Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi yarın satılabilir köpek iyice oyuncağa çevirdiler of lan gözlerim doluyo ayrılmak istemiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tavrını koy. sert ol. zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bi sürelik idare edecek sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 düzenli olarak dış parazit aşılarını yaptırırsan kene konusunu dert etmeye gerek yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 anneler fazla evhamlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 kingpin said: düzenli olarak dış parazit aşılarını yaptırırsan kene konusunu dert etmeye gerek yok ki?nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi kene olduğuna emin misiniz onun ? benim ares in de üstünde envai çeşit böcek olur derisine giren bile olur okadar diyorum. kene değiller ama, tek haşere o değil emin ol. kene olduğuna karar vermeden birşey yapmayın derim. ayrıca evet dış parazit aşıları ve sırtına sürülen sıvımsı zımbırtıdan kullandıktan sonra (veteriner kontrolünde) rahat olup geniş takılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 evet eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 seviyorum lannnnnnn çok seviyorum çoğu tanıdıgım insandan fazla seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ama ayrı dünyaların insanısınız... ya da hayvanı neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 güncel resim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Longshanks said: Süper ya 40 günlükmüş buruşuk buruşuk. Napalım ne edelim experience 0 tavsiye plx. ütüleyin boxerı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sonunda kuzenime verdik bahçeli evleri var diye. beyler bayanlar eğer altyapınız yoksa bir özentilikle almayın sakın hayvan, büyük sorumluluk ve dahası inanılmaz bağlanıyosunuz. Biz kardeşimin düşüncesizliği yüzünden ailece acı çekiyoruz şu anda kendisi de perişan oldu o ayrı mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 +1 hayvana bağlanıyorsun ciddi ciddi evin bir ferdi oluveriyor 2 günlük süreçte ve sonra onu bir eşya gibi başkasına vermek zorunda kalıyorsun. e o hayvan seni sahibi, şefi, ailesi bildi? onun duyguları yok mu? dahası sen yıkılmadın mı onun yokluğunda. başıma geldiği için katılıyorum Longhanks'in yazdıklarına aman diyim iyice düşünüp taşının hayvan edinirken yoksa herkes üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abi çok özlüyorum lan. eve her girişimde karşılıcak diye bekliyorum. rüyama falan giriyo. dayanamayıp getiricem bursadan bi şekilde ama nasıl =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 unutamıyorum seniiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 üzülme abi sen daha iyilerine lâyîksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 üşüyorum reis abartısız her 2 geceden birinde kesin rüyama giriyo ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar