Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeşim boxer almış

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

köpek bu civciv deil kutuya konurmu.kaçış yok o köpek bi süre eve sıçıp işicek.yemek ve su verdikten hemen bi süre sora bol bol dışarı cıkar hayvanı.evede yapcak illa ama yavaş yavaş ögrenir o.

benim tavsiyem hayvan yemeğini yiyince tasmayı kısaltıp bi yere baglıosun.köpekler oldugu yere tuvaletini yapmaz.yeterli alanı bulamayınca dışarı cıkmak isticektir ve mızmızlancaktır.sende tuvaleti geldiğini anlayıp dışarı götürecen.apartmana kaçırabilir olucaktır.büyüyünce düzelir :)

bu sistemle 1 haftada verirsin eğitimi.ben öyle yapmıştım.eve sıçma işeme süresini kısalmıştım iyi olduydu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ben bilmem ole kif falan. annesininde babasınında safkan olduğunu biliorm cunku alındıkları gunu hatırlıorm el kadarlardı yani :D safkan anne babanın yavrularıda safkan olurlar benim bildiğim kadarıyla. dediğin gibi hiç onemli değil safkana benzeyip benzememesi, ole yarışma falan herhangi olaylada alakam olmadığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

mokoko uzgunum ama fci ve kif e gore senin kopegin safkan bir boxer degil.
mesela boxerlarda agiz kapali iken disler gorunmez.bu kopekler duzenlenen yarismalarda ilk once diskalifiye edilirler.
tabi irkin safkan olmasi kime ne derece onemli tartisilir.
sonucta .o bir dost
peki bizimki görünüşte nasıl qanqa hacıs? dsf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...