arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=5142 Mythic said: Folks, Everyone has been asking for more details about 1.3.4. Well, while I can't provide the patch notes, just yet, I can certainly give you a bit more information than what was discussed in Bruce's Producers Letter, including a rough timeline: * At this point the plan is to have 1.3.4 on PTS by the first week of February or (at the latest) early the second week of February. Patch notes, of course, will accompany the opening of Warpstone. * We will be introducing an entire new line of weapons earned via RvR (this is the "feature players have been asking for"). These weapons will be purchasable via a vendor and will not be bought using medallions or crests, instead utilizing an entirely new currency system earned via Scenario gameplay from tiers 1-4. More information about these new items and how they're earned will be forthcoming in a Dev Diary with Developer Sean Bosshardt. Speaking of Scenarios... * We are completely reworking the current structure of Scenarios by removing some of the less popular and streamlining the tiering of Scenarios. There will be more details upcoming in a Dev Diary from Content/RvR Lead Mike Wyatt next month. * The last tidbit is a change to the way that the campaign functions. Starting with 1.3.4, once a Contested City flips into the Captured state (otherwise called "Stage 2") the Open RvR Campaign will now restart, leaving the realm sieging their enemies city with a tough decision: Stay in the city, possibly defeating your opponent's King, or retreat back to the open field to defend your realm? So there's a little more meat to some of the changes coming in game update 1.3.4. Obviously we're pretty excited about these items and even more excited to talk about 1.3.5 and beyond in Bruce's next producers letter which will coincide with the launch of 1.3.4 on all live servers. We've had a great 6 months of improving every aspect of WAR and we're more focused than ever on continuing to deliver on what our players want: Fast hitting, skull crushing and engaging Realm vs. Realm combat. There's never been a better time to join the WAR!
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 iyi güzelde rvr ölür gibime geliyor ve sc ler premade dolup taşacak rr80 adamlar yönetecek.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 zaten şu anda da öyle, çift dest pre-made maçların yarısı filan son günlerde.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Zaten herkes altına premade ile pug maçları ayırın demiş. Tabii Mythic ne ölçüde yetebilir. Şuncağız şey bile Şubat ortası test diyor, o da Mart'da release mi demek yani.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aynı cm pre-made ile pug'ları ayırmayacaklarını yazdı net bir şekilde aynı sayfada, niyetleri yok ki kabiliyet sorun olsun.
Harir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Senaryolar çok zevkli olucak bence ve bastığımız anda senaryo gelir artık.:PBir de artık Royal crestleri rahatlıkla harcayabiliriz sanırım.Herkez yeni gelicek itemları royal crestlerle alıcak diye biriktiriyordu.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Öyle olmayacağı belliydi çünkü daha kötü olanları invader crestle falan alıp vendorlardık eheuh.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 6v6 senaryo geliyor ama event için mi temelli mi bilmiyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 vendor satın almıyor zaten onun önünü kapaması kolay. 6vs6 senaryo caledor woods gibi olursa iyi olur. battle for praag gibi olursa kötü olur.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hayretler içerisindeyim zira ay ortası değil yarın PTS'de. patch notes
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben böyle saçma yama az gördüm, senaryo yaması dedikleri şey senaryolara en büyük darbeyi vurmuş. war'ın bence en güzel 1-2 olayından biri senaryo çeşitliliğiyken bunu neden baltalar ki bir insan evladı? sokaktan geçen adama versen böyle hata yapmaz.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bence süper olmuş. Serpent's kalsaymış daha iyi olurmuş. Yalnız favori senaryom Mourkain T4'de aynı keyfi vermez diye düşünüyorum, bakalım.
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu adamlar mantıklı bir patch yapamayacaklarmı? T1'den T4'e kadar niye nordenwatch oynamak zorundayız? Senaryolari zevkli olacak şekilde duzenle be adam niye toptan kaldiriyorsun? Güzel güzel oynuyorduk biz, siz karismasaydiniz keske diyecek birisi yok mu yav?
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fuzulee said: Senaryolari zevkli olacak şekilde duzenle be adam niye toptan kaldiriyorsun? İnanarak mı söyledin :D
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hissederek söyledim :) hakkaten bazı senaryolarin düzenlenmeye ihtiyacı var, misal logrin forge, ilk savas senaryo basladiktan 1.5 dakika sonra oluyor, at da kullanamıyorsun. tor anroc, yine aynı sekilde. Temple of isha, ilk ele geçiren oyunu %80 alır gibi bir mantık var. Bunun dışında gromril junction, howling gorge, reikland hills talabec dam, black fire basin falan güzel senaryolardı. Gerci daha test asamasinda patch ama ben kesin gozuyle bakiyorum bir cok senaryonun kaldirilmasina. Yani biraz optimize etselerdi bütün haritalari daha güzel olurdu gibi geliyor bana. ekipmanlar nasıl bari alabilen var mı?
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu sc silahları icin millet 1000-1400 royaldan bahsediyo gerçekmi bu ya 1 yıl sürer felan diyolar anlamadım keklediler diyecemde 2-3 yerden duydum bunu
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sadece sc değil de bilumum rvr'den de kazanılabileceği (senaryo tokeni denmesi ne alaka o halde o da ayrı mesele) düşünülürse mümkündür.
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 senaryo tokenları ile RvR tokenları ayrı herhalde, yoksa böyle bir şeyi yenilikmiş gibi sunmaya gerek yok, sadece yeni RvR silahları alınabiliyor denseydi yeterdi herhalde. Eğer aynıysa yaklaşık 100 tane conq crest ve 20 tane inv crestimi harcayacak yer cikti sonunda.
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Pek aynı gibi gelmedi. http://gaarawarrgabs.wordpress.com/2010/02/03/first-look-renown-rank-75-scenario-weapons/ RR75 Silahlar.
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hahahah kotbs'lerin kalkanlarına sigmar reklamı iyi olmuş :D witch hunter'in tabanca da yarı otomatik, keleşten hallice galiba.
Harir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dwarf 2h çok güzel gözüküyor.Shield yine aynı:p.Bi Değiştirmediler şunu.3 tane shieldım var hepsi aynı.Ayrıca bunlar 75 rr diyor 80 için olucak mu yok sadece 75 mi?
dakro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mara'lar yine ağladı. son pacth mara'ları güldürmedi. eller gibi cafcaflı itemları mara'lara yakıştırmıyorlar. -koşarak uzaklaş. yatağa doğru atla. hüngür hüngür!!! :) la birde mara'ların elinde übersonik duracak bi item gelsin işe yaramasada olur. :D
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Linki veremedim bi turlu bozuk cıkıyor ama order tarafındaki silahların özellikleri verilmiş.Silahlar 70 dps,2.4 speed (1h) ve 101 dps ,3.4 speed (2h),2h lerde %4 heal,range,melee crit var ve 40+ melee heal etc power var statlarda guzel ve birde tabiki talismanlar icin boş slot da mevcut.Dest tarafı icinde aynıdır. Edit:Bu arada bu silahlar icin 850 tane royal insignias lazım.Kazandığın senaryo icin 1 tane conquerer aldıgın icin bu silahları almak biraz zaman alıcak o ayri bi mesele. :)
Öne çıkan mesajlar