n0x Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Bugün izledim ve bayıldım süper bişimiş.. Çizimler , görüntü ve atmosfer olarak çok güzel valla. D nin geçmişi hakkında bulabilecegim filmi filan varmı. Vampire hunter threadı açıldımı bilmiyorum ama ben heyecanımı paylaşmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Vampire Hunter D Bide bu var bende tam bilmiyorum ama sanırım ikisi ayrı ayrı bende Vampire Hunter D Bloodlust yeni indirdim izliyecem yakında...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hellsing öneririm sana.. 13 bölüm[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Filmi izledim ve harbi çok güzelmiş...Herkeze tavsiye ederim yane sonuda çok ilginçti :). Bide bir şey merak ediyorum neden en iyi wampire avcıları melezdir?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Eee işin raconu o ??? mesela dante'de yarı devil yarı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 nedeni basit ... vampirler CİDDEN çok güçlü varliklardir ... bakmayin siz buffy'ye , Angel'a vb. teenage tabanli vampirik filimlere ...sadece şöyle bir benzetmede bulunayım , seni (seni birak en aptal en aciz adami ) alt etmek için kaç koyun lazim ???[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bende 2 hafta önce izledim acayip süper 2.izlediğim anime zaten...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hellsing'i izleyin hocam. adam direk vampir. saf vampir.. vampir öldürmek için vampir anlıyccağın..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: hired_gun, 16 December 2003 23:18 tarihinde demiş ki: şöyle bir benzetmede bulunayım , seni (seni birak en aptal en aciz adami ) alt etmek için kaç koyun lazim ??? Koyunların ne kadar öfkeli ve fanatik olduğuna bakar. bi de koyunları güdene :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya ebn şu şatoya geldikleridne sonra olanları anlamadım biri anlatabilri mi? çok uykum vardı izlerken o kadınla d nin alakası neydi? o kadn neden meier i öldürmeye çalıştı? o kadın kimdi?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 başları izlediysen, kadını kurtarması vampiri avlaması için tutulduğunu anlarsın. kaleye vampiri öldürmek için gidiyor işte...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 başalrını da izledi mama yazdığından bieşy anlamadım biraz daha açarmısın? neden tutlduğunu biliyorumda o kraiçe gibi olan vampirin oalyı neydi?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 20 Temmuz 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 spoiler içerebilir haliyle.. kraliçe olan vampir, asıl vampir'e (Meier) sanırım sevgilisiyle birlikte uzaya yolluycağını söylüyor. meier de kraliçe olan vampire o yüzden gidiyor. meier'i neden öldürmeye çalıştı. Çünkü resurrection'ı için kana ihtiyacı vardı. Normalde dünyada sadece ilizyon yaratabiliyor. Ancak ruhunu getirme, bedenenini canlandırma için kan gerekiyor. Kızda bol bol kan var. Ama kıza saldırırsa meier kraliçeyi engeller. Eee, işte ikisini birbiriden ayırıp öldürmeyi denedi. Ama olmadı.. D ise karizmanın allahı :-P hmm filmin sonunda şöyle bir diyalog geçiyor "are you the son of a vampire kin, who are you, who are you dunpeal?" mi diyor orda bana mı öyle geliyor? yoksa kin yerine kane felan mı diyor?[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Temmuz 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar