Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 reyis geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 süper geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şimdi izledim son müthiş :) güzel devam eder inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu yayınlanacak 3 bölüm 2. sezonun devamı sanırım. Bittikten sonra yeni sezon için gene ara varmış :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yeni sezon gelmiş 3 bölüm çıkmış bile nasıl kaçırdıysam 27 4 "The Man From Jupiter" Adam Reed 1.31 January 19, 2012 XAR03005 Burt Reynolds dates Malory, much to Sterling’s dismay, despite the fact that Reynolds is his favorite actor. 28 5 "El Contador" Story by: Tesha Kondrat Teleplay by: Adam Reed 1.12[29] January 26, 2012[30] XAR03006 Cyril is promoted to field agent and sent to accompany Archer and Lana on a mission to capture a drug lord. Malory institutes a strict drug testing policy for her employees, forcing the ISIS staff to turn to Dr. Krieger's experimental methods for beating it. 29 6 "The Limited" 1.06 February 2, 2012 XAR03007 The Royal Canadian Mounted Police enlist the help of ISIS to transport a captured Canadian terrorist (voiced by Robb Wells) on a train. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 4. sezon finali çıktı, çok kenarda köşede kalıyor bu dizi hazır uplanmışken bir promo da olsun. Archer'ın doğru düzgün altyazısı yok, çeviren bir (1) tane adam var, ve ilkokul türkçesiyle çeviriyor. Dizinin ingilizcesi inanılmaz ağır çünkü referanslar, normalde duymadığınız urbandictionaryde falan ancak bulabileceğiniz tabirler/laflar/deyimler çok fazla. O yüzden ingilizce altyazı bile röh dedirtiyor. Bunlardan dolayı kesinlikle yabancı izleyiciye hitap etmiyor, herkes bu ne be diyip burun kıvırıyor. Ama ingilizceniz biraz iyiyse, ofiste yalan dünya/karadayı/bilumum paçavra türk dizilerini hararetle tartışan arkadaşlarınıza bir türlü katılamadığınızdan amerikan pop kültürüne hakim olmaya başladıysanız archer İNANILMAZ bir dizi. Direk hidden gem tabirinin tanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 aquila said: ooh shit, my rug! ehehe güzeldi orası dizi fena değil espirilerin %90ınını anlıyorum. xunnun yaptığı hipster espirileri gibi değil merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Türkçe altyazıyla bunu izleyeceğinize bugs bunny falan izleyin, bir bok anlaşılmaz türkçe altyazıdan. Zeka falan var esprilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sesten anlayamıyosanız tam her şeyi ingilizce altyazıyla izleyin zaten ya, ben öyle yapıyorum. hem releaseden 10dk sonra düşüyo hem de okuyarak ingilizce anlamayan kaldı mı zaten yıl 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 iyiymiş tuttum bunu. tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Ya bu lana'yla ilgili "danger zone" göndermesi nerden, ne ifade ediyor? Her fırsatta koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ana karakterin büyük hayranıyım lan safasdac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 güzel ya izliyorum ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Tori said: Ya bu lana'yla ilgili "danger zone" göndermesi nerden, ne ifade ediyor? Her fırsatta koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 hala anlamadım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 4. sezon çıkmış daha yeni haberim oldu, yardırıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Sen ciddi misin ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Abi ben 5. sezon olarak gördüm onu götüm çıktı sevinçten allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 askerdeydim lan insan haber verir peheyy ne bölü birikmiş, nefesiz izlicem bak sevindim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mükemmel bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konu tekrar uplanmışken bunu koyalım, fx'in extraları promoları falan da aynı tier, dizi büsbütün aşırı başarılı http://www.youtube.com/watch?v=aFd-PhcrFiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben unutmuştum archerı geçen sezonu bi indirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Of çok imreniyorum sezon unutanları. Son sezon kusursuz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_7HkG6OSo3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ahaha bak aklıma köpeğin olduğu bölüm geldi tekrar izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar