Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Böyle bir şey yapabilir miyim? Data ve güç girişleri 7200rpm bir PC harddiskiyle aynı, içindeki verilere ihtiyacım var, 2.5" kutum da yok, direk kasaya taksam yanma falan gibi bir risk olur mu? Bilen ve/veya deneyenler varsa bir acil el atıverin :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bildiğimiz laptop hddsini bilgisayara takıcan demi? olmaz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nasıl takıyosunuz? nası bi kablo lazım yani. ben de takıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 voltaji farkli deil benim bildigin data kablosunun boyutu farkli guc kablosuna emin deilim eher yane kablolar uyuyosa baglayabilirsin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sata girişi yoksa bilgisayarında takamazsın.varsa eğer sata çeviriciler var power için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Esh said: bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar