Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Dizi 2. sezonunda ve ciktigindan beri severek izliyorum. Yavas baslamisti ama su an 2. sezonun ortasindayiz ve inanilmaz keyif aliyorum. Dizinin basligi yoktu acmak istedim, bilmeyen izlemeyen varsa guzel komedi ofis dizilerine iyi bir alternatif olarak bulundurabilinir. Karekterlerin hepsi basarili bence, uyuz oldugum hic bir tip veya konsept yok, bir dizi icin cok nadir bir basari benim acimdan. Son cikan bolum 2x10 ve bayagi guldum, herkese tavsiye ederim. "that would be like beating a unicorn to death with a bag of rainbows" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ayrica: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 uzun zamandır izlemeyi düşünüyordum. indiriyorum bakalım bu akşam başlarım yarına biter hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Arrested Development'a benziyor denilebilir. 2. sezonu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hahahaha 1x12 i izledim şimdi. JABBERWOCKY!!! süperdi ya. holding patronu olursam bu diziden öğrendiklerim çok işime yarayacak hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bir arkadaş izlerken ara ara takip ediyodum ben de. "Çok güzel" değil ama güzel eğlencelik bir dizi gibi geldi gözüme. Bir ara adam gibi izlemeye başlayacam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2. sezon ozellikle cok cok cok cok iyi. yani izleyin yavas basliyor ama 2. sezondan itibaren cok guzellesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yukarda koyduğun gif hangi bölümden ? 2x03 bitti halen göremedim bu sahneyi. o bölümü iple çekiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2 hafta oncenin bolumunden o, 8 falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Savcı: Can you describe your job here in Veridian Dynamics? Veronica: Yes. Savcı: How would you describe your job? Veronica: Cleverly. Yarım yamalak göz ucuyla arkadaş izlerken gördüklerim arasında en iyisi şuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Sonunda arkadaş ısrarlarına dayanamayarak başladım diziye baştan. 6. bölümdeyim. Oldukça eğlenceli çıtır çerezlik dizi. Arada bir kafa dağıtmak için açıp bir bölüm izlemek gayet eğlenceli oluyor. Tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Çok iyi dizi ya, yazın başlamıştım ben de arkadaş ısrarıyla. Şimdi tekrar indirip izleyeyim canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 azmo ii diye yazdı diye izledim.. feci komik bişi.. :D 2bölüm izledim henüz ama süperr komik :D bu arada dizi iptal mi ediliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 GG. Yazık oldu. 2. sezonu çoğu diziden daha komikti. Adamın yorum süper ahah: said: Cancellations: They Suck! So we’re canceling them. Nobody should ever be able to tell YOU what you can’t watch. Not unless they are your wife, or mother, or the cleaning lady that keeps hiding your remote. VERIDIAN DYNAMICS: Looking after YOUR television rights. Because even your cleaning lady wouldn’t trust an ABC executive to make a right decision. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar