nemora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Arkadaşlar HON account alan varmı ? 30 $ a değermi ? bide elinde inv i olan cd key i olan gönderebilirmi denemeden 30 $ bayılmak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dota oynadıysan eger deger mi degmez az cok anlayabilirsin. aynı oyun, gelismis secenekler/grafikler. ben aldım, degdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oyun çıktığında ne kadar olacak ki fiyatı? Abartı bir fark olacağını sanmıyorum. Bir çok arkadaş ne kadar zaman önceden aldılar parasını verip. O zaman o parayı sermaye olarak kullansalar kaç oyun almışlardı şimdiye kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dotaya aslan donulemeyecak kadar iyi oyun birincisi sirf su show health bars always opsiyonu icin onu gectim rebindable keys icin yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 30 usd nedir lan para mı diyosan, sadece forumdan millete key yollama zevkine varmak için bile alınır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nemora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hacım o zevki bi daha yaşamak isteyen varmı, :) inan şu an param yok şu oyunu denemek istiyorum. bi cd key yollayacak yada inv yollayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 xaty said: Oyun çıktığında ne kadar olacak ki fiyatı? Abartı bir fark olacağını sanmıyorum. Bir çok arkadaş ne kadar zaman önceden aldılar parasını verip. O zaman o parayı sermaye olarak kullansalar kaç oyun almışlardı şimdiye kadar :D Oyunun daha cıkmamıs haline 30$ fazlasıyla degiyorsa cıkmıs haline neler verilmez ki :) email ver öm'den gönderiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyun çıktığında 20$ filan olur dfbkmdfnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben alalı 4 ay falan oldu arada bi taunt kullanıyorum millet noluyo lan wtf falan diyor bu aralar smack down demiyor onu çözemedim kaldırmıslar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyun cıktıgında dolar 3 tl olursa olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BonePART said: dotaya aslan donulemeyecak kadar iyi oyun birincisi sirf su show health bars always opsiyonu icin onu gectim rebindable keys icin yeter ya frozen throneda health bar olayını ayarlayabiliyorsun. ama bence de tabi tekrar dönülmez dotaya. 30$ verilir mi sorusu ise tartışılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 değer kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayatımda bir tek oyuna para vericem o da diablo 3 . o da tabi eğer çıkarsa ben ölmeden . beleşken iyi hon paralı olunca dotaya devam yada varsa pirate edition öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 diablo'yu da singledan oynarsın işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok o oyunla bütün sosyal hayatıma elveda demeyi planlıyorum . basur olana kadar oturup oynuycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 uo da olmustum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 smackdown hakkında bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 harbi diablo3 için değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 net veririm 30 dolar. codmw2'ye bile vermedim fakat hon'a veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben verdim değdi. Ki soyle dusun 30 dolar vermeyip hon oynamadıgın surede harcıcagın para 30 doları aşıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 değer hadi oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Değer. Ama ben hala oyunun betadan çıktıktan sonra ücretli olucağına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Financial said: hayatımda bir tek oyuna para vericem o da diablo 3 . o da tabi eğer çıkarsa ben ölmeden . beleşken iyi hon paralı olunca dotaya devam yada varsa pirate edition öyle olurmouse bozmak icin para mi vericen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar