Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Readjan said:
neden sevdin ki:)

Hareketli ve taktik. Efektif bir şekilde LOS kullanılabiliyor, sadece reikland factorynin bazı yerleri öyleydi. Birşeye benzeyen bir senaryo, öyle serpents veya dragons bane gibi niteliksiz bir harita değil. 6v6 tam wow arena, ki onu çok severim. Knockback bezdirmeden iş yapıyor, tor anroc gibi lavda ölmüyorsun. Birbirine yakın 3 bayrak var, ne ata binmek gerekiyor ne de 5 bayrak tutmak. Belki zamanla beğenmediğim şeyler olur ama ilk günün izlenimi (tu)

Guardlar çok saçma olmuş, onu fixlerlerse tamamdır. Bir de destro başlangıcındaki yerde knockback ile fizik motoru sapıtıyor.

Ben destro olsam 1001+sprout böyle imbayken gece gündüz abuse ederim, acımam. Mythic'in eşekliklerini sonuna kadar sömürmek lazım. Belki o zaman akıllanır da hızlı müdahale etmeyi öğrenirler.

Emblem/insigna kasmak çoook sürecek. Live'da fiyatlar azalacak diyorlardı, yalan gibi. Bariz king encounterı yenilerlerken millet oyalansın diye koymuşlar. İşte o patchlerin çıkması o kadar uzun sürecek, herkes o silahları alacak anca öyle çıkacaklar. O kadar uzun süre bekleyeceğiz.

Bu arada kralınızdan yine AM drop yok, kendisine teessüf ederim. :(
Mesaj tarihi:
franz efendi 6 rundır sorc dusurmuyor, asıl ben teessuf ediyorum 1.5 aydır:P

ironclade gelince; tek bir runepriestin veya zealotun duvar arkasına saklanarak, icabında champlere kacarak dokunulmaz oldugu bir sc nin neresi taktik olabilir ki:)
Mesaj tarihi:
bizim deneyimlerden birinde de order champ'i buglandı; ortadaki bayraktan 3 dk ayrılmadı, öldürmesine ragmen hepimizi.. eminim aynısı destr champi icin de gecerlidir ve 3-4 kez oyundan attı sc giris cıkısında.. ama sc'nin fail olmasının sebebi buglar değil, tasarımı.. rank 15 charlarla test etmisler gibi resmen..
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum, 1001+sprout dışında daha bizden öyle kaçan, dokunulmaz olan olmadı. RP veya Zealot kovalarken guardlara toslayanı hiç görmedim zaten. :P Marauder çekiyor falan sözüm ona ki daha o da başıma gelmedi, teorik olarak konuşuyorum XD

İşte o bug muhtemelen champlerin scripti yüzünden oluyor. Normalde champler aggro listi temizler, rangede adam yoksa geri döner. Demekki bunlara böyle 300 ft falan bir acquisition range vermişler ki karşı kaleye kadar gidiyorlar, dönmeyip buglanıyorlar falan.

Ha bu arada senaryonun tasarımı lvl 15 mi 20 mi ne civarı bir PQ var onla aynı, tesadüfün böylesi.
Mesaj tarihi:
guardlara toslamak degildi kastım.. guardların bulundugu yere kaçıyor sıkıstıgı an rp ve zea, boylece sc boyunca ölmesi mucize hale geliyor.. zaten daracık, klostrofobik bir mekan.. bir de sacma sapan buglı heal eklenince hic cekilmez bir yer oluyor.. iki taraf icin de gecerli bu dedigim.. bir de su var ki, range sınıfların yapacak hicbir seyi yok scde.. staffla vuruyorum adamlara resmen..

evet barak varr daki dwarf gemisinde gecen pqnun aynısı:)
Mesaj tarihi:
Nasıl kaçıyor abi yok mu snareiniz silenceınız. Shaman kaçsa anlarım, roket gibi gidiyorlar.

Ayıp ettin ama şimdi rdps birşey yapamıyor diye. SW ile AM ile dpsledik bütün gece. Hatta BW singletarget specle beni geçti bir ara. Ama melee için bariz daha uygun, ona diyecek sözüm yok zaten. Güzel trainlediler mi DPSde düşüşü hissediyorsun. Koridor üstüne koridor, köşe üstüne köşe. Bazen kaçmak gerçekten zor.
Mesaj tarihi:
Duvar arkasından heal olayı da sorun değilde. Sh ların petleri duvar arkasından attak yapabiliyor.Duvarın icinden dmg yiyorum. Eger teknik olarak bu mümkünse belki benim turretlerde duvar arkasındakilere focuslanabiliyordur(:P)

Destro champının beni geminin içindeki orta kata kadar takip edip flagin orda öldürmesiyse muazzamdı.

/ebony.
  • Yeni Oluştur...