekiyorum. sus ve donabilen bir ayaginin olduguna sükret simdi!oh hardcore girdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 lan alkol sadece damarları genişletip ısı kaybını arttırır hiç mi belgesel izlemediniz olm? ev sıcak olsa neyse.. ayaklar azcık ısınınca sarın sarmalan. kuru tut bi de.. şundan kullan bi de http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/629713001.jpg termafor, biyot falan diyorlar işte.. yoksa kapağı sağlam bi cam şişeye su koy, kaynar olmasın ama. havluyla sar öle dizinin altına koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 otobüs şoförü nasıl böyle bişi yapabiliyor yalnız oha şikayet etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=267088808441&ref=nf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 koymak için deve.jpg aradım bu geldi. var sende bi terslik. bakma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yav said: otobüs şoförü nasıl böyle bişi yapabiliyor yalnız oha şikayet etmek lazım Arkadaşın anlattığı yol tarifine göre, kaza yaparak 25 kişinin ölümüne neden olmaması için olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şanssızmışsın resmen yannız. işte insanın tek yaşamasının zararlarına bir örnek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oha geçmiş olsun. git direk sok sıcak suya ayakları aman diim abi şakası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi kombi yokken sıcak su? durun ben süper algı özürlüyüm şu ara galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 alkol daha sıcak hissetmeni sağlıyıp tersi etkiyi yapar ve vücut ısısının düşmesine yardımcı olur ve hipotermiye farkettirmeden kısa sürede ulaştırır 8-) en sağlıklı çözümün seks yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adam şu an onu yapabilio olsa burda donuyorum diye mesaj atmazdı kanımca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ocakta ısıtsın falan? evet merkezi ısıtma bizim ev bilmiyorum nasıl işler orada olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 anca ketıl da falan ısıtır.tüp varsa ocakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar