Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim'de Futbol Müzesi

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Avrupa Kültür Başkenti olayı kapsamında bugün Taksim'de bir müze açılmış. Uefa'dan falan gelmişler açılışa. Pazartesi hariç sabah 10dan akşam 10a kadar açıkmış müze.

Adres: Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi
Giriş: 1 €

ilgili haber: http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=2048/newsid=946094.html

[hr]
nedir bu galatasaray fenerbahçe beşiktaş falan da diyor. güzel bir şey oldu mu ki acaba. Bir de bu cumhuriyet sanat galerisi nerde tam olarak tarif eder misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdışında 3 ya da 4 yerde sergilendi diye hatırlıyorum; only a game adlı bir sergi, içinde cantona'dan eski futbol yıldızlarına kadar bir sürü futbolcu bulunmakta. uefa'nın tarihçesi falan anlatılıyor.

orijinal müze metinlerinden türkçeye çevrilen bütün her şeyin çevirisini biz yaptık, umarım beğenirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

uefa.com da gezinirken gözüme çarptı. Avrupa Kültür Başkenti kapsamında İstanbul'da bir müze açılmış.

Avrupa futbolunda son 50 yıldaki önemli maçlar, oyuncularla ilgili bir müze.

Detaylara uefa.com ulaşabilirsiniz.

21 Nisan'a kadar devam edecekmiş, ben kesin giderim.

Bizim medyada hiç böyle bir habere denk gelmedim, gözden kaçsın istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

gece 10'a kadar açıkmış müze. bi derbi gecesine denk getirilir, müzeden çıkıp maç izlemeye gidilir, ingilizler gibi kafayı çeker, sonrasında istanbul sokaklarında ingiliz holiganlar gibi olay çıkartırız; ama maçtan önce hangi takımı tutacağımıza karar vereceğiz hepimiz o takımın 50 yıllık fanatik taraftarı rolü yapacağız.

tabii ben istanbul'da olmadığım için tarihi çok iyi denk getirmemiz gerekir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...