arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=323017 lol
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Şu ana kadar baya bi ironclad yaptık ama tam hezimet. güzel bir setupımız olmadı belki, kimi bulduysak girdik ama yine de bu kadar ezilmezki kardeşim :) RG ile Crimson tokat manyağı yaptılar bizi. En azından benim grubu. ORvR daha iyiydi :D
Absurt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Order şampiyonunun gemiye çıkışımızdaki rampada beni öldürmesinden daha muazzam guard olayı yaşayanınız olursa söylesin. Hoş biraz daha geri yapabilseydim order şamp ile destro şamp vs yapacaktı herhalde.
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Absurt said: Order şampiyonunun gemiye çıkışımızdaki rampada beni öldürmesinden daha muazzam guard olayı yaşayanınız olursa söylesin. Hoş biraz daha geri yapabilseydim order şamp ile destro şamp vs yapacaktı herhalde.hmmm iyi fikir, bi daha ki sefere bizim $ampiyona goturelim.
Absurt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ukyo said: Absurt said: Order şampiyonunun gemiye çıkışımızdaki rampada beni öldürmesinden daha muazzam guard olayı yaşayanınız olursa söylesin. Hoş biraz daha geri yapabilseydim order şamp ile destro şamp vs yapacaktı herhalde.hmmm iyi fikir, bi daha ki sefere bizim $ampiyona goturelim. tabi :) anladığım kadarıyla şampiyonlar bir kere kızdımı bütün takımı kesmeden rahatlayamıyor
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adamlar boktan bi patch cıkardılar bütün serveri-vl yi felan bugladılar gerizekalılar ya
Öne çıkan mesajlar