Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Avrupa Kültür Başkenti olayı kapsamında bugün Taksim'de bir müze açılmış. Uefa'dan falan gelmişler açılışa. Pazartesi hariç sabah 10dan akşam 10a kadar açıkmış müze. Adres: Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi Giriş: 1 € ilgili haber: http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=2048/newsid=946094.html [hr] nedir bu galatasaray fenerbahçe beşiktaş falan da diyor. güzel bir şey oldu mu ki acaba. Bir de bu cumhuriyet sanat galerisi nerde tam olarak tarif eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yurtdışında 3 ya da 4 yerde sergilendi diye hatırlıyorum; only a game adlı bir sergi, içinde cantona'dan eski futbol yıldızlarına kadar bir sürü futbolcu bulunmakta. uefa'nın tarihçesi falan anlatılıyor. orijinal müze metinlerinden türkçeye çevrilen bütün her şeyin çevirisini biz yaptık, umarım beğenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 vay artizim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yer tarifi alsak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yer tarifi=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 GEZI DÜKKANLARI, CUMHURIYET CAD. NO:24 TAKSIM go google map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 uefa.com da gezinirken gözüme çarptı. Avrupa Kültür Başkenti kapsamında İstanbul'da bir müze açılmış. Avrupa futbolunda son 50 yıldaki önemli maçlar, oyuncularla ilgili bir müze. Detaylara uefa.com ulaşabilirsiniz. 21 Nisan'a kadar devam edecekmiş, ben kesin giderim. Bizim medyada hiç böyle bir habere denk gelmedim, gözden kaçsın istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paticikte de mi denk gelmedin? Açılmıştı =( Ama olsun yine de tekrar tekrar açılması da bişey. Hatta toplaşıp gitsek bi gün futbol bölümü müdavimleri olarak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 güzel olabilir hepbirlikte gidilmesi hem buluşma kısmında bunu canlandırıcak insanlar vardır kesin etkinliği bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Futbol bölümü müdavimleri toplu olarak giderse o müze yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gece 10'a kadar açıkmış müze. bi derbi gecesine denk getirilir, müzeden çıkıp maç izlemeye gidilir, ingilizler gibi kafayı çeker, sonrasında istanbul sokaklarında ingiliz holiganlar gibi olay çıkartırız; ama maçtan önce hangi takımı tutacağımıza karar vereceğiz hepimiz o takımın 50 yıllık fanatik taraftarı rolü yapacağız. tabii ben istanbul'da olmadığım için tarihi çok iyi denk getirmemiz gerekir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hemen 3-5 topik aşağıda =( http://forum.paticik.com/read.php?29,4604895 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ok, birleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar