Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahtsız Bedevi

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Kocaeli merkezden annemi trene bindirip uğurladım. Sonra daha hızlı gideyim evime diye hat12'ye bineyim dedim, bindim de hatta.

Şimdi öyle bir yerleşim hayal edin ki otobüsün girdiği yer grafikte y ekseninde sıfır noktası bizim ev 175 falan, o derece uzak ve dik bayırlarla dolu. otobüs tam 0'da durdu,el frenini çekti, ben bu yolu gitmem dedi ve kapıları açtı. Bi kavga gürültü derken şöför gitmedi ve indirdi hepimizi.

Yaklaşık 1 saat yoğun kar ve bayırda bilmediğim yollarda yürüdüm, evime geldim.

sol ayağımı hissetmiyordum ki baktım serçe parmak zaten mosmor ve iğneye falan da tepki vermiyor. Gidip kombiyi açıp iki üç çorap giydim, kurulandım derken evin ısınmadığını farkettim. baktım ki kombi de bozuk. Servisi aradım yarın inşallah geliriz abi diye testis geçercesine kayıt aldı benden.

Şu an parmaklarımı hissetmeden sekiz kat kıyafetle yalnız başıma evdeyim.. Allah belamı veriyor sanırım da niye, onu çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

lan alkol sadece damarları genişletip ısı kaybını arttırır hiç mi belgesel izlemediniz olm?

ev sıcak olsa neyse.. ayaklar azcık ısınınca sarın sarmalan. kuru tut bi de..

şundan kullan bi de
http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/629713001.jpg
termafor, biyot falan diyorlar işte..
yoksa kapağı sağlam bi cam şişeye su koy, kaynar olmasın ama. havluyla sar öle dizinin altına koy..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...