Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kamil Koçun indirimiyle 10 liraya oraya gittik buraya gittik diyenler var nası oluyo bu iş bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gidiş biletini sen alıyon onlar sana dönüş biletini veriyo bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Firmanın kartı var 5-10 lira bir indirim yapıyor yerine göre, başka olayını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sitesinde ocakta 2010 koltuk sadece 10 lira diye sevindirici banner yapmışlar ama bilgi yok başka:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi onlar genelde dediğim gibi 1. biletin parasını tam alırlar 2. bileti 10 liraya verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Teleport olun daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 katil koç oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bugün aldım ben 10 liraya bilet. izmir-antalya :P tek gidiş aldım. belli saatlerde belli miktarda koltuk için var. arkadaşlar memleketine falan gitmek için alcaktı muhabbeti döndü 10 lira falan diye.ben de şubatta antalyaya gidecektim zaten dedemleri göreyim diye. 10 lira olunca dedim bari önceden gideyim, gidemicek olursam da problem değil 10 lira zaten :D bi sürü alıp sonra kârla satma olayını falan düşündük ama uğraşmadık. işim gücüm olmasa uğraşabilirdim aslında ehe kaçırmayın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1 milyona gidip geldim 2 sene önce. fakat nilüfer varken bir daha ulusoya bile binmem ki çok rahattır ulusoy fakat nilüfer mis gibi yapmış otobüsleri. gerçi resmen binen insan farkı var. ulusoya şaka yapmıyorum cidden daha bir elit kesim biniyor. nilüferle ilk kez gittim geldim insanların suratları falan yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 O zaman bi soru. Yanına 70 yaşlarında bi amcamsı oturursa ne yapıyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dinci amca oturursa 2-3 kere eheh öhöh yapıyorum sonra net azarlıyorum. küsüyo falan. saçı sakalı görünce allah yoluna çekmeye çalışıyolar ya satanist genci. işte ben orda çok sinirleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kolayı var abi kulaklıgı tak ve uyu mis gibi ne uğraşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben yolculukta uyuyamıyorum diye diye sürekli uçakla gidip geliyodum istanbula. sonra hesap ettim bir. 5 saat sürüyor toplamda uçağa ayırdığım vakit. otobüse ayırdığım ulusoyla 7 saat. ulusoy 120 milyon falan. uçak havaşla beraber 200'e yakın oluyor genelde. 3 saat fazladan kitap oku sana 80lira verelim dediklerini düşündüm. e evet yerim ki o parayı diyip otobüsle gidip geliyorum artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 peki ya bacağa oturan teyzeler? zaten 6 saattir bacağımdasın teyzecim, yeterince sıkı fıkı olduk.daha ne sohbetle muhabbetle tanıcaksın beni sdfg neyse ki bu sömestire de otobusten yırtmayı başardım,mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benim 10 11 saat sürüyor ama kitap okuyabilirsem mutlu oluyorum ben de eheh [add otobüste ağlayan cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kamil koç bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 10 liraya otobüsle gideceğime 30 liraya uçakla giderim zaten aynı mantık sanıyorum. belli sayıda koltuk var önce alan gidio uçak firmalarında olduğu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Vingthor said: ben yolculukta uyuyamıyorum diye diye sürekli uçakla gidip geliyodum istanbula. sonra hesap ettim bir. 5 saat sürüyor toplamda uçağa ayırdığım vakit. otobüse ayırdığım ulusoyla 7 saat. ulusoy 120 milyon falan. uçak havaşla beraber 200'e yakın oluyor genelde. 3 saat fazladan kitap oku sana 80lira verelim dediklerini düşündüm. e evet yerim ki o parayı diyip otobüsle gidip geliyorum artıkın saat hesabı dogru ama "oturur pozisyonda" geçirdiğin süre uçakta çok az ben o yüzden tercih ediyorum uçağı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oturur pozisyonu seviyorum ya. ver bi kitap okuyayım net. 2 kitap bitirdiğim oluyor yolda. (zamanında hızlı okuma kursuna gittiydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aldım bilet 10 lira cok az koltuk var sanırım iyi denk getirdiğimi düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Vingthor said: oturur pozisyonu seviyorum ya. ver bi kitap okuyayım net. 2 kitap bitirdiğim oluyor yolda. (zamanında hızlı okuma kursuna gittiydim) ya hakkaten işe yarıyo galba bu hızlı okuma kursu şeysi. nereye gittin acaba? ne kadar vakit ayırman gerekiyor bu işi becerebilmek için falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ne uçak ne otobüs. en güzeli tekel birası+tren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hızlı okumayı bilmem de cok cok sevdigin türde bi kitap oldugu zaman cok hızlı okundugunu dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yav said: Vingthor said: oturur pozisyonu seviyorum ya. ver bi kitap okuyayım net. 2 kitap bitirdiğim oluyor yolda. (zamanında hızlı okuma kursuna gittiydim) ya hakkaten işe yarıyo galba bu hızlı okuma kursu şeysi. nereye gittin acaba? ne kadar vakit ayırman gerekiyor bu işi becerebilmek için falan? 3 ay gittim ama bizim okulda açıldı kurs lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Vingthor said: oturur pozisyonu seviyorum ya. ver bi kitap okuyayım net. 2 kitap bitirdiğim oluyor yolda. (zamanında hızlı okuma kursuna gittiydim) otobüste kitap okusam ihtiyaç molasında mideyi dışarı bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar