Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sizde de oluyor mu ya? Mesela, ne olsun, elma olsun elime elma alıyorum ama burnumu elmanın dibine kadar götürmeden koklayamıyorum o elmayı. ama ilk dokunduğumda bir anlık kuvvetli şekilde elmanın kokusunu alıyorum. piskolojik manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hayır abi, sineksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 psikolojik o. elmayi ilk kez eline almadigin icin kokusunu biliyorsun daha önceden. ondan kaynaklaniyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahaha. devokai(tu) onun dısında. bence zaten kokusunu bildiğin bir şey olduğu için psikolojik olarak alıyorsun o duyuyu diye kıcımdan salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi eline aldiklarina dikkat et =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hic olmadi en azindan elinde kalsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 piskolojik değil küçükken gama ışınlarına maruz kalmış olabilirsin. belki de radyasyon çağında olduğumuz için olabilir, zannediyorum beynin koku alma bölgesinde giden nöronların artık dokunma bölgesini de etkiliyor. mutasyon yani http://fringepedia.net/w/images/thumb/3/36/WalterBishopSnack.jpg/280px-WalterBishopSnack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 WALTEEEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Hayır abi, sineksin. AHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Hayır abi, sineksin. gerçekten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.veterinerara.com/wp-content/uploads/2009/12/dunyanin-en-guzel-sinegi.jpg ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 HMMFS HMMFFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bir keresinde de bir adama otobüste kolu koluma değdi. hatırlıyorum istanbuldaydım hatta. adam leş gibi terli falan. dokunduğum anda dilimde iğrenç bişi olmuştu tükürmemek için zor tutmuştum otobüs içinde kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 piskolojiktir lan o kadar da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 karınca fotosu koyarım görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fotosunu koymaya gerek yok direkt kasinti tuttu, 7 harfli desek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 peki kokusunu aldığımız şeye dokunduğumuzu hissediyosak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: Bir keresinde de bir adama otobüste kolu koluma değdi. hatırlıyorum istanbuldaydım hatta. adam leş gibi terli falan. dokunduğum anda dilimde iğrenç bişi olmuştu tükürmemek için zor tutmuştum otobüs içinde kendimi Ahaha.Böyle bir durumun olmadığını düşündüm bir an bu mesajı okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: Bir keresinde de bir adama otobüste kolu koluma değdi. hatırlıyorum istanbuldaydım hatta. adam leş gibi terli falan. dokunduğum anda dilimde iğrenç bişi olmuştu tükürmemek için zor tutmuştum otobüs içinde kendimi ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 di said: Abi eline aldiklarina dikkat et =/ her eline aldığının kokusunu alıcaksan demeye gelmiştim ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar