kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 alıcan bunu bi poşete koyucan bi o duvara vurucan bi öbür duvara sevgini öyle göstericen kemik sesleri gelicek her vuruşunda of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 köpek bu civciv deil kutuya konurmu.kaçış yok o köpek bi süre eve sıçıp işicek.yemek ve su verdikten hemen bi süre sora bol bol dışarı cıkar hayvanı.evede yapcak illa ama yavaş yavaş ögrenir o. benim tavsiyem hayvan yemeğini yiyince tasmayı kısaltıp bi yere baglıosun.köpekler oldugu yere tuvaletini yapmaz.yeterli alanı bulamayınca dışarı cıkmak isticektir ve mızmızlancaktır.sende tuvaleti geldiğini anlayıp dışarı götürecen.apartmana kaçırabilir olucaktır.büyüyünce düzelir :) bu sistemle 1 haftada verirsin eğitimi.ben öyle yapmıştım.eve sıçma işeme süresini kısalmıştım iyi olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi kutuya koymaktan ne farkı var tasmanın? aynı sistemle çişi gelince mıyklıyo işte götürüp yaptırıyorum ayrıca hava çok soğuk burda romatizma falan oluyolarmış çıkarmayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahaha az önce oturmayı öğrettik. oyun oynamıyoken dinliyo. zamanla kavrar heralde. imba itmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 foto pls. ihmal etmeyin hacı şu foto olayını. valla şu patipet e sırf şirin köpek resimleri görmek için giriyorum. hatta paticik 2 haftada bir güncel resim koyulmayan topicleri kitlesin silsin. kahroluyorum ah bir anlatabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 harbi ha . boxerların tipi bide çok tatlı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu daha ÇILGIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 GÖÇÇÜK emrah pozuü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu ifadeli köpeklere hep bi acıma hissim oluyo benim. mesela yemek yerken gelip böle acıklı acıklı bakınca veriyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ya böyle bakıyo bi de ağlamaklı bi ses çıkarıyo. vermiyosun vermiyosun sonra tam vericek gibi oluyorum bu sefer havlıyo ben de vazgeçiyorum tabi hahaaaaaaayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ulan bildiğin don olan boxer sandım yeminle. ilk mesajı da okurken diyorum 40 günlük boxerı niye almış kullanılmış boxer falan filan, alta konan resmi görmesem bsod vercektim az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 yok abi kabullenin artık böyle bi köpek cinsi de var dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu da bnmki. tarçın ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bi benim köpeğim yok lan. çok istiyodum halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 don diye geldim meğer oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ya of kardeşim köpeğin kuyruğunu kestirmiş bugün çok üzüldüm hayvana titriyo lan şimdi adam da sargı falan sarmamış napsakki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sargiya gerek yok. yalamasini engelle bikac gun sonra iyilesir. bu arada safkan boxerin yaanaklari sarkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bilmiyorum çakma olabilir benimki ama mokokonun kinden çok farklı yani tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 benim köpek tamamen safkan valla. annesi babası komşumuzun köpekleriydi ve onlarda safkandı. bu arada kuyruk kesilmesini bizde yaptırmıstık ufaklığında. cok fazla bi sure acı cekmio cok cabuk alışıo. sadece fistanında dediği gibi yalamamasına ozen gosterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yalnız mokoko'nun köpeğinin ifadesi çok komik. "of yine mi fotoğraf" der gibi bir bezmişlik var böyle sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ya american ile german boxer farklı gerçi ondan da olabülü. ayrıca boxerın yanağı sarkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 mokoko uzgunum ama fci ve kif e gore senin kopegin safkan bir boxer degil. mesela boxerlarda agiz kapali iken disler gorunmez.bu kopekler duzenlenen yarismalarda ilk once diskalifiye edilirler. tabi irkin safkan olmasi kime ne derece onemli tartisilir. sonucta .o bir dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben bilmem ole kif falan. annesininde babasınında safkan olduğunu biliorm cunku alındıkları gunu hatırlıorm el kadarlardı yani :D safkan anne babanın yavrularıda safkan olurlar benim bildiğim kadarıyla. dediğin gibi hiç onemli değil safkana benzeyip benzememesi, ole yarışma falan herhangi olaylada alakam olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Fistan said: mokoko uzgunum ama fci ve kif e gore senin kopegin safkan bir boxer degil. mesela boxerlarda agiz kapali iken disler gorunmez.bu kopekler duzenlenen yarismalarda ilk once diskalifiye edilirler. tabi irkin safkan olmasi kime ne derece onemli tartisilir. sonucta .o bir dostpeki bizimki görünüşte nasıl qanqa hacıs? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar