ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tatile çıkıcam, gitmeden önce arşivi biraz daha genişletip tatilde dinleyecek yeni şeyler bulayım diyorum seçenekleri iki taneye indirdik mp3 cd si alacağım(korsana hayır!!!) için therion ve ToT yi birarada alabilcem ama tek cd almam gerektiği için bir seçim yapmam lazım soru şu haggard tarzı ya da venus gibi parçaları seviyorum ama çok da ağıra kaçmak istemiyorum bu açıdan therion ve ToT güzel gözüküyor ama Depeche Mode'un bildiğim şarkıları (I feel loved, dream on, free love, personal jesus falan) ok hoş gözüküyorlar burada biraz da sizin kişisel tercihiniz ortaya çıkıyor ama sizin tavsiyelerinizle ve arada alacağım ipuçlarıyla alacağım cd ye karar vericem bu açıdan tavsiyenize ihtiyacım war çok alakasız tarzlar ama anca bu kadar oldu bi de iki gruptan da 15-20 parçalık best of niteliğinde bir playlist yaparsanız çok memnun olurum tabi bir kaç güne hallolması lazım bunun teşekkürler...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 depeche mode u ne kadar ard arda dinlersem dinliyim sıkılmıyorum.genelde ezberlediğim şarkıyı dinlemek beni sıkar ama depeche mode sıkmıyo. zevk meselesi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 zevk meselesini boşwer ben zaten sizin zevkinizi soruyorum çünkü siz kendi zevkinizi belirtirken arada beni ilgilendiren ipuçları da çıkıyor(mesela depeche mode un dinledikçe baymaması gibi)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dm'yi ziyadesiyle sevmedigimden therion ve tot derim sahsen ayrica suna da gulmeden edemiyecem: said: Zaugna_Khaldun, 20 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki: mp3 cd si alacağım(korsana hayır!!!) [signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 20 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki: seçenekleri iki taneye indirdik mp3 cd si alacağım(korsana hayır!!!) için therion ve ToT yi birarada alabilcem therion ile tot al bence deeee mp3 cdsi almakla korsan almanın arasındaki fark nedir?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 başlık "keleş mi ? yoksa mp5 + desert mı ? " gbi olmuş:)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eskiden olsa therion ve tot derdim ama simdi depeche mode derim tot un zaten sadece eski albumleri gusel therionda gusel ama bana nedense depeche mode bi ayri hos gelio...[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 depeche mode derim. kafa dinlersin.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 zaten korsan almama laf sokuyorum orada ama anlaşılmamış pek... görünüşe göre depeche mode alıcam zaten therion falan biraz sert gibi düşünüodum tatil havası için ama belki para bulurum belli mi olur???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 therion, tot ne ya? ilki rpg ikincisi mmorpg mi? depeche mode her konuşda derim onu biliyorum.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cure Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 depeche mode al hatta violator albümünü al yada songs are faith and devotion albümünü tavsiye ederim şarkı olarak dl edecem dersen policy of truth, halo ,somebody, people are people, shake the disease just cant get enough i feel you vsvs iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Depeche Mode'mu yoksa Therion+Theatre of Tragedy mi? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Cure Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 depeche mode al hatta violator albümünü al yada songs are faith and devotion albümünü tavsiye ederim şarkı olarak dl edecem dersen policy of truth, halo ,somebody, people are people, shake the disease just cant get enough i feel you vsvs iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar