sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sony al bence. gerci bende eski modeli var. zamaninda cikan mor sony walkmanlerden ama 4 senedir kullaniyorum tas gibi. hicbir sey de olmadi simdiye kadar. sony nin bu saglamligini yeni cikan modellerinde de gosterdigine inaniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya dediğim gibi en son ipod nano 2. nesil vardı bende. oda hediye geldiği için senelerdir takip etmiyorum piyasayı. bende zamanında aklıma kalan 2 markayı yazdım. ama şu sanclip'in ekranı ufacık o kötü. iriver hakkında hiç bilgim yok. sony'nin bir modelini buldm. şu modeli beğendim. ama işte dediğim gibi uzun zamandan beri incelemediğim için mp3 playerları karar veremedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bugün mediamarkt'ta biraz kuracaladım aletleri, philips enkaz resmen. tıuşları çok sert, arayüz kötü. sony nwz E serisini beğendim iriver'ı beğenmedim hiç. arayüzü filan güzel gelmedi bana creative zen bulsam onu kurcalicam da bulamadım. sony ile creative arasında kaldım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 naber lan general Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sandisk sansa clip demis miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ben 1 kere creative zen touch almıştım defalarca yüksekten betona düştü falan hiç zarar görmedi. Bununla beraber ipodlar çok kolay bozuluyor. Darbeye dayanıksızlar. Tabi tamamen kendi tecrübeme göre konuşuyorum. Creative zaten direk ses markası, kalitesi tartışılmaz. Philips alma, creative al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bende creative zen nano 512mb var, alalı bi 5 sene olmuştur rahat. bende dediğime bakmayın, bi ara elimden gitti o kimde olduğunu daha geçen hafta öğrendim. hala takır takır çalışıyor alet. nerelerden düşmedi ki. ha bi de ege creative ses markasıysa ses kartları niye dandik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Çünkü oyunculuğa özel markalar devraldı rolü. Creative genel hizmet veriyo.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bugün philips'i sildim bu olaydan. baya kötü. vatanda zen var 150 tl outlet diye geçio. sony nwz e 4gb lık ise 190 tl arasında kaldım. ses de sony daha iyi gibi. arayüzde daha iyi. sony bu işte daha eski walkman olayından filan düşünürsek. karar veremedim. bide 4gb yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Onu sen bileceksin. Ne kadar şarkı hazır bulundurmak istediğine bağlı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 190 ona verene kadar gg'den, doğubanktan falan bi yerden ipod nano arardım ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ipod varken diğerleri ne uğraşıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 creative kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ipodlar 400 tl de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Laorx said: ipod varken diğerleri ne uğraşıyor anlamıyorum. ipod sadece kullanımı çok güzel bir cihaz. ses kalitesi falan iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 düzgün kulaklık almazsan çoğu playerler adam gibi ses vermiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 önceki postumda onu da belirtmiştim :) müzik dinlemek değil de, zevkle müzik dinlemek istiyosanız paranıza kıymanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sony'nin 8gb lık versiyonunu aldım. sanclip le karşılaştırdım ses kalitesini ki aynı kulaklıkla, sony çok daha üstün. arayüzüde kolay geldi. öyle işte :) herkese teşekkürler katlılarından dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hayırlı olsun güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sony'nın hangı modelını aldın merak edıyorum.sansa clipten ustun olan hangı modelıymıs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eser philips mi diye sorduğun için bile utanıyorum arkadaşlığımızdan. iriver bulamazsan ki bulamazsın muhtemelen, creative onu da alamazsan sony al. hayvan gibi yüksekten kayaya düşürene kadar annem, creative zen vision m tüm dünyayı yönetirdi yani, asla bir ipoda değişmezdim. ama sonra ipodlar o seriden daha ucuza girdi ve tüm bilinçsiz kullanıcılar aa aypoooğd diyerek bitirdiler olayı, çektiler zen vision m serisini çekti adamlar ülkeden, -ben de aleti amerika'dan aldıgım için ve gerizekalı creative servisi yurt dışından aldıgım aleti parasını kargosunu ve olası yapılamam ihtimalini göze almama rağmen onarmayı kabul etmedi ki bu da bir fiyaskodur- fiyat olarak rekabet edemeyip daha ucuz ve kalitesiz bir alete boyun eğdik. gidip sennheiser cx200 kulaklık alıyorsun bir tane de sonra gelip bayramda elimi öpüyorsun. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cx 200 e el opturenler de varmi$ forumda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yok ben cx 200 ü çok kesesini sıkmaması açışından önerdim abi :) gidip 200lira mp3 playere veren adam, dönüp shure alacak değil yani. cx le creative kombosu da çok uçmadan oldukça tatmin edici sonuç verebilecek bir seçenek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fotoları philipsin güzel gözüküoduda elime alınca makineyi direk bıraktım. sony nwz e 444 aldım. aynı kulaklıklar ikisinide dinledim ki özellikle sesi son seviyeye getirdim, sony'nin hem ses kalitesi hemde yüksekliği daha iyiydi sanclip'den. evet tekerlek çok iyide ses daha önemli geldi o an. birde sony'nin arayüzü zen den daha kolay geldi. zen yok piyasada bide. şarjı bitirmeden 2 saat şarj edip aleti bilgisayardan çıkardığım için acep pilin ömrünü yedim mi diye bir gerilim içerisindeyim. 24 saattir evde değilim, aleti giderken açık bırakmıştım geldiğimde kapalı idi. kaç saat gitti bilemiyorum. sabaha kadar gene açık bırakıp denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kesinlikle creative bnde war çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar