dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.darkvoidgame.com/ Oyun bugün çıktı, işten dönünce başlayabilirim herhalde, kendi yorumumu o zaman koyarım. Videolardan söyleyebileceğim kadarıyla, eğlenceli zaman geçirebileceğimiz bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 notları çok kötü. tırt diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Notlara bakmıyorum ben genelde, patiye bakıyorum daha gerçekçi geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Pati de notlara bakıyor ama, nasıl olacak? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Patide takip ettiğim adamlar oynayıp yorum yapıyor diye düşündüğüm için öyle söyleme gereği duymuştum o mesajı cevaplarken ki ruh halim sonucu ortaya çıkan şahsına münhasır post güdülerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ne yalan söyliyim seeder sayısına baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 benim trailerlarından ve incelemelerinden anladığım kadarıyla sıkıcı ve tırt bir oyun ama. oynamadan bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bu web based oyunlardaki gibi bir isme ve logosuna sahip :D Çok kral oyun olsaydı alırdık haberini önceden bea.. Jetpack görünce direk Tribes Vengeance'yi ( http://www.gamespot.com/pc/action/tribesvengeance/ ) hatırlattı bana. Hatta çok da eğlenceli oyundu, bulup bi yerden oynayasım geldi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 demosunu oynamıştım.. 1gb! çok eğlenceli ama klavye mouse ile biraz zor.. gamepad falan ile.. aslında ps'de 6axis destekliyorsa öyle oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Şimdi yüklüyorum, 2-3 saate bir şeyler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Oyun klavye mouse ile zor değil, imkansız, çakma bir gamepad alana kadar yerde takılıcam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kaçmalar haricinde mouse ayarlarını az düşür. invert'ı kapa uçma için. sonra alt+sol, alt+sağ tuşları yani öle hareketli kaçmalar için daha kolay bi kombo tanımla.. mesela tek el ile space sol/sağ/ileri/geri daha bi makul.. ama gamepad.. ya aslında bu sixaxis falan destekliyse ps3 gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben indirdim oyunu xbox'a,bi ara dvd'ye atınca bişeyler yazarım hakkında. boş dvdim kalmadı,yarın alıcam inşallah =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bende sense. i max a çektim, saha rahat oldu sanki, ters mi düşündüm acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla işte uçmalı ilk bölümü bi de işte esas hikayenin başladığı 2. bölümü oynadım az. böyle bildiğimiz oyunlardan pek farkı yok. adam vuruon fln uçma hissi güzeldi ama. çok da oynamadım baydı kapattım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Pad aldım bir tane çakma, bir de öyle şans vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oyun sadece xbox pad ile çalışıyor sanırım, biraz yedeğe çekmek gerekecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bir aparat var pc'de xbox padlerini calistiran ama sorununa cozum olmayacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyun tırt ötesi arkadaşlar , hiç gamepad mamepad almaya kalkışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar